Xenie
10 hodnocení
  • 59 let
  • Petřvald
  • Kontaktovalo ji už 120 uživatelů
  • Aktivní před asi 11 hodinami
  •  SpGŠ Havířov
  •  Filozofická fakulta Olomouc obor management ve školství
  •  Mytí oken
Jazyky

Prošla ověřením dokladu (OP nebo ŘP)

kontrola oproti duplicitním registracím · ověření data platnosti

získáte přístup k plnému detailu ověření

Hodnocení

Jaromír B.18/03/2024Jiné

Xénie je spolehlivá, flexibilní a velmi příjemná paní. Jsme moc spokojeni :)
Oblast péče Xénie u nás: asistentka ZTP/P a pomoc v domácnosti


Denča P.03/05/2023Úklid

Paní Xenie je opravdu profesionálka! Ne jen, že je velice sympatická a energická dáma, ale ještě ne na ní spolehnutí a uklizi perfektně! Uklidila nám celý dům úplně perfektně!! Už se těším na další spolupráci 🤗


Adriana W.26/03/2023Úklid

S paní Xenií je naprosto skvělá spolupráce a komunikace - odpovídá téměř okamžitě a je na ni 100% spolehnutí. Je nesmírně precizní, empatická, vstřícná, flexibilní a nezalekne se ani těžké práce. Stará se o byt mé maminky, který byl vzhledem k onemocnění, ve velmi špatném stavu. Nyní se to v něm svítí, maminka i já jsme za tuto pomoc nesmírně vděčné, a to také díky přístupu paní Xenie, která je velmi příjemná a pozitivně naladěná. Moc děkujem a určitě doporučujeme dále!


Ivana A.16/02/2023Hlídání dětí - rodič na portále

Pani Xenie je absolútne dokonala, o moju dcérku je dokonale postarané, doporučujem , najlepsia voľba ❤️👌


Petr Š.09/02/2023Úklid

Paní Xenie je úžasná! Je velmi pečlivá a důkladně vyčistí každý kout. Je také velmi příjemná a vstřícná, což jen zlepšuje celkový zážitek. Doporučuji ji každému, kdo hledá spolehlivou a kvalitní paní, která se postará o úklid.


Monika V.01/02/2023Úklid

Paní Xénie nám dnes poprvé uklízela dům - jsem si vědoma větší náročnosti při prvním úklidu, než se člověk zorientuje a i tak jej zvládla v rekordním čase a velmi kvalitně. Jsme domluveny na pokračování spolupráce na pravidelné bázi. Pro spolupráci s paní Xénií jsme se rozhodli protože byla nejrychlejší, co se odpovědi týče - zároveň byla ochotná se na všem domluvit. Podle výsledku úklidu, se kterým jsem velice spokojená, odhaduji že už má s úklidy větší zkušenost. Mohu doporučit.


Blanka S.01/02/2023Péče o seniory

S paní Xénii jsem velmi spokojená, je příjemná, vstřícná k mamince . Vřele doporučuji. Blanka S.


Eva Š.16/01/2023Péče o seniory

S paní Xenií jsem velmi spokojená. O mámu se stará vzorně. Je velmi milá, vstřícná. Mohu ji jen doporučit.


Zdeněk P.01/01/2023Péče o seniory

Paní Xenii nám seslalo samo nebe. Postarala se nám skvěle o imobilní babičku, které je 84 let . Babička je těžká diabetička, od června 2022 u ní nastala postupně kvadruparéza. Babička byla od 4.8. do 29.12. 2022 hospitalizována v LDN. Nepodařilo se nám ji umístit do DPS, rozhodli jsme se (já 41 let ID. I. stupně a dědeček 85 let), že si babičku vezmeme domů. Ale jelikož s péči o ležáka nemáme žádné zkušenosti, paní Xenie byla pro nás opravdu darem z nebes. Naprosto suverénně, ale s citem a pokorou se ujala péče o babičku. Prováděla hygienu intimních míst , přebalování (a babička je hovňous :), stříhání nehtů, ošetření kůže krémem. Má velmi citlivý vztah k seniorům, získala si babičku od první chvíle. Má obrovský a "nakažlivý" elán do práce. Vřele doporučujeme!


Barbora V.19/12/2022Úklid

S paní Xenií skvělá a rychlá domluva. Rychlá, nenechá se rozptylovat rušivými elementy. U nás naprostá spokojenost. 😊


O mně

Dobrý den, vítám Vás na svém profilu, jmenuji se Xenie. S úklidem se setkávám denně doma, ale zkušenosti mám také u starších lidí, kteří už nemají fyzickou sílu udržovat svou domácnost. Mám ráda pořádek a čistotu. U vás doma uklidím dle Vašich požadavků s použitím vašich čistících prostředků. S jakýmikoliv doplňujícími dotazy mě neváhejte kontaktovat. Vše je o komunikaci. Kalendář zde nevyplňuji, volné termíny Vám sdělím ústně🙂. Těším se na spolupráci.

Dostupnost

Pondělí , úterý, středa, čtvrtek, pátek. Soboty a neděle po vzájemné domluvě.


Nemá aktuální kalendář

Jazyky

Čeština a Slovenština

Kde uklízí:

Kde jsem nejčastěji: Moravskoslezský » Orlová » Rychvald, Moravskoslezský kraj