Oldřiška
12 hodnocení
  • 38 let zkušeností s hlídáním
  • 56 let
  • Praha
  • Kontaktovalo ji už 238 rodičů
  • Aktivní před asi měsícem
  • Odpovídá do: 1 den
  •  Střední zdravotnická škola
  • Kurz první pomoci
  •  preferuje hlídání: do 20 hodin týdně
  •  Hlídám v domě rodiny
  •  Vlastním auto
  •  Můžu vozit děti
  •  Je ochotna hlídat 3 děti
  •   Oslavy
  •   Dovolená
  •   Přes noc
Absolvovala kurz první pomoci, který doložila certifikátem.
Jazyky

Oldřiška H.

400 Kč/h

  • (12)
  • 56 let
  • 38 let zkušeností s hlídáním
  • covid-19 vakcína

Čistý trestní rejstřík, zkontrolován O.P.

Ověřeno vzdělání a certifikáty

Maturitní vysvědčení ze Střední školy – zdravotnická škola (zdravotní sestra)uška z ruského jazyka. Osvědčení o absolvování semináře: Jak založit dětskou skupinu (pro pečovatelky). Kurz první pomoci – ZDrSEM. Osvědčení z kurzu: zkušeností k respektování I (vzorce a modely komunikace). Osvědčení o absolvování: Kurs pro pečující osoby o malé a předškolní děti. Absolvování přednášek psychologie, pedagogiky, didaktiky, zdravotnictví, ekologie (z kursu péče o malé děti). Osvědčení o získání profesní kvalifikace z MPSV – profesní kvalifikace: Chůva pro děti do zahájení povinné školní docházky. Profesní kvalifikace rozdělena do okruhů – 1. Dodržování zásad bezpečnosti a prevence úrazu. 2. Poskytování první pomoci dítěti/dětem. 3. Péče o běžně nemocné dítě v domácím ošetřovatelství. 4. Vedení dítěte k hygienickým návykům. 5. Uplatňování zásad správného životního stylu podle věku dítěte. 6. Uplatňování metod a forem pedagogické práce s ohledem na věk dítěte/dětí. 7. Řešení nepříznivých výchovných situací z pedagogicko-psychologického hlediska. 8. Uplatňování znalostí o vývojových etapách a socializaci dítěte v praxi. 9. Dodržování etických principů při práci chůvy a vedení dítěte k morálním hodnotám. 10. Orientace v pracovních vztazích uplatnitelných v profesním životě chůvy. 11. Provozní a hygienická pravidla při práci s dětmi v zařízení či domácnosti dítěte .

Ověřen e-mail a telefon

Ověřena adresa

Ověřena identita

získáte přístup k plnému detailu ověření

Více...

Hodnocení

Aneta B.20/11/2023Hlídání dětí - rodič na portále

Pani hlida naseho skoro rocniho syna uz cca pul roku a jsme vice nez spokojeni :). Maly ma Oldrisku rad a vzdy, kdyz s ni stravi dopoledne, je pak zbytek dne vesely a spokojeny :). Pani Oldriska navic umi i poradit, kdyz si s necim ohledne maleho nevim rady. Je opravdu jako “nahradni babicka”. Muzeme tedy urcite doporucit vsemi deseti :).


Hana W.05/01/2021Hlídání dětí - rodič na portále

Paní Oldřiška nám hlídá syna Adama min 1x týdně od jeho 4. měsíců. Jsem opravdu moc ráda, že jsme na ni natrefili - je na ní naprostý spoleh: vždy dorazí s předstihem, hlídání neruší, komunikace je bezproblémová. S našim Áďou si velmi rozumí, vymýšlí pro něj nejrůznější hry a rozvojové aktivity. Áďa je po hlídání vždy spokojený a vysmátý. Oceňuji i její rozsáhlé zkušenosti, díky kterým mi vždy dokáže velmi dobře poradit.


Anežka H.12/06/2019Hlídání dětí - rodič na portále

Paní Oldřiška nám už 9 měsíců pravidelně hlídá 2letého chlapečka, syn ji má moc rád. Paní Oldřiška má vždy připravenou nějakou bezva zábavu, s dětmi to umí, syn se naučil během hlídání spoustu nových věcí. Máme ji moc rádi a určitě naše spolupráce nekončí.


Zuzana S.26/01/2019Hlídání dětí - rodič na portále

Oldřiška pravidelně hlídá naši dvouletou dceru. Je velmi spolehlivá, zodpovědná a komunikace s ní je perfektní. Hledali jsme někoho, kdo nebude pouze spolehlivou "hlídačkou", ale také naší holčičce něco předá. Oldřiška je na každé hlídání dobře připravená a Mařenka se s ní nikdy nenudí. S dětmi to opravdu umí, respektuje jejich osobnost, je přívětivá a trpělivá. Když je Mařenka s Oldřiškou jsem úplně klidná, protože jsem si jistá, že je v dobrých rukou, je o ni dobře postaráno a skvěle se baví.


