Šárka
6 hodnocení
  • 4 roky zkušeností s hlídáním
  • 31 let
  • Praha
  • Kontaktovalo ji už 131 rodičů
  • Rezervována opakovaně
  • Aktivní před 7 dny
  • Odpovídá do: 7 hodin
  •  SŠ pro knihkupce a nakladatelské pracovníky
  •  VOŠ Václava Hollara, obor kresba a ilustrace v médiích
  • Kurz první pomoci
  •  preferuje hlídání: 20 - 40 hodin týdně
  •  Hlídám v domě rodiny
  •  Je ochotna hlídat 4 děti
Absolvovala kurz první pomoci, který doložila certifikátem.
Jazyky

Šárka L.

350 Kč/h

  • (6)
  • 31 let
  • 4 roky zkušeností s hlídáním
  • covid-19 vakcína

Čistý trestní rejstřík, zkontrolován O.P.

Ověřeno vzdělání a certifikáty

Vyšší odborná škola, obor Kresba a ilustrace v médiích. Chůva pro děti do zahájení povinné školní docházky.

Ověřen e-mail a telefon

Ověřena adresa

Ověřena identita

Rejstřík trestů

doložen online · v době kontroly ne starší 3 měsíců

získáte přístup k plnému detailu ověření

Více...

Hodnocení

Petra V.09/08/2023Hlídání dětí - rodič na portále

Moc se mi líbila energie Šárky k mým dvoum dětem, které hlídala (4,5 a 2,5 roku), a snad poprvé jsem se setkala s tak profesionálním přístupem už při první návštěvě. Líbilo se mi, jak Šárka s dětmi tvořila a jaký program jim vymýšlela. Syn se na tvoření vždy velmi těšil. Mladší dítko o hlídání (obecně) moc nestálo, nicméně Šárka si uměla poradit a já měla vždy bezpečný pocit, že je o děti dobře postaráno. Určitě ji jako hlídačku moc doporučuji :) děkuji, Petra


Ludek S.21/06/2023Hlídání dětí - rodič na portále

spolehliva pani, vse probehlo v poradku.


Victor B.10/01/2023Hlídání dětí - rodič mimo portál

Šárka is a nanny for our daughter for more than a year. She started when our kid was 11 months old.

Šárka proved to be a kind, caring and patient person. She involves our kid in different types of activities, often brings her own books to read with our kid, sings songs, helps to invent new games. She also takes our kid to playgrounds, to local zoo, to museums and so on.

Šárka is responsible for feeding the kid, but we do prepare meals by ourselves (it was our decision from the beginning that we won’t ask Šárka to cook). When our daughter had some health issues we asked Šárka to maintain food log - to write down everything that’s being eaten with exact portions. It was very helpful.

Šárka is also responsible for putting our daughter to sleep.

We know we can trust her with our daughter. We never saw Šárka to loose temper or be rude or do anything that could be a danger to our daughter.

Last but not least, Šárka is an easy going person to have a small talk with and exchange a couple of jokes, which is we believe to be an important part of our time together. We don’t speak Czech and Šárka’s great English really helps with communication.


Joanna W.11/12/2021Hlídání dětí - rodič na portále

It is with much pleasure that I'm able to recommend Šárka as a babysitter. She has taken care of our son (since he was 12 months old) every weekday for 8 hours for 7 months, and she was a joy to work with. (We also have a 3-year-old daughter who goes to preschool, but she would spend some days or time after school with Šárka occasionally)
Šárka would consistently arrive at our home on time, ready to immediately engage with our kids with a smile on her face. She is kind, compassionate and dedicated. My son enjoyed his time with his nanny and was always looking forward to going outside with her (she spent time with him on the playground everyday) or playing inside with his crayons, books or blocks.
For us parents, Šárka was a good companion when we wanted to chat during our coffee break (we often work from home; Šárka is fluent in English) but was also almost invisible when we were busy working (taking our son outside or playing with him in the kids’ room). She would send us pictures of our happy son from the playground and would give us a regular update about his nap time / amount of food etc, so I was always super confident that our son was in good hands and was having fun.
She would always keep herself busy during our son’s nap time, preparing meals for our son, cleaning after kids, or sorting laundry.
In addition to her natural talent when it comes to childcare, Šárka has completed a babysitting course including Child First Aid and, what was important to us, she is Czech so she could react quickly in case any medical support would be needed.
I highly recommend Šárka’s services, and truly believe you'd be missing out by not choosing her as your regular babysitter.


