Andrea
7 hodnocení
  • 7 let zkušeností s hlídáním
  • 34 let
  • Praha
  • Kontaktovalo ji už 92 rodičů
  • Aktivní před asi 4 hodinami
  •  Střední škola s maturitou
  • Kurz první pomoci
  •  preferuje hlídání: 20 - 40 hodin týdně
  •  Mám vlastní prostory
  •  Hlídám v domě rodiny
  •  Vlastním auto
  •  Můžu vozit děti
  •  Je ochotna hlídat 10 dětí
  •   Dovolená
  •   Přes noc
  •   Skupinky dětí
Jazyky

Andrea H.

250 Kč/h

  • (7)
  • 34 let
  • 7 let zkušeností s hlídáním
  • covid-19 vakcína

Ověřen e-mail a telefon

Ověřena adresa

Ověřena identita

Prošla ověřením dokladu (OP nebo ŘP)

kontrola oproti duplicitním registracím · ověření data platnosti

Rejstřík trestů

doložen online · v době kontroly ne starší 3 měsíců

získáte přístup k plnému detailu ověření

Hodnocení

jarro23/12/2023Péče o seniory

Pani se starala o moji 93 letou maminku, když jsem byl v lázních. Vozila maminku k lékaři autem, nakupovala, vařila … vstřícná a rychlá komunikace. Byl jsem velmi spokojen. Doporučuji.


Sebastian D.08/11/2023Hlídání dětí - rodič na portále

Andrea je profesionálka která se liší od ostatních hlídaček kreativitou a přístupem k hlídání. Vymýšlí aktivity, tvoří s dětmi, vždy přinesou domů nějaký výtvor, krásně fotí ty děti dokonce, a doručí je přebalené (rarita!) a spokojené. Má doporučení na ruzne aktivity a mista, je proaktivni a informuje. Je velmi znat ze je sama matkou dvou deti. Je ochotna se prizpusobit (vyzvednout nebo odevzdat trochu jinde). Nejvíc profi hlídání co jsem zažil.


Alžběta K.07/09/2023Hlídání dětí - rodič na portále

Andrea hlida pravidelne mou 3-letou dceru a nekdy i 5-leteho syna. Nekdy jsou spolecne s dalsimi detmi, nekdy sami. Jsem s ni moc spokojena, lze se na vsem domluvit. S detmi travi hodne casu venku na zahrade u sveho domu. Vzhledem k tomu, ze je sama mamou, umi si poradit v kazde situaci a s detmi to proste umi.


Tomas P.18/08/2023Péče o seniory

Hledali jsme asistentku do domacnosti pro nasi starnouci maminku, ktera navic trpi Parkinsonovou chorobou. Andrea je spolehliva, sympaticka a pomaha mamince s nejruznejsimi ukoly kolem domacnosti ci osobnich potreb. Chodi spolu na prochazky, a pokud je potreba, jako doprovod k lekari. Andree se brzy podarilo vyvinout s maminkou vrely vztah, cehoz si jako synove moc vazime. Uklidnuje nas, ze se Andrea o nasi maminku stara skvele, spolehlive a starostlive. Lepsi asistentku jsme si nemohli prat!
Synove Tomas & Filip


Jitka N.16/05/2023Hlídání dětí - rodič na portále

Paní Andrea hlídá pravidelně našeho 18mesicniho syna. Jsme velmi spokojeni a syn také :).


Oravcová I.04/09/2022Hlídání dětí - rodič na portále

Hledali jsme chůvu, která by hlídala více dětí, protože jsme chtěli, aby měl náš syn kontakt se stejně starými dětmi ... našli jsme Andreu ... a byla to výborná volba.
Andrea hlídala našeho syna pravidelně, spolu s jejími dvěma dětmi. Trávili čas venku (co bylo pro nás důležité), bud na zahradě u Andrei nebo v lese. Andrea vymýšlela úžasné aktivity a náš syn byl po příchodu domu vždy nadšený!
Vřele ji doporučuji. Rozumí dětem a dokáže je nadchnout. Je spolehlivá, flexibilní a dobře se s ní komunikuje.


Petra L.02/05/2022Péče o seniory

Dostali jsme se do situace, kdy potrebujeme pomoci s peci o 82 letou maminku. Nebydlime ve stejne domacnosti, tak jsme hledali nekoho spolehliveho v okoli, kdo by mamce pomohl hlavne o vikendech. Pres |odkaz skryt| jsme se seznamili s pani Andreou. O maminku pecuje uz nekolik tydnu uplne dokonale, s pochopenim pro potreby cloveka ve vysokem veku, ktery uz neni sobestacny. Podle potreby pomuze s pripravou jidla, poda leky, poklidi a hlavne taky s mamkou popovida. Skvela spoluprace!!!!!


O mně

Dobrý den, jsem maminka 2 lumpů (holka 3 roky, kluk 6let). Chodím ráda s dětmi ven za každého počasí po okolí nebo u nás na zahradě u parku Jezerka Praha 4, chodíme pěšky s batůžkem se svačinou a poznáváme svět nebo tvořime u nás doma, záleži na co mají děti chuť a jaké jsou jejich potřeby, já je provázím a doprovázím. Ráda tvořím skupinky děti, je to vždy pro děti přínosnější. Mám zkušenosti
s hlídáním ve firmě, lektorováním v mezinarodní sportovní školce, vedoucováním u skautů s předškolaky a hlídáním v rodině. Vymýšlím zábavu, pořádám kroužky a akce, program i kulturu. Mám kurz první pomoci pro děti, prošla jsem víkendovým kurzem s paní Kiedroňovou pro manipulaci s dětmi do 1 roku. Zabývám se honeopatii. Mohu dojet do vaší lokality. Mám zkušenosti s dětským astmatem, ekzémem a potravinovými alergiemi všehodruhu. Jsem respektující, teším se na setkávání.
V pŕípadě zájmu se ráda potkám. Moje angličtina je základní, domluvím se. Zdravím vás a těšim se. Vaše chůva Andrea

Dostupnost

kdykoli na domluvě


Nemá aktuální kalendář

Zkušenosti s hlídáním

nemluvňata

6 let

batolata

6 let

předškoláci

6 let

dětský školní věk

6 let

náctiletí

10 let

Zkušenost se speciálními požadavky

Poruchy autistického spektra, Astma, Hyperaktivita, Alergie na potraviny, Problémy se spánkem a Speciální potřeby

Mám zkušenosti s dětským Astmatem, Atopickým Ekzémem, potravinovými alergiemi, zvířecími i pylovými alergiemi. Zkusila jsem si i práci s autistickými dětmi 4,7 let.

Dovednosti

Zpěv/hudební nástroj, Kreslení, malování, Tanec/pohybová aktivita a Sport

Mám zkušenosti s výukou školkových dětí v institucích i soukromě. Angličtina, barvy, tvary, abeceda, atd.. Vzdělávání o životě a o všem co je samotné zajímá. Rada s dětmi trávím čas venku za každého počasí pokud mají ony chuť. Jsem kreativní člověk, když je chuť být spíše doma v teple, tvoříme u nás, pečeme, blbneme.

Doučování dětí

Český jazyk

Angličtina

Individuální
celková příprava

Jazyky

Čeština a Angličtina

Angličtina základní

Kurzy

Eva Kiedroňová - Něžná náruč rodičů, manipulace s dětmi do 1 roku PlayWisely - školení a praxe v Mezinarodní sportovní školce Kurz první pomoci Aktivní řidič - dodávka, osobák - 16 let aktivně

Fotografie

Kde hlídá:

Kde jsem nejčastěji: Praha » Praha 4