Štěpánka
16 hodnocení
  • 10 let zkušeností s hlídáním
  • 29 let
  • Kladno
  • Kontaktovalo ji už 137 rodičů
  • Aktivní před asi 17 hodinami
  •  Střední pedagogická škola Futurum
  •  Výchova dětí předškolního a mladšího školního věku
  • Kurz první pomoci
  •  preferuje hlídání: do 20 hodin týdně
  •  Mám vlastní prostory
  •  Hlídám v domě rodiny
  •  Vlastním auto
  •  Můžu vozit děti
  •  Je ochotna hlídat 10 dětí
  •   Oslavy
  •   Dovolená
  •   Přes noc
  •   Skupinky dětí
Absolvovala kurz první pomoci, který doložila certifikátem.
  • Absolvovala online kurz první pomoci pro děti od OS Českého červeného kříže Praha 1
Jazyky

Štěpánka Š.

250 Kč/h

  • (16)
  • 29 let
  • 10 let zkušeností s hlídáním

Čistý trestní rejstřík, zkontrolován O.P.

Ověřeno vzdělání a certifikáty

SPGŠ Futurum (obor: výchova dětí předškolního a mladšího školního věku), plavecký kurz, lyžařský kurz, turistický kurz, kurz první pomoci (Hipokampus, vzdělávací zařízení), Osvědčení - jak vypadá roční plán primární prevence rizikového chování v MŠ (akreditovaný kurz MŠMT)

Ověřen e-mail a telefon

Ověřena adresa

Rejstřík trestů

doložen online · v době kontroly ne starší 3 měsíců

získáte přístup k plnému detailu ověření

Více...

Hodnocení

Martina D.18/04/2024Péče o seniory

Štěpánka hlídala moji 79 let starou maminku se začínající demencí. A jen díky Štěpance jsem mohla jet na dovolenou, a tu si opravdu užít bez starostí co se děje doma. Štěpánka je fantastická!!!! Fungovala nad rámec domluveného, je velice milá, spolehlivá, pečlivá, ochotná a zodpovědná. Každý den zprávy a fotky jak se mamka má a co dělá, díky ní i každý den telefon s mamkou… nemohla jsem vybrat líp. Štěpánka už patří do rodiny! Opravdu DOPORUČUJI!!! Štěpánko, děkuji ❤️


Jarmila S.15/09/2023Hlídání dětí - rodič na portále

Štěpánka nám hlídala naši dvouletou holčičku Elenku, byli jsme moc spokojeni, určitě ji rádi doporučíme dál. Elenka byla nadšená, Štěpánka posílala foto/video, tak jsme věděli, co dělají. Kromě hriště si společně četly pohádky, hrály na piano a různé hry. Skvělá komunikace ohledně domlouvání termínů, Štěpánka se snažila vyjít vstříc a neměla problém i s cestováním. Štěpánce moc děkujeme a pokud to bude možné, určitě i v budoucnu rádi hlídání využijeme :)


Milan K.26/08/2023Hlídání dětí - rodič na portále

Štěpánka hlídala několikrát naší tříletou Jasmínku a byli jsme velice spokojeni. Nebylo to jenom o hlídání, ale Štěpánka připravovala hry a vedla děti k tvořivosti. Chodily často ven na nedaleké hřiště. Velikou výhodou byly i její dvě dcery, které si s Jasmínkou hrály a velice rychle se skamarádily. Jasmínka není zvyklá na cizí lidi a má z nich obavy, ale v tomto případě proběhlo vše naprosto v pohodě, a to bylo vůbec Jasmínky první hlídání. Můžeme Štěpánku vřele doporučit, vždy byla spolehlivá a velmi milá.


Eva H.20/07/2023Hlídání dětí - rodič na portále

Štěpánka se hezky starala o mého 2,5letého syna. Bylo na něm vidět, že se má dobře. Chodili na procházky, pozorovali zvířátka, hráli a zpívali u klavíru, četli si knížky - bylo o něj velmi dobře postaráno.
Mohu jen doporučit.
- rychlá, velmi příjemná komunikace
- 100% dochvilnost
- interaktivní péče dle potřeb dítěte
- 100% spolehlivost


Martin B.31/05/2023Hlídání dětí - rodič na portále

Štěpánka byla velmi profesionální v rámci komunikace a domlouvání termínu. Vše proběhlo hladce. Hlídala dceru a syna 8 a 6 let, oba byli velmi spokojeni a hlídání si moc užili. Velmi doporučuji.


