Libuše
19 hodnocení
  • 50 let
  • Praha
  • Kontaktovalo ji už 439 uživatelů
  • Aktivní před asi 21 hodinami
  • Odpovídá do: 1 den
  •  Střední škola s maturitou, obor floristika
  • Kurz první pomoci
  •  Dělání společnosti, povídání, hraní her atd.
  •  Alzheimer
  •  Parkinson
  •  Diabetes
  •  Demence
  •  Problémy s mobilitou
  •  Pomoc s hygienou
  •  Příprava jídla
  •  Doprovod k lékaři
Absolvovala kurz první pomoci, který doložila certifikátem.
Jazyky

Libuše H.

300 Kč/h

  • (19)
  • 50 let
  • covid-19 vakcína

Ověřen e-mail a telefon

Ověřena adresa

Ověřena identita

získáte přístup k plnému detailu ověření

Hodnocení

Brigita T.14/03/2024Péče o seniory

S paní Libuškou jsme byli moc spokojení. Má velmi hezký a komunikativní přístup. Snaží se vyjít maximálně vstříc a celkově s ní byla velmi příjemná a smysluplná spolupráce. Děkujeme!


Vlasta Š.31/01/2024Péče o seniory

Paní Libuška se půl roku starala o tatínka, docházela za ním do domova pro seniory, aby odlehčila rodině. Střídali jsme se několikrát týdně. Komunikace na jedničku, vždy vše proběhlo v pořádku. Moc za to děkujeme!


Lenka A.12/12/2023Hlídání dětí - rodič na portále

Paní pečovala o syna od jeho 13. měsíců, zatímco já jsem pracovala. Adaptace mezi ní a synem proběhla docela rychle. Syn byl už sice trochu zvyklý na jinou paní, ale tá se mu zdaleka nevěnovala tolik, co paní Libuše. Paní mu vždy věnovala svou 100 % pozornost od prvního momentu, co vkročila do našeho bytu až do svého odchodu. Většinu dopoledne zvykli trávit venku na hřišti nebo v parku a v případě nepřízně počasí v herničce nebo knihovně. Paní přicházela každé ráno s nápadem, kam vyrazit dle aktuálního stavu počasí. Po návratu domů si zvykli spolu hrát, číst, kreslit nebo něco tvořit, pak obědvat a jít spát s tím, že paní Libuše to přizpůsobovala aktuální náladě a únavě syna. Paní má obrovskou zásluhu na rozvoji našeho syna, kdy ho naučila spoustě nových věcí (hrubá, jemná motorika), návykům a dovednostem, podporovala i nás rodiče v případě zavádění nových změn do naší rutiny s ním. Všechno potřebné s námi hned diskutovala. Paní Libuše je dochvilná a v případě jakýchkoliv změn se nám snažila vyjít vstříc. Až po zkušenosti s ní jsem pochopila, jaký je rozdíl mezi hlídačkou a chůvou. Paní přispěla velkým dílem k výchově našeho syna a nemůžu ji nic jiné než jen doporučit.


Renata D.18/10/2022Hlídání dětí - rodič na portále

Paní Libuška hlídá mou dceru od jejích 6 měsíců už téměř čtyři měsíce na 15-20 hodin týdně, zatímco pracuji. S paní Libuškou jsme naprosto spokojeni - s malou si výborně rozumí, respektuje veškerá má přání a požadavky, co se dcery týče, velmi otevřeně komunikuje všechny nutné záležitosti, je dochvilná a ochotná vyjít vstříc. Velmi přátelská osobnost a s malým dítětem to skvěle umí, jednoznačně doporučuji.


Veronica V.06/09/2022Péče o seniory

Libuše se už několik měsíců stará o mou mámu. Od chvíle, kdy jsme se potkali, jsem věděla, že Libuše je úžasná. Na první setkání a od té doby je organizována a dobře připravena na svou práci; komunikuje jasně a spolehlivě; je přemýšlivá a pilná; a vždy přináší úsměv, dobrou náladu a energii. Jsem velmi vděčná za Libušinu pomoc mé mamince a vím, že moje maminka si Libuše velmi váží.

Vlastními slovy mé maminky: "Libuše je velmi pečlivá hospodyně. Ona je také Angel Strážný. Pečuje o svěřenou osobu ve všech úkonech, o které je požádána. Na svém pracovišti je přesná a připravená splnit všechny každodenní úkoly a s úsměvem pomáhat všem svým klientům. Je milá, vždy dává sebevědomí s úsměvem—pečlivě se stará. Jak jen si mohu přát. Mohu se na ni plně spolehnout a těšit se na její přítomnost v hodinách, kdy je Libuše se mnou. Nikdy nezklame, je dochvilná při nastupování v dohodnutý čas. Libuše věřím, že se o mě postará v mém soukromém bytě, a když jsem mimo domu, například při nakupování a rozhodování o přípravě jídel, jsme téměř vždy 'za jedno'."


