Kristýna
14 hodnocení
  • 30 let
  • Praha
  • Kontaktovalo ji už 126 uživatelů
  • Rezervována opakovaně
  • Aktivní před 2 dny
  • Odpovídá do: 7 hodin
  •  Obchodní akademie
  •  Žehlení
  •  Mytí oken
  •  Mytí auta
Jazyky

Kristýna K.

300 Kč/h

  • (14)
  • 30 let
  • covid-19 vakcína

Prošla video ověřením

více o video ověření

Zkontrolován občanský průkaz

kontrola oproti duplicitním registracím · ověření data platnosti

Ověřen e-mail a telefon

získáte přístup k plnému detailu ověření

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris.

Hodnocení

Jakub V.05/10/2023Úklid

Slečna Kristýna nám uklízela byt a žehlila. Naprosto perfektní spolupráce. Vždy jsme byli velmi spokojeni. Mohu jedině doporučit.


Eva H.17/09/2023Úklid

Slečna Kristýna u nás uklízela 2 roky. Kromě spokojenosti s provedenim uklidu si velice cením výborné komunikace, dochvilnosti a milého jednání. Také si velice cením pěkného přístupu k mým malým dětem, které se jí kolikrát motaly při práci:-)


Tomáš K.17/08/2023Úklid

Kristýna u mě uklízela necelé 2 roky Ale bohužel pro mě se stěhuje .. za dobu co mi uklízela jsem byl velmi spokojený s úklidem který byl vždy důkladný a co jsem potřeboval s tím mi pomohla. Je spolehlivá a byla tam vždy velmi dobrá domluva. Slečna Kristýnu bych doporučil všem v jejím novém působišti.


Kristýna L.27/07/2023Úklid

Velká spokojenost s úklidem bytu před stěhováním. Slečna Kristýna byla dochvilná, příjemná a provedla parádní úklid celého bytu včetně mytí oken.


Monika M.14/06/2023Úklid

Kristýna u nás uklízela 2 roky. Bohužel se stěhuje pryč, ale ráda ji doporučím komukoliv v jejím novém působišti. Je spolehlivá, je s ní výborná domluva na čemkoliv, úklid pečlivý a kvalita úklidu stabilní po celou dobu. Mrzí mě, že odchází. Tak neváhejte, bude mít zase brzy plno ;)


Milan F.14/04/2023Úklid

Kristýna pomáhala mé matce se sezónním úklidem. Domluva byla bezproblémová, Kristýna dorazila přesně, úklid zvládla perfektně a včas. Jsme velice spokojeni a můžeme Kristýnu všem jen a jen doporučit. Děkujeme.


Markéta T.04/07/2022Úklid

Děkuji Kristýně za milou komunikaci, dochvilnost, spolehlivost a perfektní úklid. Po pár negativních zkušenostech s různými slečnami na úklid už jsem myslela, že to vzdám, ale Kristýna mě přesvědčila, že světlé výjimky existují :-)


Markéta C.23/09/2021Úklid

Skvělá domluva pro nárazový úklid, pečlivá, dochvilná, velmi milá.


Filip C.11/09/2021Úklid

S Kristýnou sme boli veľmi spokojní. V domácnosti žijeme s dvomi chlpáčmi, takže udržať poriadok je často nad naše sily. Kristýna však upratovanie, na ktorom v dvoch pracujeme zvyčajne týždeň zvládla za pár hodín. Taký poriadok sme tu ešte rozhodne nemali a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu! Komunikácia výborná, zaručený a rýchly výsledok. Môžeme len doporučiť.


Lucia P.07/09/2021Úklid

Skvělá domluva, spolehlivá slečna a krásně uklizeno. Jsem velmi spokojená. :-)


Vlastimír N.30/06/2021Úklid

Slečna je moc šikovná, je s ní výborná komunikace a je vidět, že ji úklid domácnosti opravdu baví! Maximální spokojenost :)


Karolína M.23/06/2021Úklid

Velmi milá, ochotná a pečlivá slečna. Jsme naprosto spokojeni. Vřele doporučuji.


Medard D.23/05/2021Úklid

Jsem hodně náročný na kvalitu úklidu a vyházel jsem dost lidí, kteří uklízeli nedostatečně nebo pomalu. Kristý je první a jediná, kdo mi zvládne uklidit, aniž bych nacházel nedodělky, je neuvěřitelně energická a rychlá, zároveň ale pečlivá a spolehlivá, nechodí pozdě. Už od prvního úklidu se v bytě skvěle orientuje a je hodná na našeho psa :) Hodnotím po dvou měsících při četnosti úklidu 2x týdně - a za celou dobu nemám žádných výhrad. Přirovnání k Monice z Přátel v popisku vážně sedí, neměnil bych.


Lada K.10/05/2021Úklid

S úklidem slečny Kristýny jsem byla velmi spokojená, poptávala jsem úklid v průběhu stěhování a následně generální po stěhování, Kristýna je velmi pečlivá a šikovná, ochotná ,milá , spolehlivá, vždy v domluvený čas přišla ,nebyl pro ni ani problém mi operativně pomoci rychle něco zabalit ,rozhodně budu její služby využívat i nadále. Byt byl vzorně uklizen.


O mně

Zdravím,
pokud jste fandy nebo alespoň trochu znáte americký seriál FRIENDS, jsem něco jako Monika - ve skutečnosti ale méně otravná :-)
Uklízení je můj koníček, ráda pomůžu udržet i Vaši domácnost čistou.

Aktuálně plný kalendář/v rámci výpadku stálého klienta nebo víkendu jsou možné jednorázové úklidy, žehlení, mytí oken, organizace domácnosti/skříně

Po tříleté zkušenosti v Brně preferuji dlouhodobou spolupráci a úklidy v rozpětí 4h+

Dostupnost

Nemá aktuální kalendář

Jazyky

Čeština

Kde uklízí:

Kde jsem nejčastěji: Praha » Praha 5