Antonie
 Fotky z hlídání
12 hodnocení
  • 43 let
  • Praha
  • Kontaktovalo ji už 499 uživatelů
  • Rezervována opakovaně
  • Posílá fotky z hlídání mazlíčků
  • Aktivní před asi 2 hodinami
  •  Maturita
  •  Přenocování u mě doma
  •  Návštěva & hraní
  •  Venčení psů
  •  Přes den u mě
  •  Malý (do 5kg)
  •  Střední (do 25kg)
  •  Štěně
  •  Dospělý
Jazyky

Antonie S.

170 Kč/h

500 Kč/den

  • (12)
  • 43 let
  • covid-19 vakcína

Prošla ověřením dokladu (OP nebo ŘP)

kontrola oproti duplicitním registracím · ověření data platnosti

získáte přístup k plnému detailu ověření

Hodnocení

Tatiana K.15/10/2022Opatrování mazlíčků

Pani Antonie hlídala i s dcerkami moju 10 mesačnú fenku Milu, pričom som dávala pejska na hlídání 1.krát a bála som sa, ako to bude znášať. Mila sa mala absolútne kráľovsky, na konci som mala pocit, že sa jej ani nechce domov :). Mojej fenke sa neskutočne venovali, Mila sa vymazlila, vyhrala a užila si to. Antonie je spoľahlivá, ústretová a skvelá, o zvieratká sa i s dcerkami starajú s láskou, Mila sa určite bude pravidelne vracať :)


Yen R.07/05/2022Hlídání dětí - rodič na portále

We were in Prague for 5 days vacation and looking for a babysitter for a few hours a day for our 5 and 7 year olds, so that my husband and I can have some time to explore Prague on our own. Antonie is amazing, she looks after children in her apartment that’s very centrally location and she has a dance studio where my kids have space to dance and play with other children and she also bring them to parks nearby. My children look forward to play dates everyday at Antonie’s. She even corrected my daughter’s body posture for ballet.


Tereza P.05/06/2021Hlídání dětí - rodič na portále

Paní Antonie hlídala mou dvouletou dcerku a zvládly to spolu skvěle. Ateliér je opravdu prostorný, spoustu místa a hraček. Jako velké plus jsem vnímala více dětí najednou, tudíž dcera si krásně vyhrála a já odcházela hned klidnější. Paní Antonii doporučuji a určitě ji znovu využijeme :)


lucie r.29/08/2020Hlídání dětí - rodič na portále

Antonie hlídala/hlídává postupně obě moje děti, staršího syna pravidelně cca od jeho 1, 5 roku, mladšího nárazově od jeho cca 5 měsíců. Díky jejímu klidu, laskavosti vůči dětem, ale i schopnosti vytyčit jim hranice jsem odcházela bez obav. Krásné studio a hodně času stráveného venku bylo taky plus.


Tanya M.18/01/2020Hlídání dětí - rodič na portále

Very happy! We use Antonie on a regular base!


Stephanie W.28/06/2019Hlídání dětí - rodič na portále

Antonie was wonderful. My daughter couldn't wait for the next adventure. As for me, I felt save leaving my child in her care. She was very focused on her overall well-being. Highly recommend.


Michaela H.24/11/2018Hlídání dětí - rodič na portále

Paní Antonie mi pohlídala ročního syna. Velky sal ve vlastnich prostorech vybizel ke hre, syn se za ty dve hodiny opravdu vyradil a cestou domu krasne vytuhl. Moc dekujeme, pokud budu opet potrebovat, radi se za pani Antonii do jejiho atelieru vratime.


Natalia C.20/11/2018Hlídání dětí - rodič na portále

Pani Antonie moc doporuciju. Hlidala mne dceru (1rok a 10mes), byla to prvni zkusenost pro holcicku. Po navratu jsem ocekavala videt ubrecenou dceru bez nalady, ale nasla jsem spokojene dite ktere nechtelo jit se mnou domu! A to nasa holcicka, ktera je v rodine za velkeho "mamanka". Rychla domluva, krasne prostredi pro deti. Dite bylo opravdu stastne a ja spolu s ni. Dekujem


Jana A.10/08/2018Hlídání dětí - rodič na portále

Pani Antonie to s dětmi skutečně umí a dokáže je skvěle zabavit/unavit. Taneční sál, který je součástí jejího bytu, poskytuje dětem bez ohledu na věk možnost se vyřádit a zároveň stále být v bezpečném a útulném prostředí. Moje čtyřletá dcera byla u paní Antonie dnes poprvé a trvalo mi dobré půl hodiny jí přemluvit, aby šla domů, a to pouze pod podmínkou, že se tam bude moci zase vrátit. Takže veliká spokojenost, vřele doporučuji!


Kateřina V.28/04/2018Hlídání dětí - rodič na portále

Paní Antonie nám hlídá naše dvě holčičky ve věku 1,5 a 3 roky a jsme moc spokojeni. Výhodou jsou její vlastní prostory, časová flexibilita a možnost domluvit se i velmi narychlo. Vždy nám vyšla vstříc. Má dvě kočičky, které naše holky zbožňují. Při hezkém počasí jsou co nejvíce venku na procházce nebo po hřištích. Je to zkušená máma, která si umí v každé situaci poradit. Můžeme jen doporučit.


Jiri T.27/04/2018Hlídání dětí - rodič na portále

Paní Antonie se vždy velmi ochotně přizpůsobí našim potřebám a času. Velmi rychle se dohodneme na termínech a případných změnách. Paní Antonie hlídá deti se svoji dcerou, vytváří tak rodinnou formu hlídáni s více detmi, které se mohou od sebe učit a lépe se zabavit. K dispozici má velký taneční sál, kde je prostor na dovadeni deti za nepříznivého pocasi.


Tereza K.05/12/2016Hlídání dětí - rodič na portále

S paní Antonií jsme velice spokojeni. Super domluva, k dětem se chová moc hezky, naší Natálce se ani nechce domu 😊 Velkou výhodou je velký sál, kde se děti vyblbnou, jezdí na motorce apod. Jelikož hlídá více dětí, je fajn, že se od sebe učí, hrají si spolu. Můžu jen doporučit 😊


O mně

Já a mé dvě dcery, rády vezmeme Vašeho pejska do parku. Nejlépe odpoledne. Okolí Malé Strany. Máme rády zvířata, měly jsme psa. Ale teď jsme prozatím bez psa a chybí nám.

Co bych se ráda dozvěděla o opatrovaném psovi/mazlíčkovi

Menší psy. Zvyklé na společnost dětí. Snadno zvládnutelné.

Dostupnost

Mám čas skoro všechny všední dny převážně dopoledne a brzké odpoledne. Některé pátky a víkendy včetně noci.



Kalendář naposledy aktualizován před 4 dny

Jazyky

Čeština a Angličtina

Angličtina

Kde opatruje mazlíčky:

Kde jsem nejčastěji: Praha » Praha 5