Jana
 Fotky z hlídání
59 hodnocení
  • 40 let
  • Praha
  • Kontaktovalo ji už 327 uživatelů
  • Rezervována opakovaně
  • Posílá fotky z hlídání mazlíčků
  • Aktivní před asi 22 hodinami
  • Odpovídá do: 2 hodiny
  •  Střední ekonomická - obor právo a veřejná správa
  • Kurz první pomoci
  •  Přenocování u mě doma
  •  Návštěva & hraní
  •  Venčení psů
  •  Přes den u mě
  •  Malý (do 5kg)
  •  Střední (do 25kg)
  •  Velký (do 40kg)
  •  Štěně
  •  Dospělý
  •  Senior
  •  Nevlastním kočku
  •  Nemám děti 0-5
  •  Nemám děti 6-12
Jazyky

Jana H.

400 Kč/h

800 Kč/den

  • (59)
  • 40 let

Čistý trestní rejstřík, zkontrolován O.P.

Ověřeno vzdělání a certifikáty

Střední odborná škola Ústí nad Labem (obor Veřejnosprávní činnost). Řidičský průkaz skupiny B od roku 2008.

Ověřen e-mail a telefon

Ověřena adresa

Ověřena identita

získáte přístup k plnému detailu ověření

Více...

Hodnocení

Naďa K.03/01/2024Opatrování mazlíčků

Paní Jana hlídala naší 2 letou fenku během vánočních svátků 2023. Byli jsme spokojeni, zasílala pravidelně fotky a zprávy. Fenka přijela domů spokojená a v pohodě, je vidět, že se jí velmi věnovala.


Vera K.11/12/2023Opatrování mazlíčků

Děkujeme za pohlídání našeho labradora jménem Gino. Paní Jana se chovala velmi vstřícně a přátelsky. Posílala i fotky a videa. Určitě se mu věnovala. Gina jsme po několika dnech převzali v pořádku. Moc děkujeme.


Jan P.05/12/2023Opatrování mazlíčků

Paní Jana byla opravdu úžasná a jsem velmi rád, že jsem právě na ni narazil. Hlídala nám na dva dny pejska 8 měsíců, když jsem musel do práce. Každý den poslala několik fotek z venčení, psala mi jak hlídání zvládá, jestli byla v noci klidná... Je to opravdu žena na svém místě. Příště již nebudu vůbec přemýšlet nad tím, kdo by ji měl hlídat.
Moc děkuji


Klára B.04/12/2023Opatrování mazlíčků

Vše proběhlo v pořádku. Dostávali jsme informace a fotky z procházky. :-)


Yvona Ž.26/11/2023Opatrování mazlíčků

Paní Jana nám týden hlídala naši psí seniorku Elinku (18 let) u sebe doma. Rozhodně využijeme paní Janu i příště a litujeme, že jsme její služby nevyužili dříve a dovolenou stále odkládali. Z paní Jany vyzařuje láska ke psům, trpělivost a zkušenost. Velmi oceňuji 100% spolehlivost a zájem o našeho mazlíčka, který už potřebuje nadstandartní péči, trpělivost a ohledy. Každý den jsme dostali fotku i zprávu o tom, jak se Elince daří. Péče o domácí mazlíčky je hlavní pracovní náplní paní Jany a je tu znát velká zkušenost, profesionalita a vysoké osobní nasazení tak, aby pejci i majitelé byli spokojeni. Elinku jsme převzali v naprostém pořádku a spokojenou a doporučujeme všem, kdo kvůli mazlíčkovi odkládají svoje plány a zájmy, aby bez obav využili službu paní Jany. Ještě jednou děkujeme!


Jessica J.07/11/2023Opatrování mazlíčků

Jana took care of my dog Poppy for 4 days. It's the first time we left Poppy with a stranger so I was very worried as she has severe separation anxiety but everything was ok. She speaks english which was really helpful for us. Jana has some experience with dog psychology so she was a great fit for Poppy. I will definitely call her again next time we need a sitter.