Petra R.12/04/2023Hlídání dětí - rodič na portále

Pro Štěpánku jsem se rozhodla díky její profesi i pozitivním referencím a byla to dobrá volba. Domluva chvili trvala, protože jsem musela měnit termín a celou dobu výborně komunikovala a vše finálně sedělo dle dohody. Dcera strávila s ní a jejími dětmi příjemné dopoledne a já jsem mohla být v klidu na schůzce.
Do Kladna nejezdím často, ale při příští cestě ji opět ráda oslovím.


Jana N.17/11/2018Hlídání dětí - rodič na portále

Štěpánka je velice příjemná, je z ní cítit že jí práce s dětmi moc baví a naplňuje. Náš syn (19 měsíců) si jí už během několika minut zamiloval. Jsem moc ráda že mám to štěstí a Štěpánka nám může malého občas pohlídat. Když jí ho svěřím nemám žádné obavy že všechno krásně zvládne a průběžně mě o všem informuje :-) vřele doporučuji :-)


Katerina H.15/11/2018Hlídání dětí - rodič na portále

Stepanka je náš rodinný poklad, nejspolehlivější, nejmilejší osoba na Zemi... všichni 3 kluci ji milujou a ptají se, kdy přijede Stepanka. Druha maminka ❤️


Petra N.22/07/2018Hlídání dětí - rodič na portále

Stepanka je uzasna hlidacka, komunikace a domluva s ni je na jednicku. Nase 20 mesicni dcera si ji velmi oblibila, Stepanka s ni travi cas predevsim venku, chodi spolu na hriste, krmit a pozorovat zviratka, na prochazky, naucila ji mnohe rikanky a hraje se s ni u nas doma. Nebyl problem hlidat i vecer s uspanim a koupanim. K dceri je velmi pratelska, hodna a laskava. 100% doporucuji a dekuji za peci. Stale nam obcasne hlida v dobe, kdy pracuji. V zari k ni nastupuje dcera do soukrome skolky, kde je vychovatelkou.


Martina U.14/02/2017Hlídání dětí - rodič na portále

Štěpánka je velmi milá a ochotná a naše dcerka (1,5 roku) si ji velmi rychle oblíbila. Štěpánka u nás doma zatím hlídala 2x ve večerních hodinách a vždy vše proběhlo naprosto v pořádku. Je znát, že děti opravdu miluje a že tuto práci dělá s láskou. Komunikace se Štěpánkou je skvělá a v čase hlídání nás průběžně informuje, že je vše v pořádku, takže jsme ani při prvním hlídání nemuseli být ani trochu nervózní. Štěpánka se vždy dostavila přesně v domluvený čas a jedná opravdu profesionálně. Za nás rozhodně 5 hvězdiček :-)


Jana K.30/01/2017Hlídání dětí - rodič na portále

Nemohli jsme si prat lepsiho cloveka k nasim detem, nez je Stepanka. Mila, ochotna, s detmi to opravdu umi. Kubika naucila krasne rikanky a on je s velkou radosti stale opakuje a ukazuje. Vzdycky je vesely a spokojeny po case stravenem s ni. Mladsimu je pul roku, ten se na ni zatim jen smeje, ale brzy budou urcite taky partaci. Stepanka je rozhodne clovek na svem miste - u deti. Je s nimi skvela. 👍


Kristyna P.26/08/2016Hlídání dětí - rodič na portále

Štěpánka hlídá pravidelně naši 3 měsíční holčičku a jsem s ní moc spokojená. Je velmi spolehlivá, jednoduše se s ní komunikuje, co slíbí, vždy dodrží. S malou si výborně rozumí a vždy si poradí .. jsem moc ráda, že ji máme! :-)


Denisa K.27/09/2015Ověřovací centra

Štěpánka vždy ráda a ochotně s dětmi pomáhá v dětském folklorním souboru. Je velmi vstřícná, spolehlivá a vždy ochotná pomoci. Osobně mám 7 letého chlapce, kterého mi Štěpánka také několikrát pomohla pohlídat. Už od jeho narození ráda pomohla, když jsem ji požádala. Syn ji má velmi rád a vždy se na ní moc těší.

