Libuše
19 hodnocení
  • 30 let zkušeností s hlídáním
  • 50 let
  • Praha
  • Kontaktovalo ji už 447 rodičů
  • Aktivní před asi 2 hodinami
  • Odpovídá do: 1 den
  •  Střední škola s maturitou, obor floristika
  • Kurz první pomoci
  •  preferuje hlídání: 20 - 40 hodin týdně
  •  Mám vlastní prostory
  •  Hlídám v domě rodiny
  •  Je ochotna hlídat 6 dětí
  •   Oslavy
  •   Přes noc
  •   Skupinky dětí
Absolvovala kurz první pomoci, který doložila certifikátem.
Jazyky

Libuše H.

350 Kč/h

  • (19)
  • 50 let
  • 30 let zkušeností s hlídáním
  • covid-19 vakcína

Ověřen e-mail a telefon

Ověřena adresa

Ověřena identita

získáte přístup k plnému detailu ověření

Hodnocení

Brigita T.14/03/2024Péče o seniory

S paní Libuškou jsme byli moc spokojení. Má velmi hezký a komunikativní přístup. Snaží se vyjít maximálně vstříc a celkově s ní byla velmi příjemná a smysluplná spolupráce. Děkujeme!


Vlasta Š.31/01/2024Péče o seniory

Paní Libuška se půl roku starala o tatínka, docházela za ním do domova pro seniory, aby odlehčila rodině. Střídali jsme se několikrát týdně. Komunikace na jedničku, vždy vše proběhlo v pořádku. Moc za to děkujeme!


Lenka A.12/12/2023Hlídání dětí - rodič na portále

Paní pečovala o syna od jeho 13. měsíců, zatímco já jsem pracovala. Adaptace mezi ní a synem proběhla docela rychle. Syn byl už sice trochu zvyklý na jinou paní, ale tá se mu zdaleka nevěnovala tolik, co paní Libuše. Paní mu vždy věnovala svou 100 % pozornost od prvního momentu, co vkročila do našeho bytu až do svého odchodu. Většinu dopoledne zvykli trávit venku na hřišti nebo v parku a v případě nepřízně počasí v herničce nebo knihovně. Paní přicházela každé ráno s nápadem, kam vyrazit dle aktuálního stavu počasí. Po návratu domů si zvykli spolu hrát, číst, kreslit nebo něco tvořit, pak obědvat a jít spát s tím, že paní Libuše to přizpůsobovala aktuální náladě a únavě syna. Paní má obrovskou zásluhu na rozvoji našeho syna, kdy ho naučila spoustě nových věcí (hrubá, jemná motorika), návykům a dovednostem, podporovala i nás rodiče v případě zavádění nových změn do naší rutiny s ním. Všechno potřebné s námi hned diskutovala. Paní Libuše je dochvilná a v případě jakýchkoliv změn se nám snažila vyjít vstříc. Až po zkušenosti s ní jsem pochopila, jaký je rozdíl mezi hlídačkou a chůvou. Paní přispěla velkým dílem k výchově našeho syna a nemůžu ji nic jiné než jen doporučit.


Renata D.18/10/2022Hlídání dětí - rodič na portále

Paní Libuška hlídá mou dceru od jejích 6 měsíců už téměř čtyři měsíce na 15-20 hodin týdně, zatímco pracuji. S paní Libuškou jsme naprosto spokojeni - s malou si výborně rozumí, respektuje veškerá má přání a požadavky, co se dcery týče, velmi otevřeně komunikuje všechny nutné záležitosti, je dochvilná a ochotná vyjít vstříc. Velmi přátelská osobnost a s malým dítětem to skvěle umí, jednoznačně doporučuji.


Veronica V.06/09/2022Péče o seniory

Libuše se už několik měsíců stará o mou mámu. Od chvíle, kdy jsme se potkali, jsem věděla, že Libuše je úžasná. Na první setkání a od té doby je organizována a dobře připravena na svou práci; komunikuje jasně a spolehlivě; je přemýšlivá a pilná; a vždy přináší úsměv, dobrou náladu a energii. Jsem velmi vděčná za Libušinu pomoc mé mamince a vím, že moje maminka si Libuše velmi váží.

