Iya
14 hodnocení
  • 49 let
  • Praha
  • Kontaktovalo ji už 153 uživatelů
  • Aktivní před 10 dny
  •  Visoka škola-kuchař Úst-Kamenogorsk
  •  Pedagogické univerzity-trenér Úst-Kamenogorsk
  •  Žehlení
  •  Mytí oken
Jazyky

Iya D.

300 Kč/h

  • (14)
  • 49 let

Prošla ověřením dokladu (OP nebo ŘP)

kontrola oproti duplicitním registracím · ověření data platnosti

získáte přístup k plnému detailu ověření

Hodnocení

Lukas B.17/06/2022Úklid

Paní Iya je svérázná a pracovitá, umí si sama poradit a najde i ten nejmenší chuchvalec prachu. Doporučí své oblíbené prostředky, přičemž využije i starý kartáček na zuby k úklidu. Jsem vděčný, že jsem našel velmi schopnou paní na úklid, která můj byt učiní čistý každý týden.


Aneta H.16/05/2022Úklid

Pani Iya u nas byla uklidit o vikendu o mohu jen doporucit. Pani byla moc mila, uklizeno bylo super i mista se kterymi bych bezne nepocitala. Mohu jen doporucit.


Chi L.20/03/2022Úklid

Byli jsme moc spokojeni s generalnim uklidem.Vse precizne a detailne uklizene. Budeme urcite chtit vyuzit jeji sluzbu i do budoucna.


EW28/01/2022Úklid

Iya is a fantastic cleaner who takes great care with her cleaning duties and has exceptional attention to detail. She is 5 Star!


Markéta B.22/01/2022Úklid

Iya je velice spolehlivá, pečlivá a s úklidem jsme vždy velice spokojeni. Kromě skvělého úklidu je Iya také velmi příjemá a u našich děti velmi oblíbená. Mohu také doporučit generální úklidy, které vždy výborně odvede.


Táňa C.17/01/2022Úklid

Paní Iya u nás uklízí už více než 1 rok a jsme velmi spokojeni. Za celou dobu se nestalo, že by bylo něco v nepořádku. Iya umí sama poznat, kde je třeba uklidit více a co je třeba vyřešit. Vždy se těším na návrat domů, že je krásně čisto a vypráno. Iya je rychlá a pečlivá. Všem mohu Iyu doporučit.


Lukáš B.13/01/2022Úklid

Jsme velice s paní spokojeni. Je dochvilná,pečlivá,kompletní úklid i žehlení je na 1+
Zatím je u nás třetí měsíc,vždy 1x týdně a neměli jsme jedinou výtku,nebo připomínku.
Mohu jen doporučit.


Martina F.05/03/2021Úklid

Dobrý den, chtěla bych poděkovat za zprostředkování kontaktu s paní Iyou. Je to sympatická, rázná žena, kterou uklízení zjevně baví a věnuje se mu s velkou energií a pečlivostí, nic neodflákne. U mě ji čekal dosti velký úkol – provést generální úklid místnosti, kde žije starší pán, který úklid zanedbával několik měsíců, takže to paní Iya neměla snadné, ale povedlo se jí to na výbornou, pokoj potom přímo voněl čistotou a koupelna také. Jsem s ní velmi spokojena. Určitě si jí objednám zase.


Marta R.28/07/2020Úklid

S paní mám výbornou zkušenost, zcela doporučuji.


Vítek Č.13/07/2020Úklid

Paní Iya je skvělá, skromná a velmi pečlivá. Uklidí i to, co by vás nenapadlo.


Tomas B.16/01/2020Úklid

Iya u nás uklízí již pravidelně 1x týdně několik měsíců. Jsme moc rádi, že se nám podařilo sehnat někoho, kdo je schopen samostatně zvládnout úklid celého bytu s velkou pečlivostí a postarat se zároveň o detaily. Iya je aktivní a sama ihned pozná, co je potřeba udělat navíc. Máme 2 malé děti, které mají Iyu moc rády, i když jí neustále přidělávají další práci :) Výsledkem je vždy krásně uklizený byt, ve kterém se cítíme moc dobře.


Martina S.10/01/2020Úklid

Iya je jedna z najlepsich upratovaciek aku som kedy mala ( a nebolo ich malo). Zodpovedna, precizna, samostatna, sikovna. Chodi k nam upratovat pravidelne a dufam, ze pre nas bude pracovat velmi dlhu dobu. Odporucam Iyu kazdemu, kto ma zaujem o perfektny pravidelny uklid.


Jan P.23/08/2019Úklid

S paní Iyou jsem naprosto spokojen, uklízí velice precizně a poctivě (v porovnání s mnohými kolegyněmi).


Lucie J.10/06/2019Úklid

Paní Iya u nás byla zatím jen několikrát, ale jsme s ní naprosto spokojení!!!


O mně

Agentury, prosím, nepište mi ! S agentury nespolupracuji ‼️
——————————
Ne pracuji v rodinách které mají domácí zvířata ‼️
——————————
Je mi 54 let.Mam zkušenosti v práce úklid 26 roky.Jsem pracovala v známých VIP rodinách. Pracovní zkušenosti: úklid, praní, žehlení prádla, umím správně pečovat o značkové drahé věci, umím se postarat o velmi velkou šatnu (5-10 tisíc kusů věcí umístit na tablet),rozklad věci ve skříni podle barvy a sezóny. Umím správně sbalit kufry na služební cestu/cestu / dovolenou. Umím používat a starat se o drahé domácí spotřebiče. Jsem schopena napsat individuálně pro každý dům/pokoj plán uklidu.Převléčeni přádla,sezónní mytí oken,generální uklid.Jsem dobra,komunikabelna,pracovita ,bezkonfliktna,miluji děti. Pracovala 5 let jako manažerka v soukromé vile. Umím správně vytočit personál a řídit ho. Setkání VIP hostů a jejich umístění ve vile,uspořádání malých bufetů.Placení komunálních účtů, rozdávání platů zaměstnancům.

Dostupnost

Pondělí,čtvrtek,sobota


Nemá aktuální kalendář

Jazyky

Čeština, Angličtina a Ruština

Čeština

Kde uklízí:

Kde jsem nejčastěji: Praha » Praha 4