Antonín M.08/06/2018Hlídání dětí - rodič na portále

Nase dvouleta dcera si tetu Olinu od prvniho setkani oblibila. Dokaze vymyslet zabavne a zaroven rozvijejici aktivity, v dany cas diteti venuje maximalni pozornost. Pro nas jako rodice je dulezita 100% spolehlivost, duvera, vyborna komunikace a dlouholete zkusenosti s hlidanim deti. Teta Oldriska je pro nasi rodinu velkou pomoci a bez obav ji sverime i nasi cerstvou dvoumesicni holcicku.


Veronika P.16/04/2018Hlídání dětí - rodič na portále

Paní Oldřiška hlídala našeho 10-ti měsíčního syna. Naučila ho novým věcem, cvičila s ním, dokázala jej zabavit. Paní Oldřiška je velice spolehlivá a zodpovědná. Byli jsme moc spokojeni.


Eva V.27/10/2017Hlídání dětí - rodič na portále

Jsme moc spokojeni (rodiče i syn, 7 let).
Paní Oldřiška se mu věnuje, umí se na něj naladit a respektuje jej, ale zároveň jej dokáže i jemně usměrnit.
Domluva je výborná, snaží se nám vyjít vstříc a na čem se dohodneme, to platí.


Kacka V.05/06/2017Hlídání dětí - rodič na portále

Pani Oldřiška je svědomitá, pečlivá a vysoce profesionální. Mého malého syna dokáže zabavit a poctivě se mu během hlídaní věnuje. Navíc je to velice milá dáma a komunikace s ní je bezproblémová.


Kateřina Z.12/12/2016Hlídání dětí - rodič na portále

Paní Oldřišku můžeme rozhodně doporučit. Ocenili jsme především její velkou zodpovědnost a spolehlivost, což je pro rodiče malého dítěte jako je to naše zásadní. Také komunikace s ní byla skvělá. Paní Oldřiška svou práci bere velice vážně a zodpovědně, na každé setkání přišla perfektně připravená, zajímá se o nové výchovné trendy a opravdu se snaží dítě nejen pohlídat, ale také rozvíjet.


Michaela K.09/12/2016Hlídání dětí - rodič na portále

Paní Oldřiška je nejúžasnější chůva, jakou jsem v životě poznala. Není totiž jen nějaká "hlídačka", je to skvělá průvodkyně dětstvím pro vaše děti, je pro ně kamarádkou, učitelkou, babičkou, věnuje se dítěti na 100%, neustále přichází s novými podněty a nápady. Srší pozitivní energií a děti ji milují.. je na ní 100%spolehnutí a vašim dětem dá to nejlepší-vzdělání,zábavu a lásku.. děkujeme moc, teto :)


Lucie K.26/10/2016Hlídání dětí - rodič na portále

Paní Oldřiška je moc milá a profesionální chůva. Do hlídání dává 100% energii a připravuje i doma aktivity, které je možné s dítětem poté dělat. Byla jsem moc spokojená a věřím, že třeba v budoucnu hlídání opět využijeme.


Lenka F.06/01/2016Hlídání dětí - rodič mimo portál

Byli jsme spokojeni moc :-) Teta umí nadchnout děti pro správné věci. Naši kluci jsou vždycky nadšení, Oldřiška jim dokáže dát prostor pro vlastní tvoření a výmysly, ale zároveň s nadhledem a zkušeností vytvoří bezpečné prostředí a zlobení dokáže včas obrátit konstruktivně.
Pro je zásadní, že Oldřiška má upřímný lidský zájem o ty naše dva malé človíčky!


O mně

Dobrý den milí rodiče.
Jmenuji se Oldřiška a ráda se postarám o Vaše ratolesti. Jsem pohodová, zodpovědná, komunikativní, pečlivá, mám ráda legraci a skotačení s dětmi.
Jsem vystudovaná zdravotní sestra s praxí, mám zkušenosti z dětských táborů jako vedoucí oddílu i jako zdravotník. Momentálně vypomáhám i v mateřské školce s dětmi od 1 roku.
Úspěšně jsem absolvovala kurs první pomoci ZDrSEM zaměřený na malé děti, kurs péče o malé a předškolní děti a dále jsem získala profesní kvalifikaci Chůva pro děti do zahájení školní docházky.
S dětmi trávím čas aktivně a smysluplně.
Také mám dvě již dospělé dcery, které úspěšně dokončily vysokou školu a již se osamostatnily, máme velmi hezký vztah a to považuji za nejlepší referenci.
Cena je v rozmezí od 400 - do 450,- Kč.

Dostupnost

Den a čas hlídání záleží vždy na předchozí domluvě. Děkuji.



Kalendář naposledy aktualizován před 4 dny

Zkušenosti s hlídáním

nemluvňata

8 let

batolata

8 let

předškoláci

6 let

dětský školní věk

10 let

náctiletí

6 let

Zkušenost se speciálními požadavky

Dětské nemoci

Dovednosti

Tanec/pohybová aktivita a Sport

Ruční práce, květiny, šití.

Jazyky

Čeština

Kurzy

Osvědčení respektující komunikace. Osvědčení péče o malé a předškolní děti. Osvědčení profesní kvalifikace Chůva pro děti.

Fotografie

Kde hlídá:

Kde jsem nejčastěji: Praha » Praha 6