Kateřina
9 hodnocení
  • 7 let zkušeností s hlídáním
  • 23 let
  • Pardubice
  • Kontaktovalo ji už 18 rodičů
  • Rezervována opakovaně
  • Aktivní před 14 dny
  • Odpovídá do: 1 den
  •  SPŠ Stavební - architektura
  •  Univerzita Hradec Králové, PdF, Sociální pedagogika se zaměřením na výchovnou práci v etopedických zařízeních
  •  preferuje hlídání: 20 - 40 hodin týdně
  •  Mám vlastní prostory
  •  Hlídám v domě rodiny
  •  Je ochotna hlídat 3 děti
  •   Oslavy
  •   Dovolená
  •   Přes noc
  •   Skupinky dětí
Jazyky

Kateřina R.

250 Kč/h

  • (9)
  • 23 let
  • 7 let zkušeností s hlídáním
  • covid-19 vakcína

Prošla video ověřením

více o video ověření

Zkontrolován občanský průkaz

kontrola oproti duplicitním registracím · ověření data platnosti

Ověřen e-mail a telefon

Ověřena adresa

Ověřena identita

Ověřena identita

Rejstřík trestů

doložen online · v době kontroly ne starší 3 měsíců

získáte přístup k plnému detailu ověření

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris.

Hodnocení

Štěpánka K.30/01/2024Hlídání dětí - rodič na portále

Slečna nám hlídala dceru zhruba od 2 let cca rok , vždy vše proběhlo v pořádku. Dcera byla vždy spokojená slečna dokonce zastala i bežné práce v domácnosti. Byli jsme moc spokojený. Štěpánka s rodinou. :-)


Pavla M.23/01/2024Hlídání dětí - rodič na portále

Káťa začala před několika měsíci docházet k nám domů a hlídat naší dceru (v té době dceři bylo cca 15mesicu). Měla jsem obavy, zda takto mladá slečna může být spolehlivá pro takto malého prcka. Ano, Káťa je neuvěřitelna! Naše dcera se na ni vždy velmi těší, když od nás odchází někdy to doprovází i nesouhlas naší dcery, nechce aby Káťa odešla. Káťa je velmi trpělivá, dokáže dceru zabavit, vysvětlit, pobavit a to je skvělé! Dochází k nám domů, ale když je dobre počasí tak dceru bere na hřiště. Mám v ní absolutní důvěru, takže opravdu nemám vůbec obavy o čas, který s dcerou tráví. Nikdy jsme neřešily problém s nedodrzenim času hlidani, naopak :) . Neresily jsme vlastne nikdy zadny problem. Jsme opravdu velmi spokojeni :)


Lenka B.23/01/2024Hlídání dětí - rodič na portále

Katka hlídala mého cca rok a půl starého syna, bylo to jeho první hlídání, měla jsem nejprve obavy, ale nebyl k tomu důvod. Katka je spolehlivá, dochvilná, empatická a můj syn si ji v krátkém čase velice oblíbil. Mohu ji vřele všem doporučit! Lenka


Gabriela B.23/01/2024Hlídání dětí - rodič na portále

Káťa hlídala našeho dvou a půl leteho syna a nemohli jsme vybrat lépe.
Syn se na Katu vždycky moc těšil a společný čas si užili. Káťa je milá, spolehlivá, dochvilná, empaticka a vždy skvěle naladěna.

Pokud sháníte hlídání, můžeme jen doporučit.


Zdeňka P.14/01/2024Hlídání dětí - rodič na portále

Káťa hlídá mého rok a půl starého syna. Dokáže si s ním poradit - zabaví ho, hraje si s ním, nemá problém ho nakrmit, přebalit, jít s ním ven na procházku. Káťa neodmítla hlídání, ani když byl syn nemocný a poradila si i s odsáváním nosu. Vždycky přišla včas a nikdy hlídání nezrušila, je velice spolehlivá a snaží se vyjít vstříc ohledně změny termínu.