Vlastními slovy mé maminky: "Libuše je velmi pečlivá hospodyně. Ona je také Angel Strážný. Pečuje o svěřenou osobu ve všech úkonech, o které je požádána. Na svém pracovišti je přesná a připravená splnit všechny každodenní úkoly a s úsměvem pomáhat všem svým klientům. Je milá, vždy dává sebevědomí s úsměvem—pečlivě se stará. Jak jen si mohu přát. Mohu se na ni plně spolehnout a těšit se na její přítomnost v hodinách, kdy je Libuše se mnou. Nikdy nezklame, je dochvilná při nastupování v dohodnutý čas. Libuše věřím, že se o mě postará v mém soukromém bytě, a když jsem mimo domu, například při nakupování a rozhodování o přípravě jídel, jsme téměř vždy 'za jedno'."


Stanislava U.22/08/2022Péče o seniory

Paní Libuše pečuje o postiženého seniora. Je spolehlivá, pečlivá, aktivní. Výborně komunikuje. Jsme s ní velmi spokojeni. Doporučuji.


Ivana M.06/01/2022Hlídání dětí - rodič na portále

S paní Libuší jsem moc spokojená. Hlídala nám 3 děti ve věku 5, 3 let a 7 měsíční miminko. Má profi a hlavně aktivní přístup. Výborně komunikuje. Hlavně děti ji ihned přijaly. Trávily s ní čas moc rády. Prostě k nám do rodiny zapadla:) Pokud bychom se nestěhovali, dovedla bych si s paní představit pravidelnou spolupráci. Děkuji za vše!


Irena S.27/11/2021Hlídání dětí - rodič na portále

Libuška pomáhala synovi s postižením integrovat se do dětského kolektivu. Byla naprosto spolehlivá, dochvilná, energická a vždy v dobré náladě. Se synem strávila celkově dlouhý čas a jsme rádi, že jsme jí potkali.


Vladyslava Č.21/10/2021Hlídání dětí - rodič na portále

Pani Libuse hlidala meho v te dobe 8 mesicniho synka vzdy alespon 6 hodin, zatimco jsem byla bud na HO nebo v kancelari.
Vzdy prisla s predstihem, velice rychle se zorientovala v tom, jak to mam v byte rozvrzeny, rozumeli jsme si i v tom, ze preferuji spise otevreny a dovolujici pristup k vychove.
Synek je z ni nadseny, a hodne ocenuji, ze pri praci z domova slysim prevazne smich :)
Ocenuji rovnez jeji proaktivni pristup, trpelivost a kreativitu.


MŠ P.12/03/2021Jiné

Libuška je spolehlivá milá chůva, která si poradí s každým dítětem. Je veselá a pohodová. Starala se o děti ve školce Pididomek jako chůva.


Hana V.21/11/2020Péče o seniory

Paní Libušce nemohu udělit méně než 5 hvězdiček! Nechci se nijak dlouze rozepisovat, ale na můj všeobecný inzerát, kdy jsem nutně potřebovala zástup za onemocnělou asistentku mého manžela (73 let) s pokročilým Parkinsonovým syndromem, se okamžitě ozvala a hned druhý den přišla seznámit se s naším prostředím a potřebami manžela. Čekala ji 14-denní nelehká osmihodinová služba u nevrlého,nemluvného seniora s omezenými možnostmi pohybu, komunikace a kognitivních funkcí, kdy mu musela pomoci v podstatě se všemi jeho činnostmi, abych já mohla chodit do práce. To vše zvládala v neutuchající dobré náladě, která mi dodávala pocit jistoty a spolehlivosti. Při nečekaných situacích jsme se vždy telefonicky okamžitě dohodly na řešení. Závěrem jen ve zkratce: paní Libuška je milá, spolehlivá, profesionální a zkušená "hlídačka" a doufám, že její služby budu moci využít i v budoucnu. Děkuji!!! Hanka V., Praha 14, Lehovec.