Pavla H.24/09/2023Opatrování mazlíčků

Paní Jana nám hlídala naše dva čivaví kluky. Je naprosto spolehlivá. Domluvila jsem si s ní schůzku předem, aby si na ní psi trochu zvykli a neměla s tím žádný problém. Nejdřív nám hlídala jeden den a po týdnu jsme je k paní Janě dávali na tři dny. Při druhé návštěvě jí už psi vítali, což pro mě bylo velmi uklidňující. V průběhu těch tří dnů mně pravidelně zasilala zprávy a fotky, jak se kluci mají, což bylo super. Byli hodně venku na procházkách a bylo vidět, že se jim věnuje. Paní Janu mohu všemi deseti doporučit. I já v budoucnu se budu obracet už výhradně na ni, protože vím, že psi budou v dobrých rukách a bude o ně dobře postaráno.


Michaela K.18/09/2023Opatrování mazlíčků

Pani nám 8 dní strážila psíka, kým sme boli na dovolenke. Môžem len doporučiť. Dobrá komunikácia, každý deň fotky a info. Pani Janka je veľmi ústretová a milá. Potrebovali sme predĺžiť deň pobytu, kvôli komplikáciám na letisku a nemala s ničím problém. Ďakujeme! Vďaka pani Janke sme mohli byť v kľude a v pohode si užívať dovolenku 🙏🏼


Lindsay D.03/09/2023Opatrování mazlíčků

Jana took care of my labradoodle for over two weeks while we were away on holiday. She sent me multiple updates with photos to ensure me that my dog was happy and taken care of. Jana was so attentive to the specifics of what my dog might need or simply be used to. I highly recommend booking Jana to care for your furry family members!


Peter G.10/08/2023Opatrování mazlíčků

Paní Jana hlídala našeho pejska během naší dovolené. Je velmi profesionální, věnovala se mu celou dobu, chodili často na procházky a vymyslela program. První poznávací dny zvládla bravurně a komplikace sama vyřešila. Je velmi aktivní a milá, má spoustu zkušeností s různými plemeny a ví co může od nich očekávat. Během stražení nám posílala fotky a zprávy, takže jsme byli stále v obraze. Rádi ji doporučíme dále naší známým.


Michal K.09/08/2023Opatrování mazlíčků

Paní Jana je profesionální a spolehlivá hlídačka. Během celé doby hlídání nás pravidelně informovala o stavu našeho pejska prostřednictvím zpráv a fotografií. O pejska se postarala výborně i v jeho vyšším věku. S důvěrou ji můžeme doporučit ostatním majitelům domácích mazlíčků.


A J.24/04/2023Opatrování mazlíčků

Paní Jana hlídala naší Lunu. Skvěle se s ní komunikuje, dodrží, co slíbí. Je moc milá, vstřícná, z hlídání posílá fotky a když jsem byla neklidná, komunikovala zpět, jak to Luna zvládá. Mohu ji s klidným svědomím doporučit.


Johana S.08/04/2023Hlídání dětí - rodič na portále

Paní Jana je velmi profesionální, proaktivní a velmi milá osoba. Jde vidět, že má kladný vztah k dětem i ke zvířatům a spoustu zkušeností. Má vlastní zázemí a auto, což je velká výhoda. Reaguje okamžitě a je s ni spolehlivá domluva.
V mem případě byla ochotna reagovat v 9 večer a přijet už druhy den.
Během hlidani je ochotna posílat fotky a aktualizace.
Za mě bylo vše nadstandardní a doufám, ze brzy zase využijeme moznosti Hlidani od paní Jany.


Veronika V.29/03/2023Hlídání dětí - rodič mimo portál

S paní Janou jsme navázali dlouhodobou spolupráci. Z jejího přístupu k naši roční dceři jsou cítit bohaté zkušenosti a to, že hlídání dělá ráda. Oceňuji její proaktivitu, akčnost při vymýšlení programu a čas stráven procházky v přírodě.
Je flexibilní a ochotna nám vyjít vstříc i když máme náročný program, domluva je vždy příjemná a osobní. Pravidelně během každého hlídání posílá aktualizace, jak se mají. Mohu pouze doporučit.


Arnaud22/08/2022Opatrování mazlíčků

Paní Janu jsme v podstatě našli na poslední chvíli před naší dovolenou. Hlídala našeho 4měsičního francouzského buldočka. Hned při prvním rozhovoru bylo vidět, že ví, o čem mluví. Měla navíc zkušeností s buldočkami, což byl samozřejmě velký plus pro nás. Paní Jana je velíce komunikativní, sympatická a hodně dobře se starala o našem pejskovi 14 dní. Určitě doporučujeme, a určitě se budeme vracet.