Stanislava U.22/08/2022Péče o seniory

Paní Libuše pečuje o postiženého seniora. Je spolehlivá, pečlivá, aktivní. Výborně komunikuje. Jsme s ní velmi spokojeni. Doporučuji.


Ivana M.06/01/2022Hlídání dětí - rodič na portále

S paní Libuší jsem moc spokojená. Hlídala nám 3 děti ve věku 5, 3 let a 7 měsíční miminko. Má profi a hlavně aktivní přístup. Výborně komunikuje. Hlavně děti ji ihned přijaly. Trávily s ní čas moc rády. Prostě k nám do rodiny zapadla:) Pokud bychom se nestěhovali, dovedla bych si s paní představit pravidelnou spolupráci. Děkuji za vše!


Irena S.27/11/2021Hlídání dětí - rodič na portále

Libuška pomáhala synovi s postižením integrovat se do dětského kolektivu. Byla naprosto spolehlivá, dochvilná, energická a vždy v dobré náladě. Se synem strávila celkově dlouhý čas a jsme rádi, že jsme jí potkali.


Vladyslava Č.21/10/2021Hlídání dětí - rodič na portále

Pani Libuse hlidala meho v te dobe 8 mesicniho synka vzdy alespon 6 hodin, zatimco jsem byla bud na HO nebo v kancelari.
Vzdy prisla s predstihem, velice rychle se zorientovala v tom, jak to mam v byte rozvrzeny, rozumeli jsme si i v tom, ze preferuji spise otevreny a dovolujici pristup k vychove.
Synek je z ni nadseny, a hodne ocenuji, ze pri praci z domova slysim prevazne smich :)
Ocenuji rovnez jeji proaktivni pristup, trpelivost a kreativitu.


MŠ P.12/03/2021Jiné

Libuška je spolehlivá milá chůva, která si poradí s každým dítětem. Je veselá a pohodová. Starala se o děti ve školce Pididomek jako chůva.


Hana V.21/11/2020Péče o seniory

Paní Libušce nemohu udělit méně než 5 hvězdiček! Nechci se nijak dlouze rozepisovat, ale na můj všeobecný inzerát, kdy jsem nutně potřebovala zástup za onemocnělou asistentku mého manžela (73 let) s pokročilým Parkinsonovým syndromem, se okamžitě ozvala a hned druhý den přišla seznámit se s naším prostředím a potřebami manžela. Čekala ji 14-denní nelehká osmihodinová služba u nevrlého,nemluvného seniora s omezenými možnostmi pohybu, komunikace a kognitivních funkcí, kdy mu musela pomoci v podstatě se všemi jeho činnostmi, abych já mohla chodit do práce. To vše zvládala v neutuchající dobré náladě, která mi dodávala pocit jistoty a spolehlivosti. Při nečekaných situacích jsme se vždy telefonicky okamžitě dohodly na řešení. Závěrem jen ve zkratce: paní Libuška je milá, spolehlivá, profesionální a zkušená "hlídačka" a doufám, že její služby budu moci využít i v budoucnu. Děkuji!!! Hanka V., Praha 14, Lehovec.


Lenka Č.29/05/2020Hlídání dětí - rodič mimo portál

S tetou Libuší jsem velice spokojena a dcera (2,5 roku) ji miluje, již přes půl roku cca 1x týdně k nám chodí hlídat, je fajn a má rada psy. Domluva super, můžu doporučit. Lenka K.


Markéta C.21/07/2019Péče o seniory

Paní Libuše mně pomáhá s péčí o mé velmi staré rodiče. Jsem moc ráda, že jsem ji potkala. Je vstřícná, energická, komunikativní, pro potřeby seniorů má pochopení a poradí si i v nestandardních situacích. její služby považuji spíš za spolupráci a velmi si jich vážím.
Markéta Chocholová


Lenka W.15/07/2019Péče o seniory

Tato paní mi bohužel nesedla již při domlouvání úvodní schůzky: jednala arogantně, diktovala si podmínky (např. to, že si i samotný úvodní pohovor účtuje dle své hodinové sazby...), nebyla ochotna vyhovět jedinému návrhu z mé strany, např. když už se jí náhodou hodilo jedno z navržených dat, tak ale posunula alespoň čas... a nešlo o návrh, ale oznámení - zcela bez dotazu zda se např. tento čas tedy hodí i nám... Domlouvání schůzky na mě spíš dělalo dojem "kdo z koho"... Když už jsme se konečně po několika zprávách dobraly společného termínu, tak závěr byl, že se paní na sjednanou schůzku nedostavila... Den předem suše oznámila, že má infekční nemoc a nepřijde. To se samozřejmě stát může, ale čekala bych, že tedy alespoň navrhne termín náhradní, což se nestalo... Jednoduše řečeno, zdá se mi, že této paní asi trochu stoupla sláva do hlavy... a za mě bohužel jediné co mohu doporučit je s ní neztrácet čas.