Lenka Č.29/05/2020Hlídání dětí - rodič mimo portál

S tetou Libuší jsem velice spokojena a dcera (2,5 roku) ji miluje, již přes půl roku cca 1x týdně k nám chodí hlídat, je fajn a má rada psy. Domluva super, můžu doporučit. Lenka K.


Markéta C.21/07/2019Péče o seniory

Paní Libuše mně pomáhá s péčí o mé velmi staré rodiče. Jsem moc ráda, že jsem ji potkala. Je vstřícná, energická, komunikativní, pro potřeby seniorů má pochopení a poradí si i v nestandardních situacích. její služby považuji spíš za spolupráci a velmi si jich vážím.
Markéta Chocholová


Lenka W.15/07/2019Péče o seniory

Tato paní mi bohužel nesedla již při domlouvání úvodní schůzky: jednala arogantně, diktovala si podmínky (např. to, že si i samotný úvodní pohovor účtuje dle své hodinové sazby...), nebyla ochotna vyhovět jedinému návrhu z mé strany, např. když už se jí náhodou hodilo jedno z navržených dat, tak ale posunula alespoň čas... a nešlo o návrh, ale oznámení - zcela bez dotazu zda se např. tento čas tedy hodí i nám... Domlouvání schůzky na mě spíš dělalo dojem "kdo z koho"... Když už jsme se konečně po několika zprávách dobraly společného termínu, tak závěr byl, že se paní na sjednanou schůzku nedostavila... Den předem suše oznámila, že má infekční nemoc a nepřijde. To se samozřejmě stát může, ale čekala bych, že tedy alespoň navrhne termín náhradní, což se nestalo... Jednoduše řečeno, zdá se mi, že této paní asi trochu stoupla sláva do hlavy... a za mě bohužel jediné co mohu doporučit je s ní neztrácet čas.


Veronika C.01/07/2019Hlídání dětí - rodič na portále

Paní Libuši vřele doporučuji. Už půl roku mi pravidelně dvakrát a třikrát týdně hlídá ročního syna. Ten je s ní velmi rád a já vím, že je v dobrých rukou. Libuška je veselá a spolehlivá. Dítě se s ní nenudí a rozvíjí své schopnosti.
Věřím, že budete také spokojeni.


Lenka S.09/01/2019Péče o seniory

Paní Libušku jsme najali na péči o manželovu maminku, která nechodí.
Libuška se o maminku velice pěkně starala a co nás také potěšilo, dokázala si s ní dobře povídat. Trpělivě vyslechla maminčiny historky a sama se do konverzace aktivně zapojila. Došla i vyvenčit maminky pejska.
Vzorně nás tak nahradila, když mi jsme byli v práci.
Lenka S.


Michaela V.03/08/2018Hlídání dětí - rodič na portále

Chůvu Libušku mohu vřele doporučit. Dceru (2,5 roku) si získala už na první schůzce. Trpělivě docházela na adaptační návštěvy, na kterých jsem byla přítomná, a postupně tak dceru zvykaly na mé odchody do práce, což se povedlo velmi brzy bez pláče. Libuška je velmi aktivní, vymýšlela všelijaké hry, nabízela jí bohatý program. Snažila se dceru i lecčemu novému naučit, přitom respektovala přání a názor nás rodičů. Paní Libuše je velmi spolehlivá, zodpovědná, zábavná, upřímná a starostlivá. Když jsem byla v práci, věděla jsem, že je dcera spokojená, v dobrých rukou a bezpečí.

M. V.


Lenka D.09/03/2018Ověřovací centra

S paní Libuškou spolupracuji zhruba půl roku. Poprvé hlídala Terezku v sedmi měsících. Libuška umí vycítit potřeby dcerky i moje. Pečlivě vyslechne a respektuje pokyny ke hlídání. S Terezkou si hraje a po celou dobu se ji nepřetržitě věnuje. Je vstřícná a spolehlivá, zároveň má vlastní instinkt a zkušenosti, podle kterých se řídí. O Terezku bylo a věřím, že v budoucnu i bude, vždy perfektně postaráno.
(Miroslava N.)