Yvona15/08/2022Opatrování mazlíčků

Paní Janu moc ráda doporučím. Hlídala v létě naseho Bruna a byla jsem moc spokojená. Janička je milá, usměvavá, ochotná, flexibilní a schopna hlidacka ❤️ několikrát denně jsme měli informace o tom, jak se nas pejsek má a co zrovna dělají. Procházek a péče měl pomalu více než doma 😊😊 děkujeme za váš čas a lásku 🌹🌹🌹 rádi se budeme vracet


Dmitry M.29/07/2022Hlídání dětí - rodič na portále

We found Jana via this website and she stayed with our girls overnight. She was very pleasant and nice. The kids had a good time and we will definitly book her again in the future.


Lucie N.21/07/2022Hlídání dětí - rodič na portále

Díky za pomoc. Moje dcerky musely s neštovicemi být doma a skvěle si poradila, dbala na všechny pokyny a holky hezky zabavila.


Adéla P.13/07/2022Opatrování mazlíčků

Paní Jana hlídala mou fenku Miu, když jsem byla na dovolené a díky ní a jejímu přístupu jsem byla celou dobu naprosto klidná a věděla jsem, že je Mia v dobrých rukou. Pravidelně jsem dostávala fotky a info o tom, jak se mají. Určitě hlídání zase využiju a všem doporučuju všemi deseti :)


Tereza H.26/06/2022Opatrování mazlíčků

Ač není náš Frenk nejklidnější pes, paní Jana vše zvládla na jedničku a my se nemuseli bát odjet. Pobyt si velmi užil, my moc děkujeme, doporučujeme a služby určitě opakovaně využijeme ❤️


Markéta K.29/05/2022Opatrování mazlíčků

Paní Jana byla mojí absolutně vysněnou hlídačkou naší fenky Giny 😍 už bych nechtěla, aby ji hlídal kdokoliv jiný…dostávali jsme pravidelné fotky z dlouhých a výživných procházek a bylo vidět, že si společný víkend obě užívají 🙂 naši Ginu unavila, což je někdy náročné a taky se nám líbilo, že byla vždy na telefonu a k dispozici, že byla flexibilní v čase a jako třešnička na dortu je velmi miloučká…nedokážu si představit, jak by to mohlo být lepší..klidne 10hvězdiček, kdyby to šlo 🙂


Gabriel P.23/05/2022Opatrování mazlíčků

Pani Jana sa nám o pejska postarala úplne perfektne. S ničím nebol problém. Dohodli sme sa na čase odovzdania aj prevzatia pejska, bez problémov bolo aj dodržanie stravovacých návykov pejska. Denne nám poslala niekoľo fotiek ako sú spolu na prechádzke, alebo oddychujú. Určite doporučujem.


Svatava P.17/03/2022Hlídání dětí - rodič na portále

Paní Jana nám moc pomohla, když jsme přišli o chůvu ze dne na den. Dvakrát týdně se stará o našeho 10 měsíčního syna. Je velmi komunikativní, milá, pozitivní. Snaží se přizpůsobit potřebám a preferencím dítěte (což je u nás zejména pobyt venku), komunikuje s námi i během hlídání. Prcek je po dopoledni stráveném s tetou Janou vždy pozitivně naladěn.


Martina D.24/11/2021Hlídání dětí - rodič na portále

S paní Janou jsem moc spokojená, pravidelně hlídá naši 10měsíční dcerku. S Janou je rychlá a příjemná domluva, dokáže se přizpůsobit. Je velmi komunikativní a myslím, že i dcerka je s ní ráda. Hned při prvním hlídání bylo vidět, že má Jana bohaté zkušenosti, věděla na co se zeptat, posílala fotky, abych byla klidnější. Za mě super, doufám, že nám to takto bezproblémově vydrží i dále :)


Lenka M.16/11/2021Hlídání dětí - rodič na portále

Paní Jana je velmi sympatická a je znát, že má mnoho zkušeností. Hlídala naše 2 děti (22 měsíců a 4 roky) celé dopoledne ve ztížených podmínkách (dcera byla nemocná) a i tak proběhlo hlídání dobře a děti strávily hezké dopoledne. Určitě její služby ještě využijeme.