Věra K.06/04/2021Hlídání dětí - rodič na portále

Šárka je moje sousedka, chodívaly jsme s našimi stejně starými dětmi (můj syn 4 roky v květnu 2021, její dcerka 4 roky v červnu 2021) na hřiště. Když jsem viděla, jak je vůči dětem proaktivní, vymýšlí zábavu, chystá svačinky pro všechny, dokáže mezi nimi nastavit pravidla, smířit drobné konflikty, vtáhnout je rovnocenně do hry tak, že jsou oba velmi v pohodě a ještě si plnohodnotně užijí čas s vrtevníkem, byla jsem nadšená a záhy ji požádala o hlídání u nás doma. To, že přichází na hlídání s dcerkou, považuju za příjemný benefit. Její dcerka je milá vyrovnaná osůbka a Šárka rozhodně hlídání nepojímá tak, že "děti si pohrají spolu" a ona zatím lenoší, naopak společný čas animuje a vede. Zprvu jsem se takového modelu obávala, raději jsem volila hlídačky, které ještě neměly mateřskou zkušenost a nějaký "výchovný názor", ale Šárka našla skvělý balanc mezi tím, že respektovala má rodičovská přání a zároveň vytvořila prostředí, kde se i ona s dcerkou cítily dobře. Prostě žádná křeč, kupa programu a druhá mamka může pracovat. V době bez školek ideál. (Pracuji mimo domov, ale i když jsem byla doma, bylo to fajn a mohla jsem se přestat starat). Šárka ví, co potřebuje dítko, maminka i chůvička.


Nadia P.26/03/2021Hlídání dětí - rodič na portále

Sarka has been babysitting my 2 years and half daughter for 1 week, 8 hours a day. We established a routine immediately and she was able to keep it and put her to bed every day. She has been gentle and kind, coming daily with ideas, new games and painting to entertain and engage my daughter. Very satisfied and I can only recommend her. Nadia


O mně

Jmenuji se Šárka, od roku 2021 jsem profesionální chůva. Mám zkušenosti s hlídáním dětí v rodinách Čechů i cizinců a sama jsem maminka - v roce 2017 se mi narodila dcera. Ve vztahu k dětem se vždy snažím o budování důvěry a laskavý přístup s hranicemi. Ráda s dětmi chodím ven, čtu, zpívám, maluji, dělám rozličné kreativní projekty a hraji deskové hry.
V roce 2012 jsem absolvovala střední knihkupeckou školu a následující 4 roky prodávala v knihkupectví. V letech 2016-2019 jsem studovala kresbu a ilustraci na VOŠ Václava Hollara a získala titul "diplomovaný specialista"
V roce 2021 jsem absolvovala akreditovaný kurz Chůva pro děti do zahájení povinné školní docházky, jehož součástí je mimo zdravého stravování, prevence úrazů a dalších témat také poskytování první pomoci dětem.
V roce 2023 jsem absolvovala odborný vzdělávací program Rozvoj jemné motoriky u dětí do 6 let.

ceník platný od 1. 1. 2024:

minimální počet hodin: 3
3 - 15 hodin týdně: 350 Kč/hod
16 a více hodin týdně: 300 Kč/hod
40 hodin týdně: 270 Kč/hod (cena může být vyšší, odvíjí se od počtu dětí a množství domácích prací)

Dostupnost

Aktuálně zvládnu vmáčknout do programu nějaká večerní a víkendová hlídání


Nemá aktuální kalendář

Zkušenosti s hlídáním

nemluvňata

5 let

batolata

4 roky

předškoláci

2 roky

dětský školní věk

žádná zkušenost

náctiletí

žádná zkušenost

Dovednosti

Kreslení, malování

Jazyky

Čeština a Angličtina

angličtina, čeština

Kurzy

Fotografie

Kde hlídá:

Kde jsem nejčastěji: Praha » Praha 3