Štěpánku mohu k dětem a práci s nimi vřele doporučit.
Vedoucí dětského folklorního souboru - Jaroslava V.


Denisa K.28/09/2015Ověřovací centra

Štěpánka je naše sousedka a syna hlídá prakticky od jeho narození. Je velmi empatická a spolehlivá. Je vidět, že svou práci miluje, a že jí naplňuje. Vždy ví, jak syna zabavit. Když je s ní, vím, že je v bezpečí a zažívají spolu mnoho zábavy. Štěpánka s Pepíčkem absolvovala i pár lekcí plavání a moc se to oběma líbilo. Jsme moc rádi, že jí máme! Rozhodně můžeme jen doporučit - Štěpánka je naše číslo 1. :-) Eva B.


Vlasta S.25/07/2015Hlídání dětí - rodič na portále

Štěpánka je zejména spolehlivá a zodpovědná. Pamatuje si potřeby dítěte,takže nemusím nic neustále opakovat. Je velmi flexibilní a vstřícná. Moje téměř dvouletá dcera je s ní ráda.,tudíž i já jsem ráda,že jí máme:-)


Kateřina A.26/06/2014Hlídání dětí - rodič na portále

Štěpánka je velmi spolehlivá a děti ji milují a vždycky se na ní těší. Je vidět, že má k dětem moc hezký vztah a nic pro ní není problém. Prostě skvělá spolupráce, rozhodně doporučuji.


O mně

Milé maminky a tatínkové,
jmenuji se Štěpánka,mám vystudovanou střední pedagogickou školu obor výchova dětí předškolního a mladšího školního věku.Momentalne jsem predevsim maminkou dvou holcicek(2,5 a 4,5), ale jinak jsem učitelkou v česko-anglické MŠ a chuva.
od 3 let jsem tancovala v tanečním souboru, kde máme děti ve věku od 3-18 let.
Mám praxi ve školkách,družinách i s hlídáním v rodinách včetně novorozeňátek.Ráda tancuji,umím hrát na flétnu a klavír,ráda zpívám.
Ráda s dětmi podnikám různé hry a zábavu.Mám řidičský průkaz skupiny B a jsem nekuřačka.
Mluvím anglicky :)
Čas s dětmi si užívám naplno a věřím,že i děti semnou :)
pokud by jsme se domluvili na dopoledne byla by přítomna mladší dcera,která je ale skvělý parťák:)
Nejsem "chuva jen na pohlidani" jsem člověk, který svou práci miluje,tudíž s dětmi trávím společný čas aktivně a kreativně 🌸
Jedno dítě 250kč dvě děti 350 kč/h
Tři deti 400kč/h
Moc se těším na spolupráci!!
Štěpánka :))

Dostupnost

Vše na domluvě :)



Kalendář naposledy aktualizován před 24 hodinami

Zkušenosti s hlídáním

nemluvňata

7 let

batolata

7 let

předškoláci

6 let

dětský školní věk

4 roky

náctiletí

2 roky

Zkušenost se speciálními požadavky

Hyperaktivita, Dětské nemoci, Alergie na potraviny, Problémy se spánkem, Problémy s viděním a Problémy se sluchem

Dovednosti

Zpěv/hudební nástroj, Tanec/pohybová aktivita a Sport

Jazyky

Čeština a Angličtina

Studovala jsem roční jazykovou školu, kterou jsem zakončila úspěšnou zkouškou,pracuji v česko-anglické školce. Před mateřskou jsem pracovala v Česko a glickr školce :) Hlídala jsem v anglicky mluvících rodinách :)

Kurzy

Seminář výtvarné výchovy, plavecký kurz, lyžařský kurz, turistický kurz, kurz první pomoci

Fotografie

Kde hlídá:

Kde jsem nejčastěji: Středočeský » Kladno, Středočeský kraj