Jste zvyklí slavit svátek zamilovaných v oblíbené restauraci, víkendovým wellness pobytem nebo návštěvou divadla. Letos pravděpodobně budete muset zvolit jinou variantu. Jestli vás nenapadá, jak si udělat hezký Valentýn během bezpečnostních opatření, tady je pár tipů:


Romantika doma

Děti můžete svěřit hlídačce a připravte si vše, co máte rádi. Jídlo z oblíbené restaurace, nový film z Netflixu a atmosféru dolaďte svíčkami a hudbou.


Rodinná oslava

Co letos Valentýna oslavit netradičně i s dětmi? Starší vyzdobí byt, mladší vám pomohou upéct sušenky ve tvaru srdíček a u toho si můžete povídat o všem, na co tak dlouho nebyl čas. Láska přece není jen ta partnerská.
 


Zapojte děti

Do vašeho rande můžete zapojit i děti. Společně připravte jídlo, prostřete stůl a s partnerem se nachystejte do restaurace. Děti zatím mohou ozdobit jídelnu, vymyslet název restaurace a připravit jídelní lístek. Uvidíte, jak je to bude bavit a vy si užijete skvělý večer. 


Dejte si dárky

Můžete si stanovit cenový limit nebo se rozhodnout, že budete dárky vyrábět doma. Také se dohodněte, jestli bude téma Valentýn, nebo to může být cokoli. Svátek zamilovaných si tak děti oblíbí už odmala.


Zaměřte se na sebelásku

Můžete si navzájem říct své silné stránky a co na sobě máte rádi. Až jednou dostanou na pohovoru otázku “Jaké jsou vaše kvality”, budou mít vaše děti už připravenou odpověď.
 


Užijte si den po svém

Udělejte soutěž o nejlepší valentýnský kostým. Vymyslete a společně nahrajte písničku o lásce nebo o vaší rodině. Hrajte hry. Udělejte hon za pokladem po bytě nebo i venku. Tancujte. Udělejte přáníčka k valentýnu pro sousedy. 

Nezapomeňte ale, že den lásky můžete slavit klidně po celý rok.