Dana
39 hodnocení
  • 27 let zkušeností s hlídáním
  • 45 let
  • Praha
  • Kontaktovalo ji už 447 rodičů
  • Aktivní před asi 7 hodinami
  • Odpovídá do: 3 hodiny
  •  SEŠ
  • Kurz první pomoci
  •  preferuje hlídání: 20 - 40 hodin týdně
  •  Mám vlastní prostory
  •  Hlídám v domě rodiny
  •  Můžu vozit děti
  •  Je ochotna hlídat 3 děti
  •   Oslavy
  •   Dovolená
  •   Přes noc
  •   Skupinky dětí
  • Absolvovala online kurz první pomoci pro děti od OS Českého červeného kříže Praha 1
Jazyky

Dana V. PREMIUM

350 Kč/h

  • (39)
  • 45 let
  • 27 let zkušeností s hlídáním


PREMIUM

Když hodnocena, tak 4.0 a výše

Ověření alespoň druhý stupeň

Rezervace bez starostí

Rychlejší díky appce

Čistý trestní rejstřík, zkontrolován O.P.

Ověřeno vzdělání a certifikáty

Odborný kurz pro chůvy (Avedonna Agency). Střední ekonomická škola Ostrava, obor Všeobecná ekonomika.

Ověřen e-mail a telefon

Ověřena adresa

Ověřena identita

získáte přístup k plnému detailu ověření

Více...

Hodnocení

Jiří Š.31/03/2023Péče o seniory

Paní Dana poskytovala péči naší mámě, které bylo 102 let, a bez pomoci druhé osoby se již nemohla pohybovat. O mámu se perfektně starala jak z hlediska pečovatelského (podávání jídla, zajištění hygieny…), tak z hlediska zajištění psychické pohody. Dokázala se s ní bavit celé odpoledne tak, aby máma byla v hovoru aktivní. Máma si ji velmi oblíbila a vždy se těšila na její další návštěvu.
Paní Danu vřele doporučuji jako výbornou ošetřovatelku a společnici.


Marcel H.26/11/2022Péče o seniory

Všem budoucím zájemcům mohu doporučit paní Danu.

Postarala se o mou babičku na sklonku života při víkendových pobytech doma. Ve věku 101 let potřebovala plnou péči a potřeba přebalování, polohování, oblékání, či manikúra byla poskytnuta s velkou laskavostí a empatii.

Víte, málokdo si troufne pečovat o klientku tzv. papírovou kůží (dáno stářím babičky) a při vědomí křehkosti celého těla a proleženin, může každý případný nešetrný pohyb způsobit poranění.

Profesionální přístup vyžaduje i náležité ohodnocení. Vynaložené peníze nelituji, protože spokojenost babičky byla k nezaplacení.

A pokud s tím má někdo problém, tak bych měl jedno přirovnání. Nepotřebujete platit elektrikáře, aby Vám zašrouboval žárovku a rozsvítil světlo.

Tímto bych chtěl ještě jednou poděkovat za poskytnutou pomoc a konzultace.
Marcel H.


Barbora K.19/10/2022Hlídání dětí - rodič mimo portál

Paní Dana nám hlídala dvouměsíční dvojčátka. Byla absolutně spolehlivá, dochvilná a věděli jsme o všem co zrovna dělají - z vlastní iniciativy průběžně posílala fotky a zprávy kde jsou, jestli děti spinkají apod. K dětem měla moc milý a laskavý přístup a vše zvládala levou zadní. Bohužel na nás neměla více času, než jsme si přáli. Velmi rádi Danču doporučujeme ❤️


Radim B.20/09/2022Hlídání dětí - rodič na portále

Paní Dana se velmi pečlivě starala o mého otec (97 let). Věnovala se z hlediska hygieny a snažila se dle možností ho povzbuzovat k určitým aktivitám. Vzorně udržovala jeho byt. S její péči jsme byl velmi spokojeni.


Mariana S.14/10/2021Ověřovací centra

Dana je naprosto dochvilná a spolehlivá, dokáže zabavit naše dvouleté dcery bez nejmenšího problému a holky se na ni vždy těší. Vysoce také hodnotím její přístup k zdravé výživě a venkovním aktivitám, dcery mají vždy dost pohybu a kvalitních svačinek. Jak při tom všem dokáže udržet v bytě pořádek netuším, ale zvládá i toto. Robert N.