Martin V.02/11/2021Hlídání dětí - rodič na portále

Jsem moc spokojen a určitě se na Janu obrátím znovu, až bude potřeba. Je velmi milá a dětem opravdu rozumí. Dcera byla spokojená a my v klidu, že je vše v pořádku. Jednoznačně doporučuji.


Hanka Š.26/10/2021Opatrování mazlíčků

Jana hlídala našeho pejska Čika. Hlídání jsme domlouvali na poslední chvíli, přesto byla ochotná pejska pohlídat. Když nám na Moravu posílala Fotky, věděli jsme, že je pejsek v dobrých rukou. Vypadal spokojeně a šťastně. Janu mohu jenom doporučit a sama určitě ještě využiju její hlídání.


Romana V.03/10/2021Opatrování mazlíčků

Paní Jana mi hlídala pejska, který není zvyklý být v cizí domácnosti, ale zvládli to. Domluva, komunikace, hlídání bylo vše na výbornou. Posílala nám průběžně fotky i komentáře o tom, co právě dělají, prostě super. Příště určitě využiji znovu. Vřele doporučuji.


Karen K.05/08/2021Opatrování mazlíčků

Sem spokojený na 100%,nechal na 15 dnů, mohu doporučit
Dekuji Vám


Jana P.18/10/2020Opatrování mazlíčků

Paní Jana mi hlídala 2,5 letého pejska. Přes noc. Domluva byla velmi rychlá. Potřebovala jsem hlídat neočekávaně. Už během prvního telefonátu, kdy jsem ji sdělovala informace o pejskovi, jsem nabyla dojmu, že ví co dělá a s pejsky má zkušenosti. Všemu se přizpůsobila. Poslala mi několik fotek, že kterých jsem pochopila, že se má pejsek jako doma. Nebylo to pouze hlídání, věnovala se mu.
Jsem naprosto spokojená. Jsme domluvené, že budu-li potřebovat, mohu se ozvat zase. A ozvu se ráda. 5* za domluvu, 5* za respekt k potřebám pejska, 5* za pejska.


Barbora S.01/06/2020Opatrování mazlíčků

S paní Janou jsem nesmírně spokojená. O mého mazlíčka se stará jako o vlastního. Pejsek se za rodinou vždy těší. Paní zásobuje fotkami a zprávy, co dělají. Na 100000 % doporučuji :)


Daniela D.21/03/2020Opatrování mazlíčků

Paní Jana hlídala naší již starší borderkolii, pro kterou to byl první pobyt s někým mimo okruh rodiny. Musím říci, že vše zvládli super, pejsek byl moc spokojený, my jsme byli průběžně zásobováni fotkami co zrovna provádí. Pro paní Janu mám jen slova díků. Určitě ji znovu využijeme. Ještě jednou moc děkujeme.


Eva D.15/02/2020Hlídání dětí - rodič na portále

Pani Jana přišla na večerní hlídání naší sedmiměsíční dcery na čas, vyptala se na dceřiny večerní rituály, byla sympatická a komunikativní, během hlídání nám podávala zprávy. Byli jsme spokojeni a o dceru bylo výborně postaráno.


Klára L.07/10/2019Opatrování mazlíčků

Jana hlídala mé kočky. Přestože má žádost prišla na poslední chvíli, byla moc milá a přizpůsobila se. Všechno proběhlo dle dohody. Můžu doporučit.


Tomas D.23/09/2019Opatrování mazlíčků

U paní Jany musí člověk litovat, že lze udělit jen pět hvezdiček. Tato milá, sympatická a předevšim stoprocentně spolehlivá chůva pejsků by si zasloužila hvězdiček mnohem víc. Bylo pro nás obrovským štěstím, že se nám ozvala právě ona. Jestli někdo někdy budete potřebovat pohlídat pejska, kterého s těžkým srdcem musíte opustit, doufejte že tato hlídačka bude volná a bude se o něj starat právě paní Jana.


Eliška V.07/09/2019Hlídání dětí - rodič na portále

Paní Jana nám pomáhala se zábavou pro děti a s hlídáním na naší svatbě. Paní je moc milá a děti si jí hned oblíbili. Užili si spolu spoustu zábavy. Ještě jednou moc děkujeme a paní mohu jen doporučit!