Mariana S.08/03/2018Ověřovací centra

Paní Libuška se stará o mého skoro 2,5 letého syna Jakuba. Už od první chvíle, co jsme "tetu" Libušku poznali, nám padla do oka a později jsme si ji zamilovali. Je velmi milá, vstřícná, pečlivá a svědomitá. Snaží se vymýšlet různé tvořivé hry a podněty rozvíjející dětskou fantazii a dovednosti. Kromě toho ráda tráví čas venku různými sportovními aktivitami, což mě i synovi naprosto vyhovuje. Stará se o Kubíka odpoledne třikrát v týdnu, kdy ho vyzvedává z jeslí a 1x v měsíci hlídá Kubíka celý den. Nemohla jsem si přát lepší chůvu a pomoc ke svému synovi. "Teta" Libuška je už náš člen rodiny.


O mně

Vážení rodiče, jsem moderní chůva, která má dvacetiletou praxi s hlídáním a péčí o mé malé přátele. V rodinách jsem zažila různé výchovné styly, nejčastěji demokratický. Dokážu striktně dodržovat režim rodičů, bez ohledu na vlastní představu o výchově, ale nedokázala bych pracovat v rodině se stylem nevýchovy. Vždy respektuji osobnost dítěte a jeho chyby vnímám jako výzvy.
Moje specializace jsou zejména děti od 6 měsíců do 6 let.
Moje motivace: Je nutno aby bylo přímo veselo, hlavně nesmí býti smutno, natož aby se brečelo. V mé přítomnosti jsou děti šťastné ,protože mají duši v peří.

Místo: Praha
Něco o mně: Jsem aktivní babičkou a profi hlídání dětí provozuji více než 10 let.
Děti mám moc ráda a ony mají rády mě, protože se jim věnuji na sto procent. Ráda s dětmi pracuji na různých činnostech a vymýšlím nové hry. Při tom se děti baví, ale zároveň se i přirozeně rozvíjejí a učí.
Nabízím vám hlídání Vašich dětí od 6 měsíců . Tuto činnost mohu vykonávat u Vás doma nebo také u mě doma, na Praze 10, od 250 kč/ hodinu. Moje hodinová sazba 300 Kč je orientační. Záleží na počtu dětí, velikosti úvazku, požadované flexibilitě a dostupnosti. Nárazové nebo SOS hlídání je za 400Kč/hod. Seznamovací schůzka (30 -60 min) 300 Kč.
Mám tříletou praxi z MŠ Pididomek( vedla jsem kroužek pohybový, angličtinu, tvořivý),1 rok z MŠ Bumblebee P6( jako asistentka dítěte s PAS), 1 rok MŠ Trhanovské náměstí( asistentka pedagoga),a v rámci kurzu na chůvu jsem 6 měsíců pracovala v MŠ Krouzova P4. Dále mám zkušenosti s integrací dítěte s diagnózou PAS nebo ADHD do kolektivu.
Preferuji pravidelné hlídání.

Dostupnost

Preferuji pravidelné termíny.


Nemá aktuální kalendář

Zkušenosti s hlídáním

nemluvňata

10 let

batolata

20 let

předškoláci

10 let

dětský školní věk

žádná zkušenost

náctiletí

žádná zkušenost

Zkušenost se speciálními požadavky

Poruchy autistického spektra, Astma, Hyperaktivita, Dětské nemoci a Alergie na potraviny

Dovednosti

Zpěv/hudební nástroj, Kreslení, malování, Tanec/pohybová aktivita a Sport

Výchova je nejjemnější dotyk člověka k člověku... J.A.Komenský

Jazyky

Čeština

Kurzy

Certifikát chůvy pro děti do zahájení povinné školní docházky - profesní kvalifikace 69 - 017 - M

Fotografie

Kde hlídá:

Kde jsem nejčastěji: Praha » Praha 3