Anna
8 hodnocení
  • 24 let
  • Benešov
  • Kontaktovalo ji už 54 uživatelů
  • Aktivní před asi měsícem
  • Odpovídá do: 4 hodiny
  •  Střední zdravotnická škola, Tábor
  • Kurz první pomoci
  •  Dělání společnosti, povídání, hraní her atd.
  •  Alzheimer
  •  Parkinson
  •  Diabetes
  •  Demence
  •  Problémy s mobilitou
  •  Pomoc s hygienou
  •  Příprava jídla
  •  Doprovod k lékaři
Absolvovala kurz první pomoci, který doložila certifikátem.
Jazyky

Čistý trestní rejstřík, zkontrolován O.P.

Ověřeno vzdělání a certifikáty

Řidičský průkaz skupiny B od roku 2017. Střední zdravotnická škola Tábor, obor Zdravotnický asistent. Osvědčení o absolvování odborné přípravy hlavních vedoucích dětských táborů (Vzdělávací zařízení ČTU). Osvědčení o absolvování kurzu pro pracovníky s dětmi a mládeží ve volném čase (vzdělávací zařízení ČTU). Principy montessori v péči o seniory (centrum Seňorina). Work placement Certificate Erasmus + (Elderly Care in Ireland and Germany).

Ověřen e-mail a telefon

Ověřena adresa

získáte přístup k plnému detailu ověření

Více...

Hodnocení

Hana P.19/11/2023Péče o seniory

Anička nám pomáhala s tatínkem. Je velmi profesionální, milá a spolehlivá. Jsem ráda, ze jsem ji poznala a velmi doporučuji. Aničko,díky..


Luboš K.19/10/2023Hlídání dětí - rodič na portále

Anička je vždy připravená, milá a průběžně přes den posílá fotky a informace o hlídání. Syn jí hned první den skočil pomalu do náručí a od té doby je to jeho oblíbená teta. Lepší parťačku na hlídání jsme si nemohli přát!


Michal P.30/06/2023Opatrování mazlíčků

Anna hlídala našeho psa a nejen, že k ní získal důvěru, což u něj není standardní, ale i ho naučila nějaké nové věci, takže pejsek byl moc spokojený. Rozhodně doporučuji.


Erika H.24/04/2023Hlídání dětí - rodič na portále

Nevím, co bychom bez Aničky dělaly! Moje dcera, kterou hlídá od jejích 18 měsíců, ji miluje, Anička ji umí neuvěřitelně trpělivě bavit doma i venku. Je na ni laskavá, umí ji motivovat a je na ní vidět, že má děti opravdu ráda. Žasla jsem, jak umí zabavit batole i jak rychle si na ni moje dcera zvykla. Každou chvíli přijde s nějakou novou hrou. Hodně nám navíc pomáhá s běžným i sezónním úklidem i hlídáním kočiček. Oceňuju její klid, trpělivost, absolutní profesionalitu a dobré srdce. Není to "slečna na hlídání", ale opravdová chůva - součást rodiny. Určitě s ní počítáme i do budoucna!


Irena S.20/04/2023Hlídání dětí - rodič na portále

Anička pečuje o naši malou dcerku od jejích dvou měsíců už skoro rok. Je spolehlivý a zodpovědný člověk. Nejvíce si cením zdravosti v jejím přístupu, ať se děje cokoliv, řeší situaci zdravě rozumně a zároveň s velkou péčí, vlídností a ohledem k dítěti. Je vidět, že má o dítě velký zájem, péče vychází vždy z potřeb dítěte, zároveň umí citlivě respektovat režim dítěte a to při dodržování zdravých hranic. Sama je otevřený a přímý člověk, což znamená, že každý společný kontakt je příjemný a fajn. Měli jsme na Aničku velké štěstí.


Martin T.10/12/2022Úklid

Aničku jsme měli příležitost poznat, když jsem se třetím miminkem potřebovala krátkodobě pomoci. Musím ovšem říct, že hned od prvního okamžiku jsem měla pocit, že ji znám už dlouho😊. Velmi příjemná, milá, usměvavá, klidná, empatická a vstřícná slečna, co si poradila nejen s úklidem, ale i s dětmi. Moc ji děkujeme a jsme rádi, že jsme měli možnost ji poznat. Moc dobře jsme se s ní cítili a děti ji měly rády od prvního okamžiku.


Tereza H.08/03/2022Hlídání dětí - rodič na portále

Díkybohu za Aničku! Nebýt jí, asi už skáču po zdi 🙃 O moji malou Ladu se starala už od 6. měsíce a já za tu dobu získala prostor na práci, na sebe a hlavně na oddych. Anička je spolehlivá, starostlivá a empatická, srší nápady na zabavení (i malých) dětí a vždycky si s ní skvěle popovídám. Aničku rozhodně beru jako cennou součást naší "rozšířené rodiny" a mám obrovskou radost, že ji dcera pokaždé s nadšením vítá ❤️ Ani, děkuju! 😘


Lukáš L.26/08/2021Opatrování mazlíčků

Slečna hlídala našeho pejska Sama. Bylo to jeho první hlídání a měl jsem z toho trochu obavy, ale hlídačka byla úžasná. Se Samem si vyhrála a vyběhala. Byla schopné se o něj postarat ve všech směrech. Ještě jednou děkujeme a zas někdy příště.
L&L


O mně

Během studia na zdravotnické škole jsem získala dva roky praxe v nemocnici, převážně na odděleních Interny, LDN a ONP. V rámci projektu Erasmus jsem se zúčastnila čtrnáctidenní stáže v domově seniorů v Irsku.
V květnu 2018 jsem absolvovala akreditovaný kurz 'Principy Montessori v péči o seniory'. Po dokončení studia jsem několik měsíců pracovala v přímé péči v domově pro seniory (Domov seniorů i domov se zvláštním režimem - nesoběstační klienti).
Během zaměstnání jsem chodívala pravidelně vypomáhat seniorce (85 let, začínající stařecká demence) s denními činnostmi - příprava jídla, dohled nad léky, drobný úklid, aktivity, venčení psa.
V rámci rodiny pomáhám naší babičce s úklidem, nákupy a návštěvou lékařů.

Mimo klasické výpomoci mohu pomoct i s osobní hygienou, stříháním nehtů, podáním inzulínu, aj. - vše záleží na domluvě.

V případě dojíždění mimo Benešov je cesta účtována 10Kč/km.

Dostupnost

Momentálně mám plnou kapacitu na pravidelné hlídání. Nicméně mívám nepravidelně volná dopoledne i odpoledne, po domluvě mohu zajistit i večerní hlídání.


Nemá aktuální kalendář

Jazyky

Čeština

Anglický jazyk - středně pokročilý (B2), možnost doučování prvního stupně základní školy

Kurzy

Absolvovala jsem akreditovaný kurz odborné přípravy hlavního vedoucího dětských táborů a kurz pro pracovníky s dětmi a mládeží ve volném čase. Úspěšně jsem složila profesní zkoušku chůvy pro děti do zahájení povinné školní docházky.

Fotografie

Kde hlídá:

Kde jsem nejčastěji: Středočeský » Benešov, Středočeský kraj