Zuzana F.22/01/2024Hlídání dětí - rodič na portále

S Káťou jsme se poprvé viděli asi před rokem. V té době jsem velmi naléhavě hledala slečnu/ paní, která by našemu synovi ( nyní 3r) byla společníci, kamarádkou na hraní , zároveň jsem ale měla obavy, zda najdu důvěryhodnou respektující empatickou osobu. Našimi hlavními kritérii byla úcta a respekt k osobnosti dítěte, bez jeho hodnocení, manipulativního či autoritativního přístupu.
Káťu jsme zkontaktovali jako úplně první adeptku a od té doby nepřestávám být vděčná za naše setkání a spolupráci. Syn i já ji máme nesmírně rádi, je pro nás okouzlující, milou, veselou a velmi spolehlivou společníci a přítelkyní.


Kateřina P.15/01/2024Hlídání dětí - rodič na portále

Káťa již rok pravidelně hlídá naše dcery (nyní 3 a 5) když nemohou kvůli nachlazení do školky. Jsme naprosto spokojeni a děti také!!! Na Káťu se vždy těší 🙂
Káťa je spolehlivá, flexibilní, vstřícná, s dětmi krásně komunikuje, věnuje se jim, chodí na hřiště nebo spolu vyrábějí.


Radek K.13/01/2024Hlídání dětí - rodič na portále

Káťa hlídá naše holčičky (3 a 5 let) pravidelně. Holky si ji moc oblíbily a vždy se na ni těší. Hraje si s nimi, povídá, tvoří a věnuje se jim. Co je pro mě velmi důležité, je její spolehlivost - vždy přijde na smluvený čas. Domlouváme si s ní hlídání i na poslední chvíli a vždy nám vyjde vstříc. Dodržuje režim dětí, na kterém jsme se dohodly. Jsme moc rádi, že ji máme :)


Zuzana S.13/01/2024Hlídání dětí - rodič na portále

S Katkou jsme velmi spokojení, komunikace s ní je na jedničku, když "hlídá", můžu být absolutně v klidu, že děti jsou v dobrých rukou a je o ně perfektně postaráno. Je flexibilní, milá, starostlivá, má vzdělání v oboru a leta zkušeností s péčí o děti. Synové ji mají rádi, vždycky se ptají, kdy s ní zase budou, nebo s nadšením vyprávějí, jak se na hlídaní měli. Je to naše "první" chůvička a jsem nesmírně ráda, že nám "do života" vstoupila právě ona.


O mně

Jmenuji se Káťa a studuji na Filozofické fakultě UPCE, obor Resocializační pedagogika. Mám již za sebou studium na Pedagogické fakultě UHK, obor Sociální pedagogika se zaměřením na výchovnou práci v etopedických zařízeních. Vlastním Osvědčení o získání profesní kvalifikace – Chůva pro děti do zahájení povinné školní docházky. Mezi mé zkušenosti patří hlídání mladších sourozenců, hlídání dětí v rodinách, hlídání dětí pracovníků integrovaného záchranného systému v době koronavirové ve školní družině, vedoucí na příměstských táborech a chůva v dětské skupince v rodinném centru. S dětmi mě to velmi baví – nejraději s nimi tvořím, zpívám, tančím, chodím ven a hraji hry, zejména naučné a poznávací. Dělá mi radost, když vidím u dítěte postup vpřed :-). Mám ráda srandu, zároveň se ale dětem snažím maximálně porozumět a být oporou.

Dostupnost

Dle domluvy.



Kalendář naposledy aktualizován před 18 dny

Zkušenosti s hlídáním

nemluvňata

2 roky

batolata

4 roky

předškoláci

4 roky

dětský školní věk

5 let

náctiletí

5 let

Zkušenost se speciálními požadavky

Poruchy autistického spektra, Astma, Hyperaktivita, Dětské nemoci, Alergie na potraviny, Problémy se spánkem, Problémy s viděním a Speciální potřeby

Dovednosti

Kreslení, malování a Tanec/pohybová aktivita

Doučování dětí

Český jazyk

Angličtina

Individuální
celková příprava

Jazyky

Čeština a Angličtina

Anglický jazyk - B2 (s doučováním již zkušenosti mám)

Kurzy

Chůva pro děti do zahájení povinné školní docházky (69-017-M)

Fotografie

Kde hlídá:

Kde jsem nejčastěji: Pardubický » Pardubice » Pardubice » Pardubice II



Kde také bývám: Chrudim, Pardubický kraj