Jana
16 hodnocení
  • 30 let zkušeností s hlídáním
  • 51 let
  • Praha
  • Kontaktovalo ji už 82 rodičů
  • Rezervována opakovaně
  • Aktivní před 3 dny
  • Odpovídá do: 4 hodiny
  •  SŠ Náhorní 525
  • Kurz první pomoci
  •  preferuje hlídání: nad 40 hodin týdně
  •  Mám vlastní prostory
  •  Hlídám v domě rodiny
  •  Je ochotna hlídat 10 dětí
  •   Přes noc
  •   Skupinky dětí
  • Absolvovala online kurz první pomoci pro děti od OS Českého červeného kříže Praha 1
Jazyky

Jana Z. PREMIUM

300 Kč/h

  • (16)
  • 51 let
  • 30 let zkušeností s hlídáním
  • covid-19 vakcína


PREMIUM

Když hodnocena, tak 4.0 a výše

Ověření alespoň druhý stupeň

Rezervace bez starostí

Rychlejší díky appce

Ověřen e-mail a telefon

Prošla ověřením dokladu (OP nebo ŘP)

kontrola oproti duplicitním registracím · ověření data platnosti

Ověřena identita

Rejstřík trestů

doložen online · v době kontroly ne starší 3 měsíců

získáte přístup k plnému detailu ověření

Hodnocení

Alžběta D.08/03/2024Hlídání dětí - rodič na portále

Paní Jana hlídá mého 20měsíčního syna. Mám v ní naprostou důvěru a podle všeho i můj syn, kterého pokaždé vyzvedávám veselého.


Simona Z.01/03/2024Hlídání dětí - rodič na portále

Paní Janu doporučuji na hlídání, hlídá naši 9 měs. dcerku, holčička je spokojená, během hlídání dostáváme fotky, komunikace je skvělá a rychlá. Za nás značka ideál.


Tereza K.08/01/2024Hlídání dětí - rodič mimo portál

Jana se o mou dceru starala od jejích šesti měsíců dva roky. Tato chůva je nejen spolehlivá, ale také má talent a schopnost navázat hluboký a pozitivní vztah s dětmi. Během dvou let, co se o mou dceru starala, jsem mohla pozorovat, jak krásně s ní komunikuje, hraje si, tvoří a kreslí. Její přístup k dětem je plný lásky, trpělivosti a kreativity, což je něco, co si jako rodič nesmírně cením.

Moje dcera se k ní vždy těšila a měla ji opravdu ráda, což je pro mě nejlepším ukazatelem kvality péče. Díky její péči se moje dcera rozvíjela v radostné a zvídavé dítě.

Vřele doporučuji tuto chůvu všem rodičům, kteří hledají někoho, kdo poskytne jejich dětem láskyplnou, bezpečnou a stimulující péči. Za její přístup, zkušenosti a vše co pro nás udělala jsem jí nesmírně vděčná. Kdybychom se rozhodli pro druhé dítě, opět ho ráda a s klidem svěřím právě Janě :)


Veronika H.05/12/2023Hlídání dětí - rodič na portále

Paní Jana byla první "neznámá" osoba, které jsem svěřila 1,5r syna. Ten se pomalu otrkává a zvládá naše chvilkové odloučení na jedničku. Paní Jana působí velmi klidně a vyrovnaně, na ostatních dětech je znát, že jsou spokojeni a důvěřují jí, tím přesvědčili i mě. Jsem moc ráda za paní Janu a její malé parťáky :)


Linda F.03/11/2023Hlídání dětí - rodič na portále

Paní Janu můžeme jen a jen doporučit. Je vidět, ze svou peci nedělá poprvé a hlavně, ze ji vykonává ❤️. My máme 15M dceru a právě toto hlídání bylo naše první zkušenost. Poprvé se byla Nelinka pouze “kouknout” na 1 hodinu. Čekala jsem po otevření dveří otevřenou náruč a úsměv od ucha k uchu, jak bývá zvykem, když me vita. Nic takového se ovšem nestalo, nejevila o mne vůbec žádný zájem a hraly si s ostatními dětmi a paní Janou. Kolikrát jsem na ni zavolala.. výsledek…0. Prvně jsem byla smutná, ale myslím, ze prave toto je to nejlepší, co se mohlo stát. Myslela jsem si, ze budeme využívat občas, nicméně po teto zkušenosti premyslime o pravidelnosti - pozná nové kamarady, zažije něco jiného, než zaživa každý den se mnou. 😊 100% doporucuji! A děkuji za Vaši práci! 🙏