Hana C.09/09/2019Hlídání dětí - rodič na portále

Jana je úžasná, hlídá naši 7měsíční holčičku a zvládá ji skvěle. Má trpělivost, je kreativní a i když malá je brečivá, tak v klidu hledá způsob, jak ji utišit a zabavit. Je vidět, že má zkušenosti s takhle malými dětmi.


Petra J.05/09/2019Opatrování mazlíčků

Janka je skvelá hlídačka. Potrebovali sme stráženie prvýkrát pre naše skoro 3 mesačné šteniatko dalmatína, Amona. Rozhodovali sme sa na základe recenzií a urobili sme naozaj dobre. Janka má aj synčeka, ktorý psíky zbožňuje a s Amonom spolu strávili veľa času. Počas dňa sme spolu komunikovali a dostávala som milé fotky Amona. Odporúčam Janku a určite využijeme jej služby aj v budúcnosti. Ďakujeme. Jankovská


Petra K.09/07/2019Opatrování mazlíčků

Paní Jana se nám starala o dva pejsky v průběhu naší skoro třítýdenní dovolené. Dala jsem na reference a svou intuici a rozhodně nelituji. Odevzdávali jsme je takto poprvé, se slzičkami, ale vzhledem k četným zprávám a fotkám, jak se psům vede, se obavy brzy rozplynuly. Miláčkové se měli lépe než v pětihvězdičkovém hotelu a vypadali, že se jim snad ani nechce domů. Na paní Janu je spolehnutí, zlatíčka byla v nejlepších rukou a už prý se těší na příští hlídání :-)


Lucia L.07/07/2019Opatrování mazlíčků

Pani Jana se nam uzasne postarala o fenku. Meli sme obavy, jelikoz to bylo prve hlidani, ale zvladli to obe skvele. Pani Jana se Angie venovala hodne aktivne, dlouhe prochazky, koupani, full service. Navic pravidelne informovala a posilala foto. Po 4 dnech sme dostali zpatky statneho a vylitaneho psa :-) Je videt, ze pejsky miluje a umi to s nimi, nevahala bych ji zverit pejska i na priste. Moc dekuji !


Thomas J.21/06/2019Hlídání dětí - rodič na portále

Jana was taking care of our two sons during our 6 weeks stay in Prague. Not an easy job as they are both still quite small (10 months and 2 1/2 years). Jana did a fantastic job. She is full of ideas, very motivated and extremely reliable. She is answering within seconds, she is very well organized and extremly open-hearted. Jana was a great choice and we would recommend her at any time! Dear Jana, many thanks for all your efforts, all your ideas and all your help you provided to us. We all enjoyed the time with you and we would like to thank you again! Will certainly stay in touch!


Denisa U.19/06/2019Jiné

Paní Jana nám pomohla hlídat a zabavit děti na firemní teambuildingové akci, kam zaměstnanci mohli přivést i své ratolesti. Všichni byli naprosto spokojení, od rodičů dětí jsem na Janu slyšela samou chválu. Paní Jana se dětem různého věku (od 3 let do 10 let) věnovala po celou akci, hrála s nimi různé hry, malovala si s nimi křídami na zem, atd. Bylo vidět, že ji práce s dětmi baví a že spokojenost dětí pro ni znamená vše. :)


DANUŠE K.11/06/2019Opatrování mazlíčků

DOBRÝ DEN TÝMU HLÍDAČKY,

CHTĚLA BYCH POCHVÁLIT PANÍ JANU H. ZA HLÍDÁNÍ NAŠICH
3 MALÝCH PEJSKŮ A JEDNÉ ARGENTÝNSKÉ DOGY.
HLÍDÁNÍ PROBĚHLO MINULOU SOBOTU A NEDĚLI.
PEJSKOVÉ BYLI SPOKOJENI A PANÍ H. NÁM
NAVÍC UKLIDILA TO, CO BYLO POTŘEBA A VYŽEHLILA PRÁDLO.

JSME RÁDI, ŽE Z VAŠÍ NABÍDKY HLÍDAČEK JSME SI VYBRALI ZROVNA PANÍ H.

POUŽILI JSME VAŠI SLUŽBU POPRVE A MĚLI JSME OBAVY,
JAK TO DOPADNE. OBAVY BYLY ZBYTEČNÉ, VŠECHNO BYLO TAK, JAK MÁ BÝT.

