Zuzana
 Fotky z hlídání
18 hodnocení
  • 29 let
  • Praha
  • Kontaktovalo ji už 170 uživatelů
  • Posílá fotky z hlídání mazlíčků
  • Aktivní před asi 2 hodinami
  • Odpovídá do: 4 hodiny
  •  Gymnázium
  •  Přenocování u mě doma
  •  Přenocování u psa (kočky...) doma
  •  Návštěva & hraní
  •  Venčení psů
  •  Přes den u mě
  •  Malý (do 5kg)
  •  Střední (do 25kg)
  •  Dospělý
  •  Senior
  •  Nevlastním kočku
  •  Nevlastním psa
  •  Nemám děti 0-5
  •  Nemám děti 6-12
Jazyky

Zuzana M.

190 Kč/h

600 Kč/den

  • (18)
  • 29 let

Prošla video ověřením

více o video ověření

Zkontrolován občanský průkaz

kontrola oproti duplicitním registracím · ověření data platnosti

Ověřen e-mail a telefon

získáte přístup k plnému detailu ověření

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris.

Hodnocení

Tereza V.22/01/2024Opatrování mazlíčků

Zuzana hlídala celý večer našeho tříletého pejska Baka. Všechno proběhlo v pořádku. Zuzana byla ochotná a milá, hodně komunikativní (jak před tak při hlídání) a zvládla to s našim Bakem, i když má trochu separační úzkost a není vždy úplně nejposlušnější. Doporučuji! :)


Klaudia K.11/12/2023Opatrování mazlíčků

Buldočí fenka Kida byla velmi spokojená u Zuzky na hlídání. Vše bylo maximálně v pořádku, velmi se jí líbilo a příště určitě rády Zuzku požádáme o hlídání. 😊👍🏻


Adam C.11/10/2023Opatrování mazlíčků

Zuzaně jsme svěřili našeho Jack-Russela na celý víkend a hlídání proběhlo na jedničku. Od komunikace detailů hlídání až přes pravidelný fotoreport, jak je psík spokojený :) Až budeme opět potřebovat, určitě se na Zuzku obrátíme znova.


Nikola T.15/09/2023Opatrování mazlíčků

Zuzka hlidala meho vipeta jiz dvakrat. Svym skvelym pristupem si ho hned ziskala, chodi ni rad :) Zuzka je spolehliva a svedomita, mohu ji vrele doporucit.


Miroslava K.13/09/2023Opatrování mazlíčků

Děkujeme Zuzce za hlídaní Loly. Hlídání trvalo čtyři dny a během té doby se o Lolu starala s maximální péčí a pozorností. Velmi jsme ocenili otevřenou komunikaci. Průběžně nás informovala o tom, jak se Lola má, a zasílala fotky, což nám dodalo jistotu, že je v bezpečí a v dobrých rukou.


Huyen V.04/09/2023Opatrování mazlíčků

Zuzka hlidala naseho rocniho pejska Bilba a vse bylo naprosto v poradku. Byla ochotna se s Bilbem seznamit jeste pred hlidanim a v prubehu hlidani nam pravidelne davala vedet a posilala fotky :) Zuzka je velmi klidna, zodpovedna a kdyz k ni Bilbo sel, ani se za nama neohledl :)


Alari B.01/09/2023Opatrování mazlíčků

Slečna Zuzana hlídala naší 16 letou fenečku, komunikace byla rychlá a efektivní, vyšla nám ve všem vstříc a hned od začátku byla velmi sympatická. Jessie, naše fenečka, si na slečnu velmi rychle zvykla a při vyzvednutí bylo vidět, že o ní bylo skvěle postaráno. Rozhodně doporučujeme! ⭐️


Josef Z.15/08/2023Opatrování mazlíčků

Zuzka hlídala našeho psa přes víkend a byli jsme moc spokojeni. Na poptávku reagovala téměř okamžitě, následná dohoda proběhla také velmi rychle. Určitě doporučujeme!


HYE Y.03/08/2023Opatrování mazlíčků

Zuzana took care of my dog for 6 days. I could enjoy my vacation without worries. She sent a message about my dog's condition and photos everyday. Highly recommended!


Adam S.13/08/2022Opatrování mazlíčků

Zuzana was super professional and I had great, constant contact with her. I asked her to take care of Sarka - my small york/dachshund mix - for a day and I couldn't be happier. I am pretty convinced that Sarka couldn't be happier as well :) All my dogs needs were satisfied, doggy came back home happy and tired, immediately went to sleep.

I will definitely use Zuzana's services in the future.


Louisa w.06/11/2021Opatrování mazlíčků

Zuzana looks after our 9 month old Italian greyhound puppy two days a week whilst I work.
Our puppy is very shy and we are finding it difficult to socialise her. Zuzana has a patient, calm and sweet temperament and after just 2 days our puppy quickly became happy in her company. She now leads the way to her place in the mornings, her tail wagging all the way! Thanks Zuzana for taking such good care of our little pup!


Tomáš H.28/09/2021Opatrování mazlíčků

Zuzka nam vysla vstric v situaci, kdy jsme prisli o hlidani naseho Westika tesne pred vikendem. Rychla domluva, bezproblemove hlidani :-)


Karol G.26/09/2021Opatrování mazlíčků

Zuzka stražila našho psíka celý deň. Boli sme veľmi spokojní. Vrelo odporúčame:)


Emily07/09/2021Opatrování mazlíčků

My pup was in good spirits after Zuzana’s care :)


Jakub M.03/08/2021Opatrování mazlíčků

Zuzka se starala týden o našeho pejska. vyšla nám vstříc týž den, kdy jsme odjížděli na dovolenou. Byli jsme velmi spokojeni my i pes Ruby. Velmi doporučujeme.


Tereza L.08/07/2021Opatrování mazlíčků

Zuzku doporučuji. Je spolehlivá a šikovná. Amy byla spokojená a já taky! Pokud budu potřebovat opět hlídání ozvu se. :-) 5*


Dirk W.06/07/2021Opatrování mazlíčků

Zuzuka is a very nice person who also speaks good English. She took care of my dog already two times, and I can highly recommend her.


Vladimir03/07/2021Opatrování mazlíčků

Zuzka took care of my dog for 2 days. Everything went well
Very available to arrange the convenient meeting time.
I recommend


O mně

Ráda pohlídám Vašeho pejska u mě doma na Praze 3, v blízkosti parku Riegrovy Sady. Plánujete dovolenou? Vašeho čtyřnohého kamaráda můžete bez obav svěřit mě, mám spoustu zkušeností jak s hlídáním pejsků, tak i ostatních zvířátek. Zvířata mám moc ráda a díky práci z domova mám na hlídání spoustu času.

Co bych se ráda dozvěděla o opatrovaném psovi/mazlíčkovi

Mohu hlídat pejsky (všechny kromě štěňátek, bojových a velkých plemen), kočky a ostatní domácí mazlíčky.

Dostupnost

Čtvrtek, pátek, sobota, neděle



Kalendář naposledy aktualizován před 2 dny

Jazyky

Čeština a Angličtina

Angličtina, plynule

Kde opatruje mazlíčky:

Kde jsem nejčastěji: Praha » Praha 3