Veronika
6 hodnocení
  • 8 let zkušeností s hlídáním
  • 38 let
  • Praha
  • Kontaktovalo ji už 246 rodičů
  • Rezervována opakovaně
  • Aktivní před 2 dny
  •  Gymnázium
  •  FF UK, obor sociologie
  •  preferuje hlídání: do 20 hodin týdně
  •  Mám vlastní prostory
  •  Hlídám v domě rodiny
  •  Je ochotna hlídat 2 děti
  •   Oslavy
  •   Dovolená
  •   Přes noc
Jazyky

Veronika S.

350 Kč/h

  • (6)
  • 38 let
  • 8 let zkušeností s hlídáním

Ověřen e-mail a telefon

Ověřena adresa

Prošla ověřením dokladu (OP nebo ŘP)

kontrola oproti duplicitním registracím · ověření data platnosti

Ověřena identita

Rejstřík trestů

doložen online · v době kontroly ne starší 3 měsíců

získáte přístup k plnému detailu ověření

Hodnocení

Ilona V.19/08/2021Hlídání dětí - rodič na portále

Veronika je skvělá, milá, pozorná a usměvavá. S naší osmiměsíční holčičkou si hned rozuměly a vše proběhlo hladce.

Děkuji ještě jednou!


Lenka C.15/04/2018Hlídání dětí - rodič na portále

Veronika hlídala pravidelně po dobu 8 měsíců naše 2 syny (2,5 a 4 roky). Kluci si ji oblíbili hned po prvním setkání a pokaždé se na ni moc těšili.
Veronika je trpělivá, spolehlivá, umí děti zaujmout a nadchnout pro každou hru. Jedná s nimi, jako s “parťáky”.
Doporučuji!


Barbara N.21/06/2017Hlídání dětí - rodič na portále

Veronika mi hlídala ročního synka. Byla s ní naprosto bezproblémová komunikace, vyšla ve všem vstříct, na místě byla s předstihem a působí velmi dobře, zodpovědně a sympaticky.


Andrea C.21/03/2017Hlídání dětí - rodič na portále

Veronika hlídá pravidelně našeho dvouletého syna už více než půl roku a my jsme za to moc rádi. Syn si ji oblíbil a pokaždé se na ni těší.


Aneta B.29/06/2016Hlídání dětí - rodič na portále

Verča pravidelně nám hlídá syna (18m). Je milá, spolehlivá, chodí vždy včas, na zprávy odpovídá rychle, s dětmi to umí - syn s ní rád odchází a vrací se vyběhaný a vysmátý. Můžu jen doporučit.

Aneta B.


Jirka S.24/06/2016Hlídání dětí - rodič na portále

Slečna Veronika strávila s našimi dvěma dětmi (2,5 a 1 rok), téměř celou sobotu. To jakým způsobem k dětem přistupuje je úžasné. Starší synek je hodně aktivní a mohu říct, že jsme se během toho dne od Veroniky dozvěděli hodně o tom jak s ním komunikovat. Myslím, že je skvělé, když má někdo přirozenou lásku k dětem, která se opírá zároveň o tak výbornou schopnost s nimi komunikovat. Velice doporučuji i pokud se chcete dozvědět co třeba dělat jinak. Stačí se jen dívat. :)

Jirka S.


O mně

S dětmi jsem si vždy dobře rozuměla, inspirují mne, jsem s nimi moc ráda. S prací s dětmi mám bohaté, dlouholeté zkušenosti, této práci se věnuji již od svých studentských let. Pracovala jsem v nízkoprahovém centru pro romské děti, věnovala jsem se doučování dětí ze ZŠ, vedla jsem různé zájmové kroužky pro děti ve věku od 4 let..

Mým hlavním posláním je práce s lidmi, které provázím na jejich cestě jako terapeut a lektor. Ve své terapeutické praxi pracuji s tělem a pohybem, vedu lekce tance a tvorby, seberozvojové kurzy pro dospělé, příležitostně i pro děti od 4 let, skupinové i individuální. V průběhu týdne mám volný čas i pro další pracovní aktivity, který bych ráda strávila smysluplnou prací s dětmi. V posledních pěti letech pracuji převážně s dětmi ve věku 1 až 4 roky, s nimiž mne to obzvlášť baví.

Vystudovala jsem sociologii, mám znalosti v oblasti psychologie i vývojové psychologie dětí, i v oblasti pedagogiky. Mám ukončený psychoterapeutický výcvik v tanečně pohybové terapii - využití tance a pohybu pro terapeutické účely, provozuji terapeutickou praxi.

Pozn.: Upozorňuji rodiče že vzhledem ke své aktuálně horší imunitě a zároveň péči o 95 letou babičku v tuto chvíli nehlídám děti které jsou nemocné nebo nachlazené. Díky za pochopení.

Dostupnost

Milí rodiče,

Aktuálně jsem k dispozici pouze pro krátkodobá a narázová hlídání, na základě toho, jak mi občas vypadnou pravidelné pracovní aktivity. Moje kapacita pro dlouhodobá pravidelná hlídání je zcela zaplněna. Může se to samozřejmě změnit, ale pokud hledáte pravidelné hlídání se startem teď nebo ve výhledu pár měsíců , oslovte raději někoho jiného z místních chův.

Vážím si důvěry, kterou ve mně vkládáte, když se mi ozýváte.

Neváhejte mne kontaktovat i ohledně časů hlídání, které nejsou uvedené v kalendáři - domluvená hlídání a další pracovní aktivity se mi často mění a ne vždy vše stihnu hned aktualizovat online.

Těším se na vaše děti. :-)


Nemá aktuální kalendář

Zkušenosti s hlídáním

nemluvňata

8 let

batolata

8 let

předškoláci

8 let

dětský školní věk

8 let

náctiletí

8 let

Zkušenost se speciálními požadavky

Astma, Hyperaktivita, Dětské nemoci a Alergie na potraviny

Dovednosti

Zpěv/hudební nástroj, Kreslení, malování, Tanec/pohybová aktivita a Sport

Jazyky

Čeština, Angličtina a Němčina

Agličtina na úrovni pokročilý (studovala jsem v angličtině). Rozumím dobře také německy, jen jsem němčinu dlouho aktivně nepoužívala (tzn. potřebovala bych se trochu rozmluvit). Mám základy ruštiny.

Kurzy

Čtyřletý psychoterapeutický výcvik (expresivní forma terapie - tanečně pohybová terapie)

Kde hlídá:

Kde jsem nejčastěji: Praha » Praha 6



Kde také bývám: Litomyšl, Pardubický kraj