DĚKUJEME VÁM A PŘEJEME DALŠÍ SPOKOJENÉ KLIENTY.

DANUŠE K.
PRAHA 4, BRANÍK


Jan S.12/05/2019Opatrování mazlíčků

Paní Janu jsme si vybrali na 10denní hlídání našeho pejska (čivavy) hlavně na základě referencí a protože má sama 12letého pejska a je zkušená pejskařka. Mohli jsme si předem prohlédnout, kde náš pejsek bude a s paní Janou se seznámit. Hodně jsme oceňovali rychlou komunikaci. Paní Jana se nám líbila hned od začátku.

Náš pejsek mohl využívat celý velký dům a vyběhnout na zahradu. Věnoval se mu i syn a manžel paní Jany (z našeho pohledu jsou ideální rodina). Mohli jsme si přinést i vlastní boudičku. V blízkosti byla velká možnost výběhu pro pejska a jeho vyžití při venčení.

Nejvíce nás překvapilo, že nám paní Jana už během první půlhodiny poslala první fotku a nepřestala po celý zbytek hlídání. Několikrát denně jsme viděli a četli, co náš pejsek dělá, jakou má náladu nebo co vyvedl. Popravdě, jeho dovolená je zdokumentovaná lépe než ta naše. Byli jsme díky tomu naprosto klidní.

Druhá pro nás překvapující věc byla, kolik aktivit s pejskem paní Jana naplánovala. Neseděl jen doma nebo neodpočíval v boudičce, ale zažíval dobrodružství s celou rodinou, kamarádil se s pejskem paní Jany, chodil na výlety a dlouhé procházky, hrál si s pejsky z okolí…

Paní Janu určitě rádi využijeme v případě potřeby zas a rozhodně ji doporučujeme i vám. Už teď se k ní náš pejsek opět těší.


Kateřina T.30/04/2019Opatrování mazlíčků

Paní Jana se mi starala o kočku o Velikonocích. Byla absolutně spolehlivá ve všech bodech domluvy a ochotná. Doporučuji

kate


Hermione W.30/04/2019Hlídání dětí - rodič na portále

Jana looked after my 4.5-year-old girl and 1-year old boy whilst I had a business trip to Prague for one week. To be honest I was really nervous handing over my two children to Jana because we had only met through this website, but she was FANTASTIC and by the end of the first day my children did not want to leave her.

On the first morning we arranged to meet at my office in downtown Prague, she bought colouring pens and paper and toys for the kids to play with so she could get used to them for an hour, then she took them out to the park in Prague.

She was very trustworthy and sent me photos every hour via |kontakt skryt| knew exactly where they were and what they were doing. She knows all the great kids parks in Prague and my kids loved her so much. We are now friends on |kontakt skryt| friends for a very long time.

If I ever go back to Prague I will book her again without hesitation.

Her English is great because she used to live in the UK. She is a mother herself and she even bought a blanket and socks for my one year old.

She listened to my instructions about healthy eating and bought my kids bananas and other healthy snacks. We LOVE YOU Jana :)


Martina R.17/04/2019Hlídání dětí - rodič na portále

Paní Jana nám pravidelně hlídá našeho ročního chlapečka. Ten je s ní moc spokojený a my víme, že se na ni můžeme spolehnout. Vždy dbá na jeho potřeby a umí reagovat na jeho aktuální rozpoložení. Hlavně má stejně jako on spoustu energie a tak si spolu skvěle rozumí. My víme, že se na ni můžeme vždy spolehnout a jsme moc rádi, že se k nám vrací.


Audrey M.09/04/2019Hlídání dětí - rodič na portále

Jana stayed with my 2 youngest girls and 3 labradors overnight. Everything was perfect. The girls loved her. She took great care of them and kept in touch with me letting me know with updates that all was well. She made sure they ate well and were safe. She has a ton of energy and a great personality. She loves dogs and it was great to be able to count on her. I'll definitely ask her for help again.


Lenka D.08/04/2019Ověřovací centra

Jana H. je rozená pečovatelka. Spokojenost dětí je pro ni prvořadá. Více než dva roky mi příležitostně vyzvedává nyní osmiletou dceru ze školy a postará se o ni během odpoledne. Dcera tak může za pěkného počasí trávit čas venku, kde si dostatečně vyhraje a vybije energii. Vyrazí společně na hřiště, na kolo nebo kolečkové brusle, jindy zase do kina nebo do jump parku. Dcera se k Janě vždy těší a vrací se spokojená.

