Andrea
14 hodnocení
  • 15 let zkušeností s hlídáním
  • 44 let
  • Slatina
  • Kontaktovalo ji už 285 rodičů
  • Aktivní před 13 dny
  • Odpovídá do: 9 hodin
  •  Rodinná škola
  • Kurz první pomoci
  •  preferuje hlídání: do 20 hodin týdně
  •  Mám vlastní prostory
  •  Hlídám v domě rodiny
  •  Můžu vozit děti
  •  Je ochotna hlídat 1 dítě
  •   Oslavy
  •   Dovolená
  • Absolvovala online kurz první pomoci pro děti od OS Českého červeného kříže Praha 1
Jazyky

Andrea G.

270 Kč/h

  • (14)
  • 44 let
  • 15 let zkušeností s hlídáním
  • covid-19 vakcína

Čistý trestní rejstřík, zkontrolován O.P.

Ověřeno vzdělání a certifikáty

Ověřen e-mail a telefon

Ověřena adresa

získáte přístup k plnému detailu ověření

Více...

Hodnocení

Michaela A.28/11/2017Hlídání dětí - rodič na portále

Andrea je spolehlivá, vždy splní to na čem se předem domluvíme. Syna dokáže zaujmout a ten se na ni těší, je sní rád a spokojený. Komunikace je bezproblémová, dokáže vyjít vstříc a hlavně ochotně pomohla, když jsem potřebovala hlídání nečekaně ze dne na den. Za sebe můžu určitě ostatním rodičům doporučit. Děkuji Andree za pomoc.


Hana H.11/08/2017Hlídání dětí - rodič na portále

Andrea nám hlídala našeho šestiměsíčního chlapečka v den naší svatby. Byli jsme s ní naprosto spokojeni nejen my, ale zejména i náš Viktůrek :-) Andrea je velice příjemná, komunikativní a dokáže pružně a ochotně vyjít vstříc i v neplánovaných situacích. Přestože se s Vikouškem viděli poprvé, malý na ni dobře reagoval a dokonce nám ho i bez problémů uspala, přestože s usínáním přes den často bojujeme. Vřele doporučujeme a děkujeme za výpomoc :-)


Barbora B.28/01/2017Hlídání dětí - rodič na portále

Paní Andrea nám hlídala našeho 7 měsíčního syna. Bylo to jeho první hlídání a oba to zvládli na jedničku. Pokud bude třeba, jejich služeb opět využijeme, byli jsme moc spokojeni.


Eva G.28/09/2016Hlídání dětí - rodič na portále

Andrea nám hlídá naše 2 děti (3 a 6 let) už asi půl roku, jednou za týden vždy večer. Má za úkol děti uložit, tzn. vyčistit zoubky, přečíst pohádku atd... Hned od prvního dne si Andreu naše děti oblíbily, nebylo žádné ostýchání, Andrea s dětmi dobře vychází, povídá si s nimi, zajímá se o jejich "problémy". :-) Je vždy dochvilná, spolehlivá, dobře s námi komunikuje, vše vždy proběhne hladce a bez problémů. I když jsou naše děti velmi upovídané, Andrea je zvládá s přehledem, s dětmi to umí a my jí můžeme jen doporučit.


Alena C.05/09/2016Hlídání dětí - rodič na portále

S paní Andreou jsem byla maximálně spokojená. Báječně se postarala o mého dvouměsíčního syna, i když to s ním není vždy lehké. Je velmi příjemná, flexibilní a spolehlivá. Mohu jen doporučit ostatním rodičům :-)


Pavla B.18/08/2016Hlídání dětí - rodič na portále

Andrea mi pravidelně hlídá syna od jeho půl roku, je milá, ochotná, spolehlivá, na čem se domluvíme to platí a hlavně syn je s ní rád a spokojený. Brává ho ven na procházky, hrají si doma, postará se o něj od a do z, včetně svačin, obědů. Mohu Andreu rozhodně doporučit.


