Xenie
10 hodnocení
  • 40 let zkušeností s hlídáním
  • 59 let
  • Petřvald
  • Kontaktovalo ji už 114 rodičů
  • Aktivní před 42 minutami
  • Odpovídá do: 10 hodin
  •  SpGŠ Havířov
  •  Filozofická fakulta Olomouc obor management ve školství
  •  preferuje hlídání: nad 40 hodin týdně
  •  Mám vlastní prostory
  •  Hlídám v domě rodiny
  •  Vlastním auto
  •  Můžu vozit děti
  •  Je ochotna hlídat 4 děti
  •   Oslavy
  •   Dovolená
  •   Přes noc
  •   Skupinky dětí
Jazyky

Xenie B.

250 Kč/h

  • (10)
  • 59 let
  • 40 let zkušeností s hlídáním

Prošla ověřením dokladu (OP nebo ŘP)

kontrola oproti duplicitním registracím · ověření data platnosti

získáte přístup k plnému detailu ověření

Hodnocení

Jaromír B.18/03/2024Jiné

Xénie je spolehlivá, flexibilní a velmi příjemná paní. Jsme moc spokojeni :)
Oblast péče Xénie u nás: asistentka ZTP/P a pomoc v domácnosti


Denča P.03/05/2023Úklid

Paní Xenie je opravdu profesionálka! Ne jen, že je velice sympatická a energická dáma, ale ještě ne na ní spolehnutí a uklizi perfektně! Uklidila nám celý dům úplně perfektně!! Už se těším na další spolupráci 🤗


Adriana W.26/03/2023Úklid

S paní Xenií je naprosto skvělá spolupráce a komunikace - odpovídá téměř okamžitě a je na ni 100% spolehnutí. Je nesmírně precizní, empatická, vstřícná, flexibilní a nezalekne se ani těžké práce. Stará se o byt mé maminky, který byl vzhledem k onemocnění, ve velmi špatném stavu. Nyní se to v něm svítí, maminka i já jsme za tuto pomoc nesmírně vděčné, a to také díky přístupu paní Xenie, která je velmi příjemná a pozitivně naladěná. Moc děkujem a určitě doporučujeme dále!


Ivana A.16/02/2023Hlídání dětí - rodič na portále

Pani Xenie je absolútne dokonala, o moju dcérku je dokonale postarané, doporučujem , najlepsia voľba ❤️👌


Petr Š.09/02/2023Úklid

Paní Xenie je úžasná! Je velmi pečlivá a důkladně vyčistí každý kout. Je také velmi příjemná a vstřícná, což jen zlepšuje celkový zážitek. Doporučuji ji každému, kdo hledá spolehlivou a kvalitní paní, která se postará o úklid.


Monika V.01/02/2023Úklid

Paní Xénie nám dnes poprvé uklízela dům - jsem si vědoma větší náročnosti při prvním úklidu, než se člověk zorientuje a i tak jej zvládla v rekordním čase a velmi kvalitně. Jsme domluveny na pokračování spolupráce na pravidelné bázi. Pro spolupráci s paní Xénií jsme se rozhodli protože byla nejrychlejší, co se odpovědi týče - zároveň byla ochotná se na všem domluvit. Podle výsledku úklidu, se kterým jsem velice spokojená, odhaduji že už má s úklidy větší zkušenost. Mohu doporučit.


Blanka S.01/02/2023Péče o seniory

S paní Xénii jsem velmi spokojená, je příjemná, vstřícná k mamince . Vřele doporučuji. Blanka S.


Eva Š.16/01/2023Péče o seniory

S paní Xenií jsem velmi spokojená. O mámu se stará vzorně. Je velmi milá, vstřícná. Mohu ji jen doporučit.


Zdeněk P.01/01/2023Péče o seniory

Paní Xenii nám seslalo samo nebe. Postarala se nám skvěle o imobilní babičku, které je 84 let . Babička je těžká diabetička, od června 2022 u ní nastala postupně kvadruparéza. Babička byla od 4.8. do 29.12. 2022 hospitalizována v LDN. Nepodařilo se nám ji umístit do DPS, rozhodli jsme se (já 41 let ID. I. stupně a dědeček 85 let), že si babičku vezmeme domů. Ale jelikož s péči o ležáka nemáme žádné zkušenosti, paní Xenie byla pro nás opravdu darem z nebes. Naprosto suverénně, ale s citem a pokorou se ujala péče o babičku. Prováděla hygienu intimních míst , přebalování (a babička je hovňous :), stříhání nehtů, ošetření kůže krémem. Má velmi citlivý vztah k seniorům, získala si babičku od první chvíle. Má obrovský a "nakažlivý" elán do práce. Vřele doporučujeme!


Barbora V.19/12/2022Úklid

S paní Xenií skvělá a rychlá domluva. Rychlá, nenechá se rozptylovat rušivými elementy. U nás naprostá spokojenost. 😊


O mně

Dobrý den, vítám Vás na svém profilu. Jmenuji se Xenie a vystudovala jsem Střední pedagogickou školu obor Učitelství v MŠ a následně vysokou školu v Olomouci, Univerzita Palackého, filozofická fakulta, obor Management ve školství. Za svou dlouholetou praxi jsem prošla mnoha akreditovanými kurzy v oboru výchovy a vzdělávání předškolních dětí v rámci Dalšího vzdělávání pedagogických pracovníků. Mám celoživotní praxi jako pedagog a rodič. Pozitivní a kamarádský přístup k dětem je u tohoto poslání pro mne samozřejmostí. Vašemu dítěti připravím vzhledem k jeho individuálním potřebám a přáním aktivity nejen doma, ale také v přírodě a hravou formou jej budu vzhledem k věku také vzdělávat a připravovat na vstup do 1. třídy ZŠ. Preferuji aktivně vyplněný čas,láskyplný přístup, porozumění a zábavu. S jakýmikoliv doplňujícími dotazy mě neváhejte kontaktovat. Vše je o komunikaci. Kalendář zde nevyplňuji, volné termíny Vám sdělím ústně🙂. Těším se na spolupráci.

Dostupnost

Pondělí , úterý, středa, čtvrtek, pátek. Soboty a neděle po vzájemné domluvě.


Nemá aktuální kalendář

Zkušenosti s hlídáním

nemluvňata

5 let

batolata

5 let

předškoláci

40 let

dětský školní věk

40 let

náctiletí

10 let

Zkušenost se speciálními požadavky

Poruchy autistického spektra, Diabetes, Astma, Hyperaktivita, Dětské nemoci, Alergie na potraviny, Problémy se spánkem, Problémy se sluchem a Speciální potřeby

Dovednosti

Zpěv/hudební nástroj, Kreslení, malování, Tanec/pohybová aktivita a Sport

Jazyky

Čeština a Slovenština

Kde hlídá:

Kde jsem nejčastěji: Moravskoslezský » Orlová » Rychvald, Moravskoslezský kraj