Dáša G.


Lenka D.08/04/2019Ověřovací centra

Janu H. znám již sedm let, za tu dobu jsem ji poznala jako dobrou sousedku, ochotnou vždy v případě potřeby pohlídat mé dvě děti. Paní Jana se o děti velmi dobře postarala - vždy dostaly najíst, napít. Někdy spolu pobývaly doma, jindy s nimi vyrážela ven na hřiště či v zimě bobovat. Zuzana D.


Dominika H.30/03/2019Opatrování mazlíčků

Paní Jana mi na týden hlídala mého pejska. Byla to má první zkušenost přes tento kanál. A další ani nepotřebuji- jsem na 10000000% spokojena!!! O pejska bylo prvotřídně postaráno a dokonce pejska naučila chodit bez vodítka. Denně mi byly posílány fotky zážitků, které pejsek prožíval. Těším se na další spolupráci a ještě jednou MOC MOC MOC děkuji!!!


Petr C.29/03/2019Opatrování mazlíčků

Paní Jana nás zachránila, když se ujala hlídání naší hárající Shibí slečny. Jednalo se o naší první zkušenost s hlídáním přes tento portál a nemohla být lepší. Od prvotní domluvy byla paní Jana vstřícná a přátelská, což se potvrdilo i při předání naší japonské exotky. Po celé čtyři dny jsme dostávali pravidelně fotky, ze kterých bylo jasně evidentní, že jsme pro Leiu našli tu pravou hlídačku. I podle loučení při vyzvednutí bylo evidentní, že paní Jana i její syn a manžel mají ke psům neskutečně kladný vztah a podle toho se o ně starají. Strašně moc děkujeme a jsme si už teď jistí, koho budeme v případě potřeby kontaktovat jako prvního.


Lenka D.29/03/2019Ověřovací centra

Paní Jana vyzvedává občas mého syna a tráví s ním aktivně čas a odvádí ho na trénink fotbalu.
Syn má tetu Janu rád a jsme s paní Janou velice spokojeni. Jarda D.


Karolina Z.27/03/2019Úklid

Paní Jana pravidelně každý týden nám uklízí byt a venčí pejska a jsme s ni moc spokojeni. Je důkladná a velice pečlivá. Uklid domácností je perfektní, komunikace s ni je jednoduchá a příjemná. Naše fenka - Luna je taky spokojená a vždycky se těší na Janu. Můžu ji směle doporučit.


Lenka D.19/03/2019Ověřovací centra

Paní Janu H. znám již řadu let a díky tomu, že naši synové jsou kamarádi, často se naskytla příležitost trávit čas společně. Občas byl syn na návštěvě u Daniely nebo byl vyzvednut pí. Hellichovou ze školy a dál trávili čas společně venku nebo při nějaké jiné aktivitě (brusle, jumping park, kino). V každé této situaci jsem si byla jistá, že se na paní Hellichovou mohu naprosto spolehnout. O syna bylo vždy nadstandardně postaráno. Vždy dostal kvalitní svačinu či oběd. Byl přiměřeně oblečen. Každá mimořádná situace byla se mnou řešena po telefonu. A jako třešničku na dortu jsem dostala fotografie, jak spolu tráví čas. Po skončení návštěvy dohlédla, aby syn dorazil v pořádku, ideálně v doprovodu domů. Dle mojí zkušenosti je paní H. zkušená, spolehlivá a v neposlední čadě moc hodná a děti jí svěřím vždy bez obav a ráda. Miroslava O.


Gorka S.24/03/2019Úklid

She was very friendly, fast and professional.


Mariana S.17/03/2019Ověřovací centra

Paní Janu znám již několik let a mám ji opravdu ráda. Již mnohokrát mi pomohla a pohlídala mého syna (nyní 4 roky), ať už u ní doma, na zahradě, nebo venku na hřišti. Vždy bylo všechno v naprostém pořádku, je s ní bezproblémová domluva, můžu se na ní ve všem spolehnout, zkrátka má mou plnou důvěru.

