Yelyzaveta
18 hodnocení
  • 31 let
  • Praha
  • Kontaktovalo ji už 87 uživatelů
  • Aktivní před 38 minutami
  •  Vysoka škola, Ukrajina
  •  Žehlení
  •  Mytí oken
Jazyky

Yelyzaveta S.

300 Kč/h

  • (18)
  • 31 let
  • covid-19 vakcína

Ověřen e-mail a telefon

Prošla ověřením dokladu (OP nebo ŘP)

kontrola oproti duplicitním registracím · ověření data platnosti

získáte přístup k plnému detailu ověření

Hodnocení

Dino K.03/04/2024Úklid

Yelyzaveta did a great job cleaning the place. She was on time and has great attention to detail, leaving everything looking neat and tidy. Really happy with her service.


Ballaera R.26/03/2024Úklid

Very efficient , on time and kind 👍🏼


Ivana V.19/03/2024Úklid

Paní Yelyzaveta je velmi příjemná, šikovná, zodpovědná a samostatná. Domluva s ní byla snadná, odpovídala rychle. Moc mě pomohla s tím co já už fyzicky těžko zvládnám. Jsem velmi spokojená, přes krásně umyté okno koukám na rozkvetlé stromy - děkuji. Ráda bych její služby využívala dlouhodobě. Moc děkuji.


Markéta M.18/03/2024Úklid

Peclivy a rychly uklid. Jako bychom meli novy byt ☺️


Michal B.14/03/2024Úklid

Alžběta za zhruba 8 hodin uklidila daleko více než co zvládneme dohromady s partnerkou za stejnou dobu. Neuvěřitelné. Byt se rozzářil nejen díky tomu, že nyní skrze umytá okna proniká daleko více světla.


Julie B.13/03/2024Úklid

Paní u nás byla uklízet v bytě, šlo o luxování, úklid kuchyně a mytí oken. Musím ji pochválit za velkou pečlivost a zároveň i snadnou a rychlou domluvu. Jsem spokojená, už jsem si domluvila další termín.


Ondrej10/03/2024Úklid

Extremely happy with Yelyzaveta’s work. She is very dedicated, incredibly helpful with cleaning, ironing and arranging the house. In addition to her relentless work, her overall approach and smile are much appreciated.


Michal F.07/03/2024Úklid

Moje první zkušenost s paní Yelyzavetou byla naprosto skvělá a překročila všechna má očekávání. Od 1. kontaktu prokázala výjimečnou profesionalitu, pečlivost a důkladnost, díky kterým se můj domov proměnil v perfektně uklizený a příjemný prostor. Přišla ještě chvíli před smluveným časem a hnedka se zorientovala v mém značně zaneřáděném bytě (více jak 2 měsíce bez úklidu). Je zřejmé, že si své práce velmi váží a opravdu se do úklidu pustila s vervou.

Kromě toho má přátelský a pozitivní přístup, který celou spolupráci ještě zpříjemňuje. Tato první zkušenost pro mě byla tak pozitivní, že bez váhání doporučuji paní Yelyzavetu všem, kteří hledají kvalitní a spolehlivý úklid. Já sám doufám v pravidelnou spolupráci, protože je skvělé vidět, že díky ní je můj domov nejen vizuálně příjemnější, ale také se v něm hnedka cítím o poznání lépe.

Velké díky!


Petra B.07/03/2024Úklid

Dokonalý uklid 👍 vřele doporučuji


Nicha P.24/02/2024Úklid

Špičková třída v domácí organizaci !!


Martina B.21/02/2024Úklid

Slečna byla rychlá a pečlivá, okna výborně umytá včetně parapetů, vše podle domluvy.


Markéta Š.21/02/2024Úklid

Alžběta je velmi precizní a pečlivá. Byt po jejím odchodu byl voňavý a nablýskaný. Domluva bezproblémová. Určitě s ní budeme spolupracovat dlouhodobě :)


Roman S.18/02/2024Úklid

Slečna vynikající - můj byt vypadal jak po zemětřesení, všude nějaké krámy, bordel... Slečna vše zorganizovala, poklidila, dle potřeby našla válejícím se krámům nová místa... Ani se to nedá vše takto popsat, nebyl to totiž běžný úklid, ale skutečná výzva, která byla zvládnuta s neskutečnou precizností a kvalitou. Zároveň i skvělá komunikace a domluva, moc děkuji...


Alena31/12/2023Úklid

Paní Yelizaveta je velmi příjemná a profesionální. Přišla k nám na zacatku na velký úklid, a udělala všechno tak skvěle, že teď chodí pravidelně každý týden, a mužů jí jenom doporučit. Odpovídá rychle, dá se s ni snadné domluvit, je zodpovědná a velmi samostatná: umí pracovat bez úkolu, nebojí se organizovat věci, a uklidí i místa, kterých bych osobně nevšimla. Navíc k tomu je velmi příjemná osoba, má rada zvířátka, a je to radost pokaždé když přichází. Jsem s Yelizavetou úplně spokojená a doporučují.


Anastasia J.13/12/2023Úklid

Poctivý úklid, moc děkujeme


Vali B.10/12/2023Úklid

Úklid kuchyňské linky proběhl naprosto v pořádku. Příjemná mlada pani, zodpovědný přístup a skvělá komunikace. určité budu využívat její služeb i v budoucnu.


Hedvika D.07/11/2023Úklid

Vše bylo v naprostém pořádku. Precizně uklizený celý dům. Určitě ralda využiju příště a mohu jen doporučit.


Zdeněk L.24/10/2023Úklid

S mladou paní jsme byli spokojeni při úklidu velkého domu. Vše bylo velmi dobře uklizené. Snaží se a má profesionální přístup. Budeme využívat její služby dlouhodobě.


O mně

Dobrý den!
Jmenuji se Liza. Nejsem obyčejná uklízečka, jsem váš pomocník v domácnosti. Na vaše přání provedu rychlý nebo generální úklid, zorganizuji prostor a pomohu vám najít místo pro věci, vyžehlím prádlo nebo umyji okna. Svou práci dělám zodpovědně a vnáším do vašeho života čistotu a pozitivní energii. Svůj domov mi můžete svěřit a budete naprosto spokojeni!
Přišela jsem z Ukrajiny. Bydlím v Mladé Boleslavi, ale pracuji i v Praze. Jezdím do Prahy po-pa od 9-19 každý den.
Opravdu miluji domácí mazlíčky, zejména psy.
Pokud vás můj profil zaujal, ráda vám pomohu s úklidem vašeho domu! Kontaktujte mě a uklízím jako pro sebe 📩

Dostupnost


Kalendář naposledy aktualizován před 17 dny

Jazyky

Čeština a Ruština

Čeština A2

Kde uklízí:

Kde jsem nejčastěji: Praha » Praha 2



Kde také bývám: Mladá Boleslav, Středočeský kraj



Po-Pa - Pracuji v Praze od 9-19