Veronika
5 hodnocení
  • 6 let zkušeností s hlídáním
  • 23 let
  • Praha
  • Kontaktovalo ji už 126 rodičů
  • Rezervována opakovaně
  • Aktivní před 3 dny
  • Odpovídá do: 1 den
  •  Všeobecné gymnázium, Benešov
  •  Univerzita Karlova, 3. lékařská fakulta, Všeobecné lékařství
  • Kurz první pomoci
  •  preferuje hlídání: do 20 hodin týdně
  •  Hlídám v domě rodiny
  •  Je ochotna hlídat 3 děti
  •   Oslavy
  •   Dovolená
  •   Přes noc
Absolvovala kurz první pomoci, který doložila certifikátem.
Jazyky

Veronika K.

270 Kč/h

  • (5)
  • 23 let
  • 6 let zkušeností s hlídáním
  • covid-19 vakcína

Čistý trestní rejstřík, zkontrolován O.P.

Ověřeno vzdělání a certifikáty

Gymnázium Benešov. Cambridge Assessment English C1.

získáte přístup k plnému detailu ověření

Více...

Hodnocení

Stephanie d.30/05/2023Hlídání dětí - rodič na portále

Veronika was literally the BEST sitter I could have asked for. I travelled to Prague with my husband and two year old daughter, and hired Veronika so my husband and I could enjoy a few dates nights. My daughter took to her right away. She played with her, took her to the parks, fed her dinner and took her to a children's play area in a restaurant several times. I always felt that was daughter was in good hands with her. I would HIGHLY recommend hiring her.


Mariana S.01/04/2022Ověřovací centra

Veronika came to our family holiday house in August 2017 and 2018 to take care of our two boys aged 8 months and 22 months at the time (in 2017). Her efficiency, great ability to learn fast and to integrate into our family has impressed us. Veronika has adapted effortlessly to the new environment and to the children.
Veronika has a wonderful relationship with young and also elderly people. She can take the initiative when the situation requires it, such as preparing and giving kids lunch when we were late getting home. Discreet, attentive, always smiling, and willing to help, she is pleasant to have.
In conclusion, you can have complete confidence in her. I will also underline her great sense of responsibility, she is very attentive to safety too.
Astrid de G.


Mariana S.01/04/2022Ověřovací centra

The basic task was to look after our two-year-old twins. It included especially changing the diapers, putting on clothes, playing in the apartment and in the garden, and also going for walks. During taking care of them she was also preparing lunch and dinner. Housework, such as dealing with dishes and vacuum cleaning, was also handled by our aupair girl Veronika. She managed these tasks with devotion and to our complete satisfaction. We wouldn‘t have changed the time spent with her and we are still in contact to this day.
Julia G.


Mariana S.01/04/2022Ověřovací centra

Verču mohu jen doporučit! Hlídala dceru od jejích 1,5 roku a i dnes, kdy je již dcera ve školce, ji občasně požádám o večerní hlídání, kdy se kromě dcery stará i o 8letého syna. O děti se postará jak při denním režimu, kdy dceru zabavila nejrůznějšími aktivitami, tak i večer, co se týká koupání a ukládání ke spánku. Verča chodí vždy včas, je vstřícná domluvě ohledně času hlídání a pozitivně hodnotím i to, že po hraní uklidí hračky i místnost, kde si s dcerou hraje. Neměla jsem jedinou výtku.
Michaela Š.


Mariana S.01/04/2022Ověřovací centra

Veronika stayed with us last summer in France for two months to look after my two daughters, Eloise, 2 years old, and Olivia, who was just a month and a half when Veronika arrived.
I was impressed to see how naturally at ease she immediately was with both my toddler and my newborn. She looked after the baby a lot since my 2 year old was having a bit of a hard time sharing her mother for the first time. I felt very confident right away leaving my tiny baby with her.
Veronika is extremely gentle, patient and caring. She is very attentive to the children and knows how to read the most imperceptible signs of tiredness, hunger, a dirty nappy, boredom or else. She loves playing with both toddlers and babies and does miracles stimulating them, making them smile, laugh and teaching them new skills day after day.
She is extremely hardworking and committed, always taking initiatives to help around the house. She is also very independent and knows right away what needs to be done, without needing to be given detailed instructions.
Esther de M.


O mně

Jmenuji se Veronika a je mi 22 let. Zatím mám vystudované gymnázium a momentálně jsem studentkou 3. lékařské fakulty Univerzity Karlovy.
Poprvé jsem mimo rodinu hlídala ve svých 18 letech jako aupair ve Francii dva kloučky staré 1 a 2 roky na 1 měsíc.
Další rok jsem vyrazila do Švýcarska, kde jsem měla na starosti dvojčata (holčička a klouček) téměř 3 roky staré a jejich 11 letého bráchu. Ve Švýcarsku jsem strávila 2,5 měsíce a nabrala mnoho zkušeností a zážitků, zejména v ty dny, kdy maminka šla do práce a děti jsem měla na starost sama. Příprava oběda a běžné domácí práce byly samozřejmostí.
Další rok jsem kvůli covidu bohužel nikam nejela. V roce 2021-2023 jsem byla ve Francii (1-2 měsíce). Starala jsem se o dvě sestřičky (první rok 6 měsíců a 2 roky), takže jsem nabrala zkušenosti i s kojencem.
Se všemi rodinami jsem nadále v kontaktu.
Poté mě napadlo, že když mě čas strávený s dětmi tak baví a všechny rodiny byly se mnou naprosto spokojeny, mohla bych hlídat a pomáhat rodinám i ve svém volném čase v Česku, odpočinout si tak od školy a dělat to, co mám opravdu ráda.
Ve volném čase se ráda věnuji právě hlídání, dále ráda tancuji, zpívám a hraji na klavír. Když zbyde čas tak si zajdu s kamarády na výlet nebo do kavárny.

Dostupnost

Momentálně nemám volnou kapacitu


Nemá aktuální kalendář

Zkušenosti s hlídáním

nemluvňata

5 let

batolata

6 let

předškoláci

5 let

dětský školní věk

5 let

náctiletí

žádná zkušenost

Zkušenost se speciálními požadavky

Diabetes, Dětské nemoci, Alergie na potraviny, Problémy se spánkem a Problémy s viděním

Dovednosti

Zpěv/hudební nástroj, Kreslení, malování, Tanec/pohybová aktivita a Sport

Jazyky

Čeština, Angličtina, Němčina, Francouzština a Slovenština

Angličtina - B2 Němčina - B1 Francouzština - B1

Kurzy

Fotografie

Kde hlídá:

Kde jsem nejčastěji: Praha » Praha 2