Hana K.28/06/2016Hlídání dětí - rodič na portále

Andreu jsem využila, když mi vypadlo pravidelné hlídání a byla jsem moc spokojená. Jednala velmi profesionálně, zároveň operativně improvizovala (přišla bouřka a změnila mé plány, kterým se Andrea hned přizpůsobila) - hlavně se ale skvěle zafungovala s mým dvouletým synem. velmi ji doporučuji.
Hana


Linda H.16/04/2016Hlídání dětí - rodič na portále

Andrea nám hlídá 7 mesačného syna a s ňou veľmi spokojní. Je milá, zhovorčivá a s malým to naozaj vie. Pri domlouvání vždy rýchlo reaguje, je ochotná sa prispôsobiť tak, aby hlídaní vedela pokryť, je spoľahlivá a dohodnuté termíny nikdy neruší.


Blanka O.04/04/2016Hlídání dětí - rodič na portále

Andrea je neuvěřitelně milá a ochotná. Hlídá mi 17měsíční holčičku a vždy bylo vše bez problémů. Umí pro děti vymýšlet zábavu, dokáže je rozptýlit a zaujmout. Líbí se mi její klidný, vstřícný a otevřený přístup. Navíc vždy respektovala všechna má přání a zvyklosti co se hlídání týče. Andrea je velmi spolehlivá a svou dcerku ji vždy s důvěrou ráda svěřím.


Kateřina B.30/03/2016Hlídání dětí - rodič na portále

Andrea nám několikrát hlídala naše 8měsíční dvojčátka a i když to je náročná disciplína a dvojčátka byla hlídaná člověkem mimo rodinu poprvé, zvládli to společně v pohodě. Andrea je příjemná, k dětem velmi hodná a rodičům se snaží vyjít vždy vstříc. Příště jejích služeb využijeme určitě znovu.
Katka


Linda A.10/03/2016Vedla mé děti v kroužku, (na táboře,...)

Paní Andrea u nás byla několikrát hlídat děti maminkám, které k nám chodí cvičit a děti si berou s sebou do studia. Andrea je sympaticka, prijemna, deti byly v pohode a ani neplakaly. Naprostá spokojenost


Klára V.04/03/2016Úklid

S paní Andreou proběhlo hlídání hladce, je flexibilní a ochotná, dokáže děti zaujmout a má milé vystupování. Mohu ji jen doporučit.


Libuše M.01/03/2016Hlídání dětí - rodič na portále

Milá a spolehliva! Moje dcera při každé jízdě kočárkem spala jak zabita a byla spokojená. A ja také. Mohu jedině doporučit!

Liba


Ivana Š.08/02/2016Hlídání dětí - rodič na portále

S pani Andreou jsem moc spokojena. Pani mi hlidava kluky od 2let veku. Vyzvedani ze skolky, hlidani vecer, nebo v pripade nutnosti. Vzdy si s nima umela porad. 100% spokojenost :)


O mně

Milí rodičové,
věnuji se hlídání dětiček už od mých 15let. Možnost hlídání jednorázové i pravidelné. Hlídám pouze jedno dítě od jedné rodiny. Ne víc dětí najednou. Momentálně můžu hlídat v době kdy je dcera ve školce. Nehlídam v podvečer. V noci jen s možností spaní dítěte u nás. Neváhejte mě kontaktovat. Budu se moc těšit 😊

Dostupnost

Můžu momentalne hlidat dalsi dítě u me nebo u vás doma, venku společně s mou 2,5letou dcerou. Časově dle dohody. Více info můj profil. Andrea


Nemá aktuální kalendář

Zkušenosti s hlídáním

nemluvňata

15 let

batolata

15 let

předškoláci

15 let

dětský školní věk

15 let

náctiletí

15 let

Zkušenost se speciálními požadavky

Hyperaktivita, Dětské nemoci, Alergie na potraviny a Problémy se spánkem

Dovednosti

Zpěv/hudební nástroj, Kreslení, malování, Tanec/pohybová aktivita a Sport

Jazyky

Čeština

Kurzy

Kde hlídá:

Kde jsem nejčastěji: Plzeňský » Kralovice » Praha 10