Sofiya N.24/10/2023Hlídání dětí - rodič na portále

Paní Jana hlídá syna (5 měsíců) ve centru Prahy, jsem velmi spokojená. Bylo to jeho první hlídání a bylo všechno výborně, mohu jen doporučit!


Barbora Š.30/07/2023Hlídání dětí - rodič na portále

Vyborna spoluprace, rychle reakce. Pani Jana je moc mila, holcicky si ji oblibily. V jeji bohate hernicce jim bylo moc prijemne :).


Edita K.26/07/2023Hlídání dětí - rodič na portále

Pani Jana mi momentalne hlida dceru (22 měsíců) v centru Prahy a jsem velmi spokojena. Ma hezky vztah k dětem a je velmi vstřícná. Mohu jen doporučit!


Veronika P.13/05/2023Hlídání dětí - rodič na portále

Paní Jana nám vyšla vstříc, když jsme akutně hledali hlídání pro mladšího syna. Synovi (1,5 roku) se u paní Jany velmi líbilo, neplakal, měl k dispozici spoustu hraček a prostoru a rádi tak využijeme služeb paní Jany i do budoucna.


Volkova S.10/03/2023Hlídání dětí - rodič na portále

S paní Janou jsem velmi spokojená. Výborná komunikace, laskavý přístup a ochota vyjít ve všem vstříc. Hlídá našeho rok a půl starého syna, který u ní moc rád zůstává. Paní má velký dětský koutek se spoustou hraček. Velice ji doporučují. Světlana V.


Jana Č.25/01/2023Hlídání dětí - rodič na portále

Paní hlídala mou dceru, které je 1,5 roku a byla báječná, s dětmi to umí, je velmi příjemná :) Prostředí bylo také příjemné, mnoho hraček a zábavy pro děti. Díky tomu, že paní hlídá více dětí podobného věku, mohou se zde i skvěle socializovat. Malá si šla okamžitě hrát a vůbec nepostřehla, že jsem odešla, ačkoliv je na mě zvyklá a nikdy předtím jsem ji hlídat nenechávala… Nakonec se mnou ani nechtěla odejít domů :)) Celkově hodnotím velmi pozitivně a budu se určitě s malou ráda vracet. Jen škoda, že jsme vás neobjevily dříve :)


Jana R.18/10/2022Hlídání dětí - rodič na portále

Paní Jana je perfektní. Hlídala dnes poprvé mého 13 měsíčního syna a ten si ji doslova zamiloval. Mohu jen doporučit


Ju H.09/10/2022Hlídání dětí - rodič na portále

Paní Jana je skvělá, perfektní komunikace, rychlá domluva – a dcera byla po dni stráveném s ní nadšená. Děkujeme!


Alice Š.20/05/2019Hlídání dětí - rodič na portále

Využili jsme pro hlídání 5-ti letého syna. Jednalo se o celodenní hlídání, paní byla vstřícná a protože syn byl u ní poprvé, tak průběžně i zasílala SMS s tím, co dělali... Synovi se u ní líbilo. Domluva celkově probíhala bez problémů, paní je spolehlivá.


B.Bera16/05/2019Hlídání dětí - rodič na portále

S paní Janou se známe už spoustu let.
Matku nikdo nezastoupí, ale v jejím případě nemám obavy.
Je jedinou osobou, které bych svěřila své dítě.
Děti jí zbožňují, její mateřský přístup, obětavost, pečlivost, důvěra.
Doporučuji 100%


Vojtěch V.12/05/2019Hlídání dětí - rodič na portále

Naprostá spokojenost s hlídáním našeho 3leteho synka. Domluva přes web hlidacek bez problémů. Určitě využijeme hlídání i příště. Děkujeme.


O mně

Nabízím hlídání v koutku v Praze 1 kousek od Václavského náměstí, po-ct od 9-17 hodin, v pátek od 9-15 hodin. Momentálně hlídám 10 dětí ve věku 8 měsíců až 2,5 roku. Dochází různě nikdy se nesejdou všichni. Pouze tři chodí denně od pondělí do pátku na celý den. Cena ve skupině vychází levněji. Většinou mívám minimálně tři děti. Při větším počtu dětí mi chodí pomáhat druhá chůvička.

Dobrý den milí rodiče, jsem kvalifikovaná profesionální 51 letá chůva OSVČ. Mám 7 let praxe učitelky v dětské skupině (školce s jeslemi). Ve školce jsem vedla kroužky šikovné ručičky a dramaťáček. Měla na starosti třídu nejmenších. Nyní již 6 let hlídám děti v hlídacim koutku v Praze 1.
A v neposlední řadě jsem máma❤️. Mám dospělého syna ( 31 let) a syna (16 let). Děti hlídám již od mládí cca od 13 let. Zpočátku to byli miminka sousedů, známých, ve vlastní rodině.
Nyní už celkem 13 let pracuji jako profi chůva a práce je mi koníčkem. Vždy se snažím vyjít rodině maximálně vstříc a bez výhrad respektuji zaběhnutý režim a požadavky rodičů.
Děti miluji, jsem pečlivá, starostlivá, zodpovědná, spolehlivá, klidné veselé povahy.
Pomohu vaše dítě rozvíjet, kreslíme, malujeme, tvoříme, prohlížíme a čteme si knížky, učíme se říkanky, dětské písničky, procvičuji s dětmi motoriku, správný úchop tužky, cvičíme a tančíme, učíme se hygieně, stolování apod.
Býváme pokud to počasí a zdraví dětí dovolí často venku, na procházkách, na hřišti, na výletech. Budeme si hodně povídat, hrát si, dovádět a smát se.
Vaše dítě nespustím z očí. Vždy se o dítě starám, jako by bylo mé vlastní. Během hlídání Vám ráda zašlu sms, fotku či video, abyste o nás měli přehled ;-).
Samozřejmostí čistý trestní rejstřík a kurz první pomoci. Který si chodím občas zopakovat :-). Stejně tak se ráda a dobrovolně "dovzdělávám" zúčastňuji různých vzdělávacích seminářů, kurzů, hodně čtu o výchově, psychologii, poruchách, nemocech, mám ráda Montessori přístup a dost často ho uplatňuji v praxi.
Upozornění-
-Bohužel mám alergii na kočky.
- Máme doma dvě čivavy. Jsou na děti zvyklé ( občas hlídám doma) a jsou rády, když děti přijdou a pomazlí je, stejně tak i děti se vždy těší na pejsky. Samozřejmě psy k dětem nepouštím, pokud se bojí, nebo nechtějí. Děti s nimi v kontaktu být nemusí.
O víkendu zaslouženě relaxuji, ale výjimečně mohu u sebe doma pohlídat, klidně i přes noc. Bydlíme v Praze 8 Troji 😉

Dostupnost

Pondělí - Pátek



Kalendář naposledy aktualizován před 3 dny

Zkušenosti s hlídáním

nemluvňata

15 let

batolata

15 let

předškoláci

15 let

dětský školní věk

15 let

náctiletí

15 let

Zkušenost se speciálními požadavky

Hyperaktivita, Dětské nemoci, Alergie na potraviny, Problémy se spánkem a Speciální potřeby

Zkušenosti s vlastním dítětem ADHD.

Dovednosti

Zpěv/hudební nástroj, Kreslení, malování, Tanec/pohybová aktivita a Sport

Jazyky

Čeština a Slovenština

Úroveň AJ slabá A1, totéž RJ a NJ

Kurzy

Chůva pro děti do zahájení povinné školní docházky

Fotografie

Kde hlídá:

Kde jsem nejčastěji: Praha » Praha 1



Kde také bývám: Praha 8



V pracovní dny většinou od 9-17 hodin v ulici Politických vězňů Praha 1