Tetyana
2 hodnocení
  • 50 let
  • Praha
  • Kontaktovalo ji už 47 uživatelů
  • Aktivní před 38 minutami
  •  Pedahogicke učiliště
  •  Žehlení
Jazyky

Tetyana N.

200 Kč/h

  • (2)
  • 50 let
  • covid-19 vakcína

Čistý trestní rejstřík, zkontrolován O.P.

Ověřeno vzdělání a certifikáty

Vysoké pedagogické učiliště Nikopol (obor Učitel základní školy 1-4. třída).

Ověřen e-mail a telefon

získáte přístup k plnému detailu ověření

Více...

Hodnocení

Mariana S.22/04/2022Ověřovací centra

Paní Tetyana hlídala našeho syna Benjamína od šesti měsíců věku až do jeho čtyř let. Během té doby se prokázala jako velmi spolehlivá, dochvilná a citlivá hlídačka, s kterou jsme spolupracovali s radostí. Vždy na ní bylo poznat, že má k dětem velmi vřelý vztah a že s nimi tráví čas opravdu ráda. Dodnes jsme s ní v kontaktu, když potřebujeme jednorázovou výpomoc s našimi dětmi, a vždy nás potěší, když ji vidíme. Je výjimečně opatrná, nikdy jsem neměla obavu, že by se synovi mohlo něco stát, když byl s ní. Také je velmi laskavá a trpělivá, proto ji určitě mohu doporučit i pro velmi malé děti. Když byl náš syn ještě miminko a později menší batole, zvládla ho bez problému uspat, nakrmit, zazpívat mu, ukonejšit ho. Současně dokázala pohlídat i našeho o tři roky staršího syna a vymyslet zábavu úměrnou věku obou dětí. Velmi dobře dokáže odhadnost, kdy má dítěti dopřát prostor na volnou hru a kdy má naopak dítěti hru pomoci vymyslet/iniciovat ji. Za dobu svého pobytu v Česku se paní Tetyana naučila dobře česky, takže jí naše děti neměly problém rozumět. Vždy ji považovali za hodnou tetu na hlídání a stále ji mají velmi rády. Stala se pro ně osobou, ke které si vytvořily pouto a vědí, že jsou s ní v bezpečí a mohou se na ni spolehnout. Veronika L.


Mariana S.22/04/2022Ověřovací centra

Rádi bychom tímto doporučili paní Tatyanu pro hlídání dětí. Naše rodina s ní má devítiletou zkušenost, kdy nám hlídala děti od útlého věku až do teď. Paní Táňa je citlivý a hodný člověk, naše děti si ji oblíbily a mohly s ní zůstat i přes noc samy. Marek a Nina H.


O mně

S uklidem se setkávám téměř doma, ale zkušenosti s uklidem mám také z práce v hotelech a v kancelařich. mám ráda čistotu a pořádek, u vás doma vysauji podlahy a utru prach. Samozřejmosti je i uklid dezinfekčními prostředky kuchyně a koupelny. Čistící prostředky použiji ty vaše. V případe potřeby pomohu i s mytím oken.

Dostupnost

Nemá aktuální kalendář

Jazyky

Čeština

Kde uklízí:

Kde jsem nejčastěji: Praha » Praha 6