Barbora
6 hodnocení
  • 25 let
  • Brno
  • Kontaktovalo ji už 210 uživatelů
  • Aktivní před 24 hodinami
  •  Čichnova Brno
  •  Masarykova univerzita
  •  Dělání společnosti, povídání, hraní her atd.
  •  Příprava jídla
  •  Doprovod k lékaři
Jazyky

Prošla video ověřením

více o video ověření

Zkontrolován občanský průkaz

kontrola oproti duplicitním registracím · ověření data platnosti

Ověřen e-mail a telefon

Ověřena adresa

získáte přístup k plnému detailu ověření

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris.

Hodnocení

Tereza N.26/08/2022Úklid

Skvělá domluva. Úklid proběhl dle očekávání. Slečna Barbora dorazila dle domluveného času a uklidila dle našich představ. Určitě se domluvíme na dalším úklidu.


Jakub T.19/08/2021Úklid

Slečna Barbora se dostavila včas, dle dohody. Jednání příjemné. Úklid zvládla na jedničku, jsem spokojený a děkuji ;-)

Určitě doporučuji!


Ondřej S.08/10/2019Úklid

I přes negativní recenzi paní Eleny jsem chtěl slečně dát šanci, ale bohužel musím její špatnou zkušenost potvrdit. Po oslovení, že hledáme někoho na pravidelný úklid projevila velký zájem, pak ale vůbec nepřišla. V čase, kdy měla už být u nás, napsala omluvu, které nevěřím. Kdyby to byla pravda, tak jednak napíše dříve a jednak navrhne jiný termín, ale evidentně ztratila o práci zájem nebo se jí jen nechtělo vstávat. Na dotaz, kdy tedy může přijít ani na druhý pokus neodpovědela. Jinými slovy slečna je nespolehlivá a pracovně nezpůsobilá, držte se od ní dál, je to jen ztráta času.


Martin K.31/10/2018Úklid

Slečna byla velmi pečlivá a spolehlivá.


Elena T.25/09/2018Úklid

Se slečnou jsme byly konkrétně domluvené 14 dní, ale až v den, kdy měla přijít (asi půl hodiny před příchodem) mi napsala, že je k nám vlastně velmi složitá cesta a že k nám chodit nebude. Kromě toho, že to není pravda (bydlíme 10 minut MHD od centra města) mě nazlobilo to, že mi tuto skutečnost neřekla dříve.

Dobrý den, ráda bych reagovala na recenzi paní Eleny. V první řadě se tímto upřímně omlouvám, že jsem se nemohla dostavit na úklid. Jelikož jsem ten den měla ještě hlídání na druhé straně města a bohužel se to protáhlo (nemohla jsem nechat dítě samotné doma), nestihala jsem se dostavit na úklid. Ano uznávám, že je to i moje chyba, že spoje nenavazovaly úplně dobře a jela bych tam více, než hodinu, což jsem si špatně vypočítala. Napsala jsem tedy paní E., že se nemohu dostavit, několikrát jsem se omluvila. Každý se občas dostane do situace, kdy nestíhá něco se protáhne atd. Po této události si dávám pozor, abych vše stíhala tak, jak mám. Díky Hlídačkám jsem poznala spousty skvělých rodičů a dětí, mám hlídání, úklidy a jsem naprosto spokojená:) A když někam nemohu přijít, omluvím se a domluvíme se na jiný termín. Vše se dá přeci vyřešit v klidu;)
Odpověď od hlídačky

Jana L.19/08/2018Úklid

Se slečnou Bárou, která k nám do našeho domu chodí uklízet 2x do měsíce jsme velmi spokojeni. Je pečlivá a spolehlivá. Za nás můžeme určitě ostatním doporučit.

Jana L.


O mně

Zkušenosti se seniory mam z vlastni rodiny. Rada pomáhám starším lidem chodím s nimi ven nebo jen tak si popovidam. Profesionální zkušenosti zatim nemam ale chtela bych.

Dostupnost

V týdnu mohu od 16 hodin. O víkendu dle domluvi


Nemá aktuální kalendář

Jazyky

Čeština, Angličtina a Ruština

Ruština-začátečník

Kde hlídá:

Kde jsem nejčastěji: Jihomoravský » Brno » Brno-Bohunice