S dětmi dokáže velmi rychle navázat přátelský vztah, umí je pohotově zaujmout, pěkně s nimi komunikuje, s úctou a s respektem. Vzhledem k tomu, že má vlastní dítě, umí to výborně nejen se staršími dětmi, ale i s nejmenšími miminky, čehož si všímám vždy, když je v kontaktu s mou malou dcerou (nyní 1 rok).
Líbí se mi, že je hodně zaměřená na zdravý životní styl - pohyb, pobyt venku, zdravou stravu (vím, že umí výborně vařit), čistotu.

Taky velmi oceňuji její četné zkušenosti s péčí o vlastní dítě, mnohokrát jsem se na ní neváhala obrátit pro radu v oblasti vzdělávání a volnočasových aktivit, zdraví nebo jiných potřebných věcí. Pomůže a poradí moc ráda a ochotně. Vážím si ji také za její milé a příjemné vystupování, srdečnost, a za to, že je vnímavá a citlivá k potřebám ostatních.
Jana M.


Zdeněk V.12/03/2019Hlídání dětí - rodič na portále

Ohledně hlídání dětí nemáme, žádné zkušeností a tak jsme byli mile překvapení když k nám paní Jana dorazila a ne jen s dětmi ale i s naším hafem si hned sedla. Naše dvouleťačka jí hned začala říkat teto a mrně si spokojeně spalo. Pro mě velká pomoc a služby paní Jany určitě využijeme i opakovaně. Možná i proto že se i dcerka ptala kdy přijde teta. Brzo Rozinko neboj :)


Alena Z.12/03/2019Hlídání dětí - rodič na portále

Paní Jana mi hlídala 8 hod. 1,5 ročního syna. Bylo to jeho první hlídání. Měla jsem z toho velkou obavu. Paní Jana byla úžasná, syna krásně zabavila, hezky se mu věnovala, byla empatická a moc hezky reagovala na jeho potřeby. Za mně mohu jen doporučit.


O mně

Nemáte dostatek času pro svého psího mazlíčka - miláčka? Nebo jedete dokonce na dovolenou? Dejte mi vědět, jsem velká milovnice zvířat - obzvlášť pejsků. :o) Už 15 let mi dělá společnost můj psí miláček-německý špic. Zároveň jsem hlídala v okolí našim sousedům chlupáče, když byli v práci, popř. jeli na dovolenou. Mám ráda procházky v přírodě se svým psím kamarádem, a myslím, že jeho život je jedna velká dovolená. Má denní all inclusive servis, a když mi svěříte Vašeho psího kamaráda bude o něj opravdu skvěle postaráno! Zeptejte se našeho mazlíčka :o) Můžu hlídat u sebe doma (300 m od nás krásný les). Popřípadě mohu přijet k Vám a vyvenčit ho v okolí u Vás, dát granule apod. Vše je na domluvě. Když jedou páníčkové na dovolenou, ráda je budu informovat či pošlu foto pejska, že se má dobře. Sama vím, co pro každého milujícího páníčka i pejska je za stres, když nemůže jet taky. Budu se těšit na Vaše nabídky. Psí chůva Jana 🐶

Moje denní taxa za hlídání činí 800 Kč za každý započatý den. A u štěňátek, která vždy vyžadují nonstop péči pak je sazba stanovena individuálně dle stáří, návyků a výcviku. To samé velká plemena. Děkuji za pochopení 🙂

Co bych se ráda dozvěděla o opatrovaném psovi/mazlíčkovi

V případě, že Váš pejsek nemá rád společnost jiného pejska ráda bych to věděla. Můj si nikoho nevšímá, není agresivní, je to takový klidný gaučový mazel, ale pokud bych Vašeho mazlíčka hlídala u nás, je dobré to vědět. Celkově budu ráda za Vaše doporučení, co Váš pejsek má rád, jak se chová a upozornění zda má nějaký problém venku s ostatnimi pejsky, abych mu mohla poskytnout stejný standard a vše, jako když je se svým páníčkem a bylo mu se mnou dobře :o)

Dostupnost

Pondělí-nedele


Nemá aktuální kalendář

Jazyky

Čeština a Angličtina

Anglický jazyk na komunikativní úrovni

Kurzy

Fotografie

Kde opatruje mazlíčky:

Kde jsem nejčastěji: Praha » Praha 17