Veronika C.01/07/2019Hlídání dětí - rodič na portále

Paní Libuši vřele doporučuji. Už půl roku mi pravidelně dvakrát a třikrát týdně hlídá ročního syna. Ten je s ní velmi rád a já vím, že je v dobrých rukou. Libuška je veselá a spolehlivá. Dítě se s ní nenudí a rozvíjí své schopnosti.
Věřím, že budete také spokojeni.


Lenka S.09/01/2019Péče o seniory

Paní Libušku jsme najali na péči o manželovu maminku, která nechodí.
Libuška se o maminku velice pěkně starala a co nás také potěšilo, dokázala si s ní dobře povídat. Trpělivě vyslechla maminčiny historky a sama se do konverzace aktivně zapojila. Došla i vyvenčit maminky pejska.
Vzorně nás tak nahradila, když mi jsme byli v práci.
Lenka S.


Michaela V.03/08/2018Hlídání dětí - rodič na portále

Chůvu Libušku mohu vřele doporučit. Dceru (2,5 roku) si získala už na první schůzce. Trpělivě docházela na adaptační návštěvy, na kterých jsem byla přítomná, a postupně tak dceru zvykaly na mé odchody do práce, což se povedlo velmi brzy bez pláče. Libuška je velmi aktivní, vymýšlela všelijaké hry, nabízela jí bohatý program. Snažila se dceru i lecčemu novému naučit, přitom respektovala přání a názor nás rodičů. Paní Libuše je velmi spolehlivá, zodpovědná, zábavná, upřímná a starostlivá. Když jsem byla v práci, věděla jsem, že je dcera spokojená, v dobrých rukou a bezpečí.

M. V.


Lenka D.09/03/2018Ověřovací centra

S paní Libuškou spolupracuji zhruba půl roku. Poprvé hlídala Terezku v sedmi měsících. Libuška umí vycítit potřeby dcerky i moje. Pečlivě vyslechne a respektuje pokyny ke hlídání. S Terezkou si hraje a po celou dobu se ji nepřetržitě věnuje. Je vstřícná a spolehlivá, zároveň má vlastní instinkt a zkušenosti, podle kterých se řídí. O Terezku bylo a věřím, že v budoucnu i bude, vždy perfektně postaráno.
(Miroslava N.)


Mariana S.08/03/2018Ověřovací centra

Paní Libuška se stará o mého skoro 2,5 letého syna Jakuba. Už od první chvíle, co jsme "tetu" Libušku poznali, nám padla do oka a později jsme si ji zamilovali. Je velmi milá, vstřícná, pečlivá a svědomitá. Snaží se vymýšlet různé tvořivé hry a podněty rozvíjející dětskou fantazii a dovednosti. Kromě toho ráda tráví čas venku různými sportovními aktivitami, což mě i synovi naprosto vyhovuje. Stará se o Kubíka odpoledne třikrát v týdnu, kdy ho vyzvedává z jeslí a 1x v měsíci hlídá Kubíka celý den. Nemohla jsem si přát lepší chůvu a pomoc ke svému synovi. "Teta" Libuška je už náš člen rodiny.


O mně

Dobrý den, chtěla bych Vám nabídnout osobní asistenci a péči o vaše nejbližší. V případě vyššího úvazku je možná cena dohodou. Při zahájení spolupráce na Vaši žádost doložím mojí OP a aktuální výpis z TR.
Něco o mně:
Narodila jsem se v Hradci Králové, ale 20 let žiju v Praze. Jsem vdaná žena zaměřená na rodinu a po všech stránkách aktivní babička dvou malých vnuček.
Ráda dělám věci profesionálně, vždy naplno a hravým způsobem . Mám k seniorům velmi kladný vztah a proto se se mnou babičky a dědečkové cítí dobře. Jsem připravena vykonávat všechny potřebné činnosti dle individuálních potřeb. Jsem společenská, upovídaná a dokáži kolem sebe šířit dobrou náladu a pohodu.
Mám kurz první pomoci u ČČK, zdravotní průkaz, čistý trestní rejstřík,doporučení od rodin, a praktické zkušenosti s péčí již desátým rokem.
Za hodinu si účtuji 250 - 300 Kč, záleží na lokaci, frekvenci a pravidelnosti návštěv a počtu odpracovaných hodin týdně,měsíčně.
Moje motivace: Je nutno aby bylo veselo, hlavně nesmí býti smutno, natož aby se brečelo.

Dostupnost

Preferuji pravidelné termíny.


Nemá aktuální kalendář

Jazyky

Čeština

Kurzy

Certifikát chůvy pro děti do zahájení povinné školní docházky - profesní kvalifikace 69 - 017 - M

Fotografie

Kde hlídá:

Kde jsem nejčastěji: Praha » Praha 10