Mariana S.14/10/2021Ověřovací centra

Pani Dana je velmi pečlivá a spolehlivá, s úklidem našeho bytu 3+1 jsme velmi spokojeni, vždy je provedeno v domluvený termín a dle dohody, mohu jen doporucit. Bára S.


Mariana S.14/10/2021Ověřovací centra

Dana umí dětem vymyslet takovou zábavu, že na ní vzpomínají i po letech. Syna hlídá od roku a on se vždy na Danu těší, protože ví, že mu připraví program, který ho bude bavit. Nebojí se vzít děti do ZOO, na vzdálenější hřiště. Je vždycky dobře naladěná a spolehlivá, termíny dodržuje 100%. Eva D.


Filip P.12/07/2021Jiné

Bohužel musím vybočit a udělit negativní hodnocení.
S paní Danou jsme se domlouvali na vyzvednutí obvazů z lékárny, nákupu pečiva a úklidu. S ohledem na její časové možnosti došlo k rozdělení zakázky na dvě návštěvy - nejprve lékárna, na kterou jsem spěchal (a kdyby v daný den paní Dana nemohla, domluvil bych se s někým jiným), dva dny na to úklid. K mému údivu si pak naúčtovala paušál 600 Kč, který si účtuje za zakázku pod 4 hodiny, za OBĚ krátké návštěvy. Takže dohromady 1200 Kč za vyzvednutí léků, nákup rohlíků a vyluxování a vytření bytu 40 m2, přičemž v době, kdy mi byla vyzvednout léky, byla zároveň placena ještě někým jiným za hlídání dítěte.
Peníze jsem poslal, protože handrkování o ně bylo asi to poslední, na co bych po dlouhé hospitalizaci měl síly, ale na místě paní Dany by mě hanba fackovala.

Přikládám i svůj komentář k tomuto hodnocení. P. Papež byl předem seznámen s cenou služby, kterou požadoval, a s ní i souhlasil. A několikrát mě kontaktoval, zda nemohu dojít ještě o 1-2 dny dříve, když nikoho jiného nesehnal. Navíc jsem ho předem upozornila, že aby neplatil 2 návštěvy, vše vyřídím najednou, to však rezolutně odmítl! Pro upřesnění, nákupy požadoval 2x a nejednalo se pouze o 2 rohlíky, ale i o maso, jogurty, drogerii atd., lékárnu taktéž 2x a úklid bytu také 2x (má kočku - úklid je vždy náročnější), návštěva cca 1,50 h. a podotýkám, že jen k pánovi to jsem měla cca 50 minut dopravou. Jsem dost překvapená, že komentář p. Papež vložil až po víc jak měsíci, kdy jsem ho navštívila. Mrzí mě, že svůj nesouhlas nevyjádřil při osobním setkání.
Odpověď od hlídačky

Anna K.06/06/2021Péče o seniory

Dana se již téměř rok stará o mého 91 letého otce. Tatínek je sice zatím víceméně soběstačný, žije sám ve svém bytě, ale potřebuje minimálně 2x týdně, aby za ním někdo přišel, pomohl s domácností, s ošetřením drobných zdravotních problémů atd. To právě úplně skvěle zajišťuje Dana. Je spolehlivá a úplně samostatná, takže tátovi dokonce zařídila i několik věcí na úřadech, léky u praktického lékaře, drboné nákupy a ještě k tomu všemu je tátovi - podle všeho - milou kamarádkou. Táta se zprvu návštěv "pečovatelky" bál a teď se na Danu už vždycky moc těší. A mně, jako samoživtelce pracující na plný úvazek to ubralo jednu velkou starost. Danu mohu bez váhání doporučit, je prostě skvělá.


Karolína V.08/12/2020Péče o seniory

Paní Dana,je moc ochotná a hodně mi pomohla s maminkou.💐🙂


Michaela H.08/10/2020Hlídání dětí - rodič na portále

Danca je spolehlivá, zodpovědná a pracovita. Pomáhala mi s umirajicim manželem a hlídáním 2 deti 6 a 8 let, ktere ihned uchvatila svou aktivitou a přístupem. Ocenila jsem prubezne informace i fotky. Byla jsem absolutně v klidu. Zároveň Danca nevahala pomoct mi s úklidem a jinými povinnostmi, které jsem nezvladala. Jeji pomoc byla a je pro mne zásadní. Doporučuji, ale radši ne moc, aby na nas měla pořád čas 😉


Renata B.24/09/2020Péče o seniory

Dana je velmi spolehlivá, ochotna, pečovala o 86 letiteho dědu, s trpělivosti, laskavosti, toleranci, absolutní profesionalita, která dela svou práci s láskou, jinak by to nebylo tak dobre, vše k naši spokojenosti. Vřele doporučuji !


Blanka B.23/04/2020Úklid

Paní Dana uklízela jednou za 14 dní náš venkovský rodinný domek. Od počátku s ní byla velmi dobrá domluva. Je extrovertní, veselá, praktická a naprosto spolehlivá. Sama iniciativně potvrzuje dohodnuté termíny schůzek, nestalo se, že by přišla pozdě. Po skončení úklidu vždy podává zprávy o jeho průběhu, o nakrmení kocoura a dalším dění v domácnosti. Je samostatná, se vším si poradí. Rozhodně ji mohu doporučit.


Anna H.23/02/2020Hlídání dětí - rodič na portále

Naprostá spokojenost s hlídáním naší dcerky. První hlídání jsme zvládli už v 5-ti měsících, od 6. měsíce nám hlídá Dana naši Ellinku pravidelně a v žádnem případě bych neměnila. Dana je akční, veselá, usmívavá a extrovertní, s Ellinkou to báječně umí. Tráví spolu hodně času venku na procházkách a velice aktivně poznávají společně svět. Co se týče hlídání dcerky, důvěřuji ji více než komukoliv jinému (včetně mých rodičů), je na ní 100 % spolehnutí od dochvilnosti až po pravidelné informace o hlídání nebo předávání/přebírání vzájemných instrukcí. Je to velká úleva mít někoho jako je Dana, je velkou oporou naší rodiny. Rozhodně doporučuji!


Hana M.30/09/2019Péče o seniory

Paní Danu jsem vyhledala pro pomoc s péčí o mé staré rodiče. Je to moje první zkušenost s touto službou. Mám velkou radost , že jsem se nezklamala. Dana je velmi ochotná a milá. Umí to s péčí o staré a nemocné lidi. Vždy včas přichází a plní své úkoly na 100%. Vždy podává zprávu jak proběhla její návštěva.


Josefina s.18/08/2019Péče o seniory

Paní Dana se nám starala o tatínka, který byl kvůli rakovině nesoběstačný. Mohu ji s klidným srdcem doporučit nejen pro všechny seniory, ale i pro děti, se kterými to výborně umí. Dana je moc milý a obětavý člověk a já jsem moc ráda, že jsme ji přes hlídačky našli.


arny k.11/08/2019Péče o seniory

S paní Danou jsem velice spokojen! Je moc příjemná a stoprocentně spolehlivá . Po dobu mé nepřítomnosti se starala o dědu , ukládala ho ke spánku a ještě navařila,děda si ji oblíbil a má jí rád. Je vidět,že má zkušenosti a se staršími lidmi to opravdu umí. Arnošt K.


Miluška M.07/08/2019Péče o seniory

Naše zkušenosti s paní Danou,za krátkou dobu, po kterou pečovala o manžela, jsou dobré. Především oceňuji její klidný a spíše veselý přístup ke klientovi, věděla, jak ho motivovat a , což je důležité, získat jeho důvěru. I po skončení spolupráce projevuje zájem o jeho současný zdravotní stav.


Miroslava M.19/05/2019Péče o seniory

Pani Dana nam pomaha s peci o maminku a je uzasna, spolehliva a nemuzeme si ji vynachvalit.


Marcela H.13/05/2019Hlídání dětí - rodič mimo portál

S Dančou jsem moc spokojená, moje 2,5 letá dcerka se na ní vždy moc těší a hlídání si vždy moc užije :) Během hlídání nám navíc posílá krásné fotky malé a co zrovna dělají :)


Jan S.21/03/2019Hlídání dětí - rodič na portále

Spolehlivá, samostatná, schopná. Co si dohodneme, to platí, vyjede s dětmi MHD, kam je potřeba, atd.


Hana V.07/03/2019Péče o seniory

Pokud budu v budoucnu opět shánět hlídání k mému invalidnímu muži, budu se obracet především na paní Danu hlavně proto, že je velmi milá, energická a přitom profesionální. Děkuje Hana a josef.


Lucie M.05/02/2019Úklid

Paní Dana je velmi sympatická a spolehlivá, chodí včas a na úklidu si dává opravdu záležet. Vždy mi vyjde vstříc, je pečlivá a trpělivá. Jsem spokojená. děkuji Lucie


Michaela M.04/02/2019Hlídání dětí - rodič na portále

Pani Dana je moc mila a s nasima holkama (4 roky a rok a pul) to opravdu umi. Dokaze je zabavit, vymyslet ruzne aktivity, ale i nechat se inspirovat jejich napady. Casove se snazi vyjit vstric, je dochvilna a spolehliva. A deti ji maji rady, takze co vic si prat..? :-)


Jaroslav B.12/12/2018Péče o seniory

S paní Danou jsem byl při hlídání mé devadesátileté matky velmi spokojen.
Ještě jednou jí takto děkuji a zdravím.
Jaroslav B. Praha 4


Marta Z.08/11/2018Hlídání dětí - rodič na portále

Paní Dana je spolehlivá ,pečlivá a důsledná . Její úklid je perfektní. Jsem spokojená. děkuji Marta


Zdeňka K.16/10/2018Péče o seniory

Se spoluprací s paní Danou jsem velmi spokojena. A co je nejdůležitější - můj otec (85 let), jehož zdravotní stav se náhle zhoršil, si její návštěvy nemůže vynachválit. Hledala jsem pro něj spolehlivé hlídání velmi narychlo a paní Dana mi vyšla vstříc, vše jsme dohodly telefonicky a pomohla mi i s praktickými otázkami. Byla velmi ochotná a když byl otec hospitalizován, navštívila ho i v nemocnici. Velmi si cením jejího profesionálního i lidského přístupu a jsem vděčná za její pomoc.


Jiri H.26/09/2018Hlídání dětí - rodič na portále

S paní Danou jsme velmi spokojení. Je spolehlivá a děti jsou po hlídání celí rozjaření, mají ji rádi. Líbí se mi, že je dochvilná a když náhodou ujede tramvaj, tak vždy napíše zprávu. Také nám s manželkou vyhovuje její proaktivita. Nemusíme pro děti vymýšlet program, vždy přijde se zajímavým nápadem, co s dětmi podniknout a to i s ohledem na počasí. Vřele doporučuji.


Anna V.21/08/2018Hlídání dětí - rodič na portále

Paní Dana je velmi spolehlivá. Má krásný vztah k dětem a vždy jsou u ní na prvním místě potřeby dítěte. Je velmi zábavná a chápavá. Nebojím se jí svěřit syna přes den ani v noci.


Sylva D.16/07/2018Péče o seniory

S paní Danou jsme byly velmi spokojené. Po dobu jednoho týdne se starala o mou 86 letou maminku. Maminka měla skvělou společnici, která nakoupila, uvařila a pak si povídaly, což se mamince moc líbilo. Paní Danu mohu vřele doporučit. Je velmi milá a společenská.
Sylva


Magda M.12/07/2018Hlídání dětí - rodič na portále

Pro svého 5letého syna jsem hledala novou chůvu a Dana plně vyhovovala mým požadavkům a časovým možnostem. Tím, že syn je větši, tak program není problém s ním domluvít i napřímo, a pokud sama cokoliv chce podniknout či koupit zmzrku ihned píše a dotazuje se zda li může.
Dana je velmi energická, velmi dobře reaguje na zprávy a zatím jsme s ni velmi spokojení, tedy syn i já :-).


Eva G.28/06/2018Hlídání dětí - rodič na portále

S paní Danou jsem se domluvila na hlídání naší 17-měsíční dcery. Již při druhém hlídání jsem spolupráci ukončila.
Problém nastal v momentě, kdy jsem nesouhlasila s programem pro dceru, který si paní Dana připravila před domluveným dětským cvičením. Tento program sestával z cesty MHD z Holešovic na Anděl na otočku a pak pokračovat na Palmovku, kde se mělo před polednem konat dětské cvičení. Již při prvním hlídání jsem sdělila svou představu o hlídání tak, aby dcera nemusela cestovat větší vzdálenosti po Praze s tím, že kousek od nás je park Stromovka, Letenské sady, spousta hřišť a jiných dětí, které by tam dcera mohla potkat.
Před druhým hlídáním jsem paní Daně posílala návrh na dětské hřiště U Českých příšstavů, kam mohly s dcerou dojít cestou na cvičení. Toto paní Dana nebrala v potaz a u nás doma mi pouze oznámila, že se pojedou podívat na klokánka na Anděl. Když jsem jí navrhla jinou variantu v podobě parku v Praze 7, nechtěla o tom ani slyšet a začala být nepříjemná a chvílemi i konfliktní.
K mému úžasu mi sdělila, že si s dcerou může jezdit, kam chce, a mně bude stačit, že mi pošle fotky dcery, že je vše v pořádku. Prý jí vůbec nemám co říkat, kam by měla s dcerou jít. Veškeré aktivity na Praze 7 výše uvedené označila za chození kolem komína, což ona dělat rozhodně nebude. Mnou navrhovaný program by ji prý nebavil, na to si můžu sehnat někoho jiného.
Toto hlídání hodnotím jako nepříjemnou zkušenost. Myslím, že kdybych nijak nezasahovala do jí připraveného programu, nedošlo by k dané situaci. Program hlídání se zřejmě řídí podle jejích zálib.
Od paní na hlídání bych čekala, že bude více naslouchat dané rodině, a bude projevovat větší loajalitu.
Nikdy by mě nenapadlo, že přímo z úst osoby pracující jako chůva uslyším podobná slova.


Magdalena P.17/05/2018Hlídání dětí - rodič na portále

Pani Dana hlida naseho 11 mesacneho chlapceka kazdy tyzden. Na Danu je kazdopadne spolahnutie, vzdy pride na cas a komunikacia s nou je bez odkladu. Reaguje a respektuje pravidla rodiny/dietata, co je skvele. Nikdy nemam problem nechat svojho synceka s Danou aj ked nieje v najlepsej nalade, alebo su inak stazene podmienky, viem ze Dana si vzdy poradi a kazdu situaciu zvladne. Dana je enrgicka a priatelska a nas chlapcek sa vzdy tesi kedy k nam znovu pride. Vrele doporucujem


Katka L.11/05/2018Hlídání dětí - rodič na portále

Pani Dana byla nase prvni volba a nutno rict,ze stastna! Nas dvoulety syn byl donedavna zvykly pouze na nas a rekla bych,ze i dost fixovany na maminku, ale temperament, pozitivni naladeni a hlavne zkusenosti pani Dany se ukazaly jako skvela volba. Uz pri prvni navsteve se k ni mel a to je syn celkem netykavka. Uz po par schuzkach spolu vyletuji sami, coz jsme s manzelem ani necekali, ze se s nasim temperamentnim tvrdohlavcem podari:) Urcite s Danou planujeme i nadale byt v kontaktu. Je na ni spoleh a to je pro nas velmi dulezite.


Marta S.05/05/2018Hlídání dětí - rodič na portále

Je to ta nejlepsi chuva,teta pro nasyho Pavlika..od prvni konverzace s Ni jsem vedela ze to je ta prava a a je uzasna..Pavlik ma tetu ktera je akcni a skvela..mame Ji dvakrat za tyd a vime ted ze chceme Ji na vic a na dele...


Hana H.17/04/2018Hlídání dětí - rodič na portále

Paní Dana hlídá pravidelně naši roční dceru. Dcera si ji od prvního dne oblíbila a k mé velké radosti neměla problém se ode mě odloučit a strávit den se svojí "tetou". Dana je velmi akční a stále má dobrou náladu. Dcerku bere na dlouhé procházky, snaží se ji zabavit. Je svědomitá, poradí si s každou situací, je na ni spolehnutí.


Jana K.08/04/2018Péče o seniory

S paní Danou V. jsem se domluvila na dělání společnosti pro moji 83. letou maminku v době, kdy se mamince nemůžeme věnovat. U maminky se projevuje Alzheimerova nemoc. Dana je velmi ochotná, milá, empatická a velmi přátelská. Mamince čte nebo vypráví, jdou spolu na procházku, asistuje při chůzi. Skamarádila se i s naším psem - maďarským ohařem. Dana s maminkou strávila již dvě dopoledne a máme domluvené další terminy. Těšíme se.
K.


Veronika H.22/03/2018Hlídání dětí - rodič na portále

Pani Dana nam hlida jednorocniho synka. Je velice spolehliva, lze se s ni rychle a flexibilne domluvit. K detem se chova pratelsky a pozitivne, porad mluvi, ukazuje, dokaze zabavit i kdyz ma dite horsi naladu. Je na ni spoleh a umi si poradit v ruznych situacich. Urcite doporucuji ;-)


Tomas B.20/03/2018Hlídání dětí - rodič na portále

Pani Danka prišla s časovým predstihom. Bola hneď od začiatku aktívna a dobre naladená. So synom si spolu hrali. Komunikácia s ňou je rýchla a spoľahlivá.


O mně

Profesionální chůva s akreditací 😊
Krásný den milí rodiče, pocházím z Moravy, v současné době bydlím a pracuji v Praze. Mám bohaté mnohaleté zkušenosti s hlídáním dětí od novorozenců do školního věku. Již od studentských let jsem hlídala děti v rodině, známým a v neposlední řadě jsem byla půl roku jako Au Pair na Floridě. Jsem akční, zodpovědná a spolehlivá nekuřačka. Ráda chodím s dětmi na procházky, výlety, na bazén, do přírody, do zoo a na různé akce pro děti. Většinu času travím s dětmi venku, doma jsme jen, když nám to počasí nedovolí, nebo když jsou děti nemocné.
Cena za hlídání 1 dítěte je 350 Kč/hod., 2 děti 450 Kč/hod.a každé další dítě + 100 Kč a platí se vždy i každá započatá půlhodina. Při hlídání méně jak 6 hodin v pracovní dny( minimum 3 hodiny), je sazba vyšší Kč 450/hod./1 ditě, u víkendu je minimum pro hlídaní 5 hodin. U hlídání na plný úvazek se cena může lišit, záleží na dohodě obou stran. Končí-li hlídaní večerní po 21 hod., hradí rodina taxi (dopravu) domů z důvodu bezpečnosti. Jedná-li se o hlídaní v brzké ranní hodiny 4-7,30( včetně časového úseku dopravení se na místo), je cena vyšší Kč 450/hod.
Je-li dítě mentálně či fyzicky handicapované, cena je Kč 450/hod.a vždy i započatá půlhodina. Mám bohaté zkušenosti se syndromem ADHD a hyperaktivitou. V případě zrušení hlídání méně jak 36 hod. před domluveným termínem, hradí rodina hlídání v plné výši ( výjimka pouze vážné důvody - hospitalizace dítěte apod.).
Cena za seznamovací (úvodní ) schůzku je Kč 300,- - nejedná se o hlídání.
Práce s dětmi mě velmi baví a naplňuje. Čas strávený s dětmi přizpůsobím vždy jejich věku a zdravotnímu omezení. Za příplatek ráda uklidím, popř. i uvařím, jen nežehlím!!
Absolvovala jsem kurz první pomoci a vlastním akreditovaný certifikat kurz pro chůvy .
Prosím rodiče, aby mne nejdříve kontaktovali zde, případně můžete napsat sms nebo zavolat, nebudu-li k zastižení ráda zavolám ihned zpět, jakmile to bude možné. Budu se na Vás moc těšit, teta Danča

Dostupnost

Volné termíny - viz můj kalendář.



Kalendář naposledy aktualizován před 2 dny

Zkušenosti s hlídáním

nemluvňata

27 let

batolata

27 let

předškoláci

27 let

dětský školní věk

25 let

náctiletí

15 let

Zkušenost se speciálními požadavky

Poruchy autistického spektra, Diabetes, Astma, Hyperaktivita, Dětské nemoci, Alergie na potraviny, Problémy se spánkem, Problémy s viděním, Problémy se sluchem, Epilepsie a Speciální potřeby

ADHD

Dovednosti

Kreslení, malování, Tanec/pohybová aktivita a Sport

Jazyky

Čeština, Němčina a Slovenština

Němčina domluvím se, angličtina pouze základy. Navíc hovořím plynule polsky.

Kurzy

Akreditovaný kurz pro chůvy

Fotografie

Kde hlídá:

Kde jsem nejčastěji: Praha » Praha 12 » Praha 4



Kde